Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 304
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • на земята
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛Благодаря от сърце,не става и не и не,здраве да е.Защо ли са го качили там не разбирам,но както и да е.
yakut,гледах го и аз това интервю и ми направи впечатление,че Михре изобщо не я отразиха,нищо не я попитаха,тя само стоеше и се усмихваше от време на време.
Радвам се ,че са заедно и ще си отглеждат детенцето заедно,но все си мисля,че няма да ги бъде,но дано да греша.
Все пак е известна личност,обсъждан,дебнат го отвсякъде,абеее ..)))

# 151
Лаленце, надявам се да останат заедно, но новината за ряздяла е още е от миналото лято, доколкото успях да я проследя. Дано да съумеят дя изленат от състоянието , в което се намират. Но Михре също ми се стори подтисната. Жалко би било и за двамата, защото от предните снимки сме ги виждали колко са влюбени и щастливи. Даже беше излезнала в началото на годината статия в която четох,  че смятат да имат още едно дете.

# 152
  • на земята
yakut,да точно подтисната изглеждаше, една такава неуверена и плаха.
Не всеки свиква с известността на партньора си,да си в сянка винаги ,абе трудно е и непосилно понякога.Но ще се чуе де.
Дано устискат.

# 153
  • Бургас
Неделен поздрав на всички!  
Кой на море, кой на планина, а наш Ибо с Михре на рожден ден в Кападокия!  

Божествено място!

Изява като дисководещ........

Добър и на скарата.......

Щастие.......

Нов сезон - нова лотария и за роли..
Името на  Ибо се появи в пресата спрягано за участие в един от двата проекта: "Момичето на прозореца" в ролята на Хайри , където предложения са получили и Еркан Колчак Кьостендил и Бурак Дениз и в "Три куруша"- проект подобен на Чукур, подготвян от почти същия екип.

Аз следя "Момичето на прозореца" с огромен интерес, но не го виждам в тази роля, колкото и да е многопластов актьор...Друга душевност носи героят...Но пък в тандем с Бурджу ще ми е много интересен!  Blush

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 14:13 от Аniksi

# 154
Момичета, много ви благодаря за новинките, снимките, Я кут- за преразказа на интервюто. Kissing Heart

Лаленце, ето линк към всички серии на Великолепния тандем. За да видиш информацията, е необходима просто регистрация в "руския Фейсбук" - VK.COM, след което само искаш членство в групата "Любими сериали с превод" и ще имаш достъп до огромен брой безплатно преведени сериали за гледане. Момичетата, които се трудят денонощно, за да превеждат сериали, не искат и стотинка за труда си. Една от тях съм и аз, и когато чуя, че за преводите се иска плащане, наистина се ядосвам много. Отделяме огромен брой часове от личното си време, за да излезе превод на български. Някои от момичетата работят по няколко сериала едновременно. И след това дават линкове за безплатно гледане, така че линкове има, само трябва малко упоритост от зрителите - да се регистрират във VK или в ОК, където обикновено се качват сериите..

Тук са линковете за сериала, качени лично от момичето, което се е трудило да нарежда субтитрите на български:
https://vk.com/topic-113691288_39477060
От желаещите да гледат се изисква само да се регистрират в Контакта, да се присъединят към групата и да гледат.

# 155
Ееех, що не съм Михре! ❤️

# 156
  • Плевен / София
Момичета, много ви благодаря за новинките, снимките, Я кут- за преразказа на интервюто. Kissing Heart

Лаленце, ето линк към всички серии на Великолепния тандем. За да видиш информацията, е необходима просто регистрация в "руския Фейсбук" - VK.COM, след което само искаш членство в групата "Любими сериали с превод" и ще имаш достъп до огромен брой безплатно преведени сериали за гледане. Момичетата, които се трудят денонощно, за да превеждат сериали, не искат и стотинка за труда си. Една от тях съм и аз, и когато чуя, че за преводите се иска плащане, наистина се ядосвам много. Отделяме огромен брой часове от личното си време, за да излезе превод на български. Някои от момичетата работят по няколко сериала едновременно. И след това дават линкове за безплатно гледане, така че линкове има, само трябва малко упоритост от зрителите - да се регистрират във VK или в ОК, където обикновено се качват сериите..

