Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 290
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някой дали е попадал на потвърдена информация за участието на Ибо в Самотния вълк, защото всичко, което чета май е  за  предложение, а вече спрягат името на Елчин Сангу за негов екранен партньор.

# 91
  • Бургас
Тези благодарствени слова за края на ДЕК ми звучат, като на прощаване...Натъжава ме...
Сряда без сериал.....Ще трябва да свикваме...
Ето да си припомним как  се отнасяха със Зейнеп в дома на Мехди

И аз по навик си пуснах финала с превод, но се усетих, че след него вече няма да има друго.....
Гости, точно този откъс освен, че е един от светлите моменти в сагата, ме зарадва и със спомена за всички онези актьори без чието пълнокръвно присъствие тази история нямаше да има смисъл! И до сега трудно приемам второстепенните образи като такива, защото всички те в определени моменти бяха в центъра на събитията! Такава екипна игра рядко се среща, а в ДЕК ни показаха точно това!

Аз пък ви поздравявам с песента от сериала в превод на Дани

Текст и изпълнение: Езги Коса
Музика: Мурат Гюнеш
Аранжимент: Джем Огет

https://ok.ru/video/2058194979360  -

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 20:41 от Аniksi

# 92
Добро утро

# 93
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 94
И след края на ДЕК Сенан (Нермин) и Зейнеп (Мюжгян) се виждат Coffee

Рио, готви се за братче Kissing Face

# 95
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Хубаво е, когато след приключване на проект актьорите продължат да се виждат и запазят приятелските си отношения...
Така и не разбрах кому беше нужно това противопоставяне на Демет с Ибрахим и "меренето" кой е по по най....

# 96
  • Бургас
Здравейте, групичка!
Събота е! Ден за релакс и приятни занимания

И малко визия на Ибо, като Кенан от "Птичи полет" и от живота...

# 97
Привет, мили момичета.

За пръв път се зарадвах, като видях, че в темата има само 3 непрочетени коментара. От няколко дни наистина нямам време дори да отворя темата и си викам "изпуснах купона, няма наваксване". Grinning

След мъчителните терзания с нашите герои ще си отпочинем малко емоционално. Някъде в Истанбул Зейнеп и Баръш - Майка Тереза и Робин Худ - помагат на онеправданите да намерят пътя към дома. Споменът за Мехди само ги мотивира повече, за да няма разбити съдби от криворазбрано мъжество и кланова и социална принадлежност.

Нашите любими Демет и Ибрахим ще ни зарадват с нови роли и се надявам да ни развълнуват колкото Мехди и Зейнеп. А ние ще прескачаме на раздумка в темата в очакване.

Пожелавам ви хубаво лято, много слънце, приятни изживявания и да си намерите хубав летен сериал, който да ви носи приятни емоции.

# 98
ИБО И МИХРЕ ЧЕСТВАТ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА Heart Eyes

# 99
Сладури са Михре и Ибо.
Много ме радват. ❤️

Хайде и от мене един гръб. 😀
И Деметче го е лайкнала. 😀

# 100
# 101
# 102
# 103
# 104