Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 23 955
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Бела, на един дъх те прочетох! Много вдъхновяващо пишеш днес!

# 91
Ако знаеш колко интересни неща по птя исках да видя, но ... децата са големи съкровища и т.н.
всичко правим за тях.
за който има интерес и е в близост https://de.wikipedia.org/wiki/Federsee си струва . По пътя има също какво да се види. Страшно ме очудиха многото църкви. Oberschwaben католици ли са?
големи абтай например това в  Zwiefalten , като беше днес по празника пълно с хора и затова не спряхме и не влезнахме. .. а и църквички със странни за мен знаци. Не ги разбирам например с две кулички, първата с кръст в нещо като слънце, а втората по-висока църковна куличка с кръст върху полумесец. Ще попрочета какво значи.
И т.н.
Сега си стоя и мътя план за събота, че утре няма да имам време да го измътя

# 92
  • Германия
Бела, на един дъх те прочетох! Много вдъхновяващо пишеш днес!
Joy Joy
Папа, а аз за малко да си разлея бирата от кикот след коментара.
Но пък знам каква тръпка е да караш на "бензинови изпарения" в резервоара и пак да стигнеш до целта..или до най-близката бензиностанция.

# 93
 Добре че намерихме една наблизо и навреме.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 01:06 от bella_ciao

# 94

Пиеш и не поздряваш? Заслужаваш да си разлееш алкохолеца.

# 95
Бела, айде с мен във Франция. Мани ги другите покани, ще си изкараме яко, вярвай ми. 😜

# 96
  • Германия

Пиеш и не поздряваш? Заслужаваш да си разлееш алкохолеца.
Наздраве! Отварям трета за твое здраве!

# 97
Бела, айде с мен във Франция. Мани ги другите покани, ще си изкараме яко, вярвай ми. 😜

А нас нема ли ни вземете? Направете добро на беден българин у чужбина, молим на колене!

Пепеляшке, мерсаж, наздраве! Пък аз ще вдигна тост времето да спре в 23:59 и цял живот да си прекрасница! Пу-пу!

# 98
Заповядай моля те и ти!

# 99
🤣

Абе има хора, скучно им е, сами си правят драми и проблеми.
Не е до националността ...

Незнам дали са го затворили летището, трябва да разпитам...

Не обичам така с лека ръка да подвеждам под общ знаменател, но в случая става дума за типични балкански прояви. Вече ми се гади и ходя със свито сърце на работа.

# 100
Момичета и момче, пловдивското летище обслужва един единствен полет до Стансед, Англия. Веднъж седмично. Това е.  От Пловдив съм, и се изяждам от яд всеки път когато трябва да пътуваме за да откараме или докараме някое дете от полет.... тъжна картинка...
А иначе България ви чака - слънцето грее все по интензивно, и тази година морето ще е без руснаци, което означава че преинртересните им и луксозни имоти ще се преотдават на човешки цени, чадърите и шезлонзите ще са безплатни, а бирата си е направо без пари. Съпругът на моя приятелка, от Магдебург, изкарва лятото си на бирена фиеста по нашето черноморие - друга бира не признава той, освен българската. Ние пък се избиваме за вайс като сме в ДЕ - за баланс.

# 101
Безплатни чадъри и шезлонги няма и няма как да има.
Ние ходим само на Златни Пясъци или на диви плажове около Варна и там руснаци никога няма.

# 102
България има още много да ме чака - докато не падне под 15 градуса, да си гледа работата. Rolling Eyes Най-добре бих се чувствал при 12 градуса с дъжд. Heart Eyes

# 103
  • в сърцето на един мъж...
Папа, стига с тия дъждове, че ни изгниха кокалите Simple Smile

# 104
България има още много да ме чака - докато не падне под 15 градуса, да си гледа работата. Rolling Eyes Най-добре бих се чувствал при 12 градуса с дъжд. Heart Eyes
Брей, много огън в теб!
Охлаждай го, тук в Германия има добри условия за това.👍

Аз пък съм с недостиг на огън, имам вода и въздух, също и земя и си набавям огъня с люти подправки, сауна и горещи напитки...
Само да видя слънце и тичам навън😊

Общи условия

Активация на акаунт