Тук са линковете за сериала, качени лично от момичето, което се е трудило да нарежда субтитрите на български:
От желаещите да гледат се изисква само да се регистрират в Контакта, да се присъединят към групата и да гледат.
Дданни,
Скрит текст:
страхотно е това, което правите, за да можем да гледаме на български сериалите, които следим. Единственото, което ме дразни е, че след имейл, парола иска да въвеждам и последни 4 цифри от номера, чийто кодове са извън България....И защо веднъж регистрирана периодически ми иска подновяване на пароли....и т.н.

# 157
Гости, не знам защо изисква разни неща, но предполагам, че всяка платформа си има начин за проверка дали насреща стои реална личност и затова. Регистрацията става или с телефонен номер, или чрез Фейсбук, или чрез имейл, но предполагам телефонният номер е най-сигурният начин да се уверят, че насреща има реално лице. Когато вляза от ново устройство, например от компютъра на майка, от Контакта винаги ме питат дали съм била аз.
А приканването за подмяна на паролата беше запазена черта на още една платформа, но в момента не помня коя.

# 158
  • Бургас
Гости, Дани и аз го имам същия проблем с vk.com.....Влизам само от моя си лаптоп, не ми приема парола, при смяна пиша телефон, звънят ми и пак - нищо. Дори веднъж ми начислиха към 4 лв и аз не разбрах защо...И с ФБ не става - върти се и до там. Влизам, като на магия, изхвърля ме, напомняйки да вляза, отказвам и така Grinning Но почти нищо не мога да чета от форума и това дразни...Докато колекцията от сериали ги отварям без проблем...И аз не знам как се  случва това, но здрави да са всички преводачки, че без вас сме загубени Heart

# 159
  • на земята
Ддани,благодаря много ,че сподели,но аз съм в групата.От този сайт,който сте постнали те препраща към този  https://cloud.mail.ru/public/GYKz/VHEYRnejY и там вече като те пусне да гледаш,след 45-50 мин.прекъсва и иска плащане за да продължи.
Отказах се вече да го гледам,никъде не си върви нормално и безплатно не само при мен.
Благодаря много

# 160
  • Плевен / София
Ддани,благодаря много ,че сподели,но аз съм в групата.От този сайт,който сте постнали те препраща към този  https://cloud.mail.ru/public/GYKz/VHEYRnejY и там вече като те пусне да гледаш,след 45-50 мин.прекъсва и иска плащане за да продължи.
Отказах се вече да го гледам,никъде не си върви нормално и безплатно не само при мен.
Благодаря много
Можете да го гледате и във самият форум....На 1 епизод върху снимката, като "чукнете" започва серията...В "mega..." също върви без проблем...
Проблем има само с 10 и 11 епизод....

# 161
  • на земята
 https://mega.nz/#!jUx0naTJ!1s5pP1z5YGhyZK3Xuc..
Ето тук също спира по средата и иска плащане.Единствено първа серия си върви без проблем.
Идея нямам защо,но при сестра ми ,попитай още две познати при които е по същия начин,явно се  случило нещо.
Голям купон на този Рожден ден Ибо много се забавлява и с чашката,веселбааа.

# 162
Лаленце, ясно, проблемът е някъде другаде, щом си регистрирана и член на групата. Аз само с мишката щраквам върху сериите на места, за да видя, че вървят, не знаех, че в даден момент иска плащане. Наистина е много странно. В такъв случай мога да кажа само, че наистина много съжалявам.

Аникси, аз не съм имала проблем с контакта. Жалко е, че имате проблеми с него. Аз съм изключително доволна от техния Месинджър, предпочитам го сто пъти пред този на Фейсбук. Много си харесвам Контакта аз. Grinning

# 163
Привет

Благодаря за всичко споделено

# 164
  • на земята
Аз пък хич неща да съм Михре,честно да си кажа хихихи
Мисля,че с тази показност на любов,точно показва,че нещо не е наред.
Но дано са щастливи и наистина да съумеят да запазят отношенията си чисти.
Но някъде четох ,че Ибо си бил женкар ,така го спрягат по турската преса,но все пак жълти новини.

Общи условия

Активация на акаунт