Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Primum non nocere !
Софт, дървото не мога да го идентифицирам, но много хубави теменужки имаш!
Дърветата сега пред парка се раззелениха и вече облечен или гол спортист не виждам.  Само зелена завеса.
Вечи ти нещо се шегуваш, но ще се отпушат нещата.
За Мюнхен, реално го виждам в края на септември. Голямооо разминаване имаме във Ваканции. Погледнах календара и се уплаших.
 И аз правя някакви  планове, дори имам и за след 20 години...Ще видим.

# 451
Като писах, че искам да разпродавам повечето неща, не означава, че ще затворя студиото и ще зарежа изцяло фотографията.
Просто намалявам обема неща, които ще държа в склада и хем ще вкарам обратно малко пари.
А за завръщането към България дори сме обмислили с брат ми какво ще работя там, ако не се получи там с фотографията.
Познавам колегите в Стара Загора и ще има голяма конкуренция.

# 452
  • Немция
Местене в друга държава хем трябва да се планува отдалеч, хем до 5 години гаранция - Франция, може много неща да се променят.
Вечке, види му се края на короната, ще потръгнат нещата пак бавно и славно!

Гея, реши ли каква ще е втората доза?
Както ММ се беше засилил втората да е АстраЗенека(първата доза е на АстраЗенека) , така и си сложи днес Бионтех под влияние на проучванията, че коктейлът от двете ваксини развивал повече антитела.
Отделно в центъра за ваксинация са го агитирали втората доза да е на Бионтех.

Не знам дали родителите на ученици в НРВ в темата са разбрали, че има планове след 31 май учениците да тръгват всеки ден на училище при постоянно ниски числа под 100.
Като му казах на шестокласника, си призна, че много не го радва това. Grin Бил свикнал да е през ден на училище или пък хич.
Ето го линка:
https://www.waz.de/politik/landespolitik/praesenzunterricht-schu … -id232323895.html

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 23:35 от Бибит

# 453
  • Германия
Вах , тази ваксина ми подари 1ден болничен. Ръката ме боли яко. Иначе досега всичко нормално.
Е това е виното

Същата марка има и бял сорт с вкус на ванилия и  още с вкус на eспресо, нугат и вишна.

# 454
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, и моят не се радва на всеки ден училище.
Обаче вчера получихме новата програма и имат копоейра! Приятно се изненадах.
За момичетата е уендо.

# 455
Ася сред остеопатите има и много шарлатани, не ми се ще да давам ей така пари.. при детски водих при един с препоръка, но той само с деца работи.
Имало едно рядко усложнение от Пфайзер, някакво автоимунно се развивало и една мед.сестра в БГ сега се оплаква, че държавата не и поема костен защото ваксината е още в изпитателен срок. Много удобно.
Бибит точно вчера си мислех така както падат числата, че ще ги пуснат юни всеки ден на у-ще без да съм го чела. Миналата година пак беше така.

# 456
Рейна, аз съм била до сега при двама, детето заведах сега при трета. Никой от тях не ми е бил шаралатански.
Вчера жената ми обясни как КК да ми поеме част от разходите, как не може да помогне и защо и ми обясни какви са стъпките и какво допълнително да правя и къде да го водя.

Аз последно ходих на физиотерапевт-остеопат. Също останах доволна, обясни ми от какво са болките и ми даде и упражнения за вкъщи.
Евентуално търси такъв, да не е само Heilpraktiker щом това те притеснява.

Какво автоимунно се отключвало?
Нали се получаваше при мъжете възпаление на сърдечния мускул?

# 457
  • в сърцето на един мъж...
Бибит, честно казано повече клоня към това да ги смеся и аз точно заради антителата. Не искам модерна, така че ще е или АЗ или Бионтек. На мм му сложиха вчера втората доза бионтек. Първата не я усети, но втората е доста зле. И температура има, и мускулни болки, и замаян беше вчера. Да видим. Вече не чета нищо, не слушам нищо, писна ми. Искам да минава само.

# 458
Някаква парализа от кръста надолу получила жената и сега имала силни болки и лечнието струвало 3хил на месец.
Аз имам няколоко опции. Мога на физиотерапевта да отида при който бях преди 3 год и останах доволна. Но се иска да ходя 10 пъти, засега с времето няма как да го съчетая. Всъщност той ми премахна болките. Питах и личната за акупунктура дали може да ми дава часове следобяд и беше съгласна. За остеопат наистина има толкова много, че си трябва препоръка иначе не бих рискувала.

# 459
#Reina това според мен е абсолютно възможно, защото съм чела, че вируса действа зле на нервите и ако е имала и без това дископатия или друго подобно, а не е знаела и е получила възпаление или каквото и там ... Т.е. може да са реагирали нервите и да е получила този ефект.
По друг начин не мога да си го обясня.

За жалост тези пак започнаха с януарската британска песен в индийски вариант . https://www.tagesschau.de/inland/gesellschaft/faq-indische-variante-101.html
аха . ужас
https://www.n-tv.de/panorama/Anteil-steigt-langsam-aber-kontinui … icle22565298.html
Britische Modellierer befürchten daher schlimmstenfalls eine weitere Infektionswelle ähnlich der Welle im Winter mit Zehntausenden Toten.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 09:00 от bella_ciao

# 460
С Оптикомиелит се била сдобила след ваксината. Автоимунно, при което тялото самоунищожава гръбначния мозък; така прочетох.

# 461
Оптикомиелит? Ужасно звучи...освен на нервите, на какво още е доказано, че може да навреди?
Сега сигурно ще вземат да изкачат разни случаи...

Скрит текст:
Снощи случайно прочетох за съпруга на съфорумка от Ирландия, за две седмици починал изневиделица, след усложнения от агресивна форма на рак. Диагностицирали са го седмица- десетина дена след първата игла на Biontech/Pfizer. Не знам защо, направих връзка...може би се фрустрирам.

# 462
Катерица, за вируса се знае какво поразява в тялото. Какво е възможно да се отключи след ваксините тепърва ще се разбира. Ако изобщо може да се направи връзка, де. Тази медицинска сестра е можело да отключи точно тази болест и без ваксина. Странното е, че са набедили ваксината. Защото отключено след 3-4-5-6-7 и т.н. месеца заболяване може никой да не го свърже с ваксината. Това изречение много ме впечатли; не знаех, че официалната медицина прави такава връзка:
"Риск, макар и минимален, за поява на автоимунно заболяване след ваксина - има, казват специалисти, но отчитат, че до момента не е установена такава връзка."
От тук: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/05/17/medicinska-sestra-osta … aboliavane.490413

# 463
Скрит текст:
Не се фрустрирайте, човекът е бил с метастази навсякъде, това не става за 1 седмица.

# 464
Синьо, когато свекърът ми беше по болници и не можеха да го диагностицират и да му помогнат, казаха: може да е от ваксина, може да е от кърлеж.
Борелии не намериха, 2 пъти му взимаха проби от течността около костния мозък, но не изключваха и тази възможност.
За ваксина казаха, че няма как да докажат каквото и да е било, но не го отричат като причина.
При него също беше автоимунно. Бързо си замина, не успяха да стопират процеса.😔

Общи условия

Активация на акаунт