Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
То и аз обмислям разни неща за след 10 години, но след последната година и половина сякаш избягвам плановете.

# 436
  • Germany
Вечерница, не се отказвай от снимането! Виждала съм твои снимки и имаш невероятен талант. Ще е загуба, ако се откажеш...
Аз току що установих, че личната ми карта изтича юли. Първият свободен час в посолството в Мюнхен е за ноември. До БГ няма да си ходим тази година. Няма да е проблем да си карам само с паспорта, нали?

# 437
Моята изтича през август, паспорът изтече отдавна.
Няма проблем само с паспорт.

# 438
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Връщам се от остеопат, прати детето на ортопед. Не можела да го оправи. Поне е честна.
Обаче ми каза какво да правя.

Рейна, иди на остеопат, аз съм много доволна за болки в гърба.

# 439
Мони специално предупреди като си сменяш личната карта, че ти е изтекла по време на короната и не си могла да си я смениш. За иътекла лична карта има немалка глоба. Мен са ме глобявали и за задграничен паспорт. Но според мен короната е добро основание.

Веч не знам в БГ ама на Крит ...

Шехи той по-хубав ли е гол, отколкото с дрехи ? От къде знаеш ? Ако наистина е обратен можеш да сложиш едни мустаци и опашчицата на Рудолф с червения нос ... не отзад и да се пробваш все пак  ...

В същност като се замисля писоар тестовете не би трябвало да имат такъв ефект. Нещо се е бъгнало. Ще се наложи да го мелднем. А може и ефект от ваксината да е. Леле мале ... ами ако всички от тази партида са така ?

почти всичко до тук е на майтап! само да потвърдя.

Наздраве и от мен . Аз имам чаша много хубав Ризлинг .

# 440
  • Germany
Да отбележа, че и аз много харесвам Люк Евънс. Голяма загуба за женската част.
Гледам, в Мюнхен числата са под 50 вече. Сега дали ще може в магазините без тези глупави термини? Иначе вече има масички навън по бирариите, а сега на 21 отварят и басейните. Добре, добре, има лятна светлина в тунела😎

# 441
  • Германия
Боцнаха ме, много ми допадна организацията в имунизационния център. Ще отворя по този повод последната бутилка шоколадово вино. Наздраве!

# 442
Прегледах го вашия човек и не ме интересува каква му е ориентацията.
На мен този ми харесва например. Пък и си е правилно ориентиран . https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D1% … D1%84%D0%BE%D0%BD
италианската версия има повече готини снимки https://it.wikipedia.org/wiki/Gianluigi_Buffon

# 443
Какво е шоколадово вино? За пръв чувам за такова нещо.

# 444
Нещо ароматизирано, което не е вино.

# 445
  • Primum non nocere !

В същност като се замисля писоар тестовете не би трябвало да имат такъв ефект. Нещо се е бъгнало. Ще се наложи да го мелднем. А може и ефект от ваксината да е. Леле мале ... ами ако всички от тази партида са така ?

Наздраве и от мен . Аз имам чаша много хубав Ризлинг .
Разлях си бирата! Sweat Smile
Ти мани...ако този страничен ефект ескалира след второто боцване...Какво ще става незная...

Ееее и аз съм за италиано...! Някой ден ще си купя къща в Италия и ще ви бомбандирам и със снимки!
Оле!  Все как се успокоявам,че ще плакна очи по плажовете в Барселона.

Наздраве!

# 446
В БГ има един сорт грозде, който има ягодов аромат. Пила съм при една приятелка вино от такова грозде - няма за мен по-хубаво вино от това.

# 447
...

Ееее и аз съм за италиано...! Някой ден ще си купя къща в Италия и ще ви бомбандирам и със снимки!
Оле!  Все как се успокоявам,че ще плакна очи по плажовете в Барселона.

Наздраве!

ти не пращай само снимки на къщи, снимай и други готини неща Yum

# 448
  • Primum non nocere !
Пепи, ела на гости! Мама Ени също!
Тук прявят  плодово вино. Не бях опитвала вино от малини, ягоди и къпини. Не е лошо, но аз съм традиционалист. Известен район сме.
И  Аспержи също.
На мен ми се пие Мавруд.
Вярвате ли ми ,че някой думи вече трудно се сещам/ превеждам/ на бг. А преди три дни написах Швейцария с три грешки.

# 449
Вярвам ти. А дъщеря ми как говори, не е истина. Една трета от думите, които използва са английски и немски. Ползва и български съвсем не на място.

Някакви гадни бели пухчета летят във въздуха и цялата тераса е като покрита с памук . Не е топола, от това дърво е.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт