Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 23 991
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Мони, дъщеря ми е на 17, 5 години и се ваксинира в сряда. Ваксината на Biontech е разрешена за лица над 16 години. Тя получи термин чрез работодателя си.

# 601
  • Primum non nocere !

И аз съм добре - да не ме мислите. Ураганен вятър и дъжд в Кьолн, под 12 градуса. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще те хвърля в тъмницата на Icebar в Лондон, заключа и хвърля ключа в Темза.
Без одеалце, без интернет и без Виски! Smile
Виж там как е да не пуснам снимки от личния си фонд.

Уф...и на  -10 С съм съгласна, само да не е тъмно.
Слънцеееееее! Искам Слънце!

# 602
Уф...и на  -10 С съм съгласна, само да не е тъмно.
Слънцеееееее! Искам Слънце!

Аз си мислех, че ти си Слънцето. Объркал съм се.

Бела, къде си?! Ела засияй!

# 603
  • Primum non nocere !
Не призовавай Белаа....
Нейният сценарий може по-страшен да бъде!!! Satisfied

# 604
PAPURCHE MEHURCHE - с кой тест отлитнахте? Антиген важи ли ?
Унгарците и аз не ги разбирам защо правят така.

# 605
  • Primum non nocere !
Много харесвам унгарските  митничари!   Профита! Наричам ги трите Секунди!
Докато  преброиш до  три , ти е отворил дясна врата, жабка, затворил и чукнал по дясна предна и задна врата.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 21:45 от Шехи

# 606
Търсят домашна ракия. Знам случаи, в които са ги карали да отварят и пият от произволно посочени бутилки от стек с минерална вода. Почукват, защото и в калниците се пренася. Един юнак се хвалеше тук наскоро. Унгарците обаче го правят за рушвети.

# 607
Как се получава направление за физиотерапия? Мъжът ми е цял ден на легло с болки в гръб и предна страна на подбедрицата. Почти не може да ходи. Ако отиде във вторник при хаусарцта може ли да получи направление?

# 608
  • Germany
Ени по принцип може, но е добре да го види и ортопед. Всъщност мисля, че личният ви сам ще го прати да го прегледа.
Да ви напомня, който има желание разбира се, да пусне по едно гласче за българското момиче на Евровизия. Малко и е заспала песента, но ей така за спорта 😉

# 609
  • Germany
Как се получава направление за физиотерапия? Мъжът ми е цял ден на легло с болки в гръб и предна страна на подбедрицата. Почти не може да ходи. Ако отиде във вторник при хаусарцта може ли да получи направление?
По принцип може личният да даде, но най вероятно ще го прати на ортопед. По добре направо при ортопед да опита да вземе час.

# 610
Да ви напомня, който има желание разбира се, да пусне по едно гласче за българското момиче на Евровизия. Малко и е заспала песента, но ей така за спорта 😉

Аз много я харесвам, песента също. А е и варненче. 😍 Не ми харесва само, че страшно много имитира Били Айлиш. Чак гримасите й докато пее имитира и то на 100%. Също и визията, по-точно дрехите. Но пее страхотно.

# 611
  • Germany
Да, да и аз харесвам Вики, но тазгодишната и песен не толкова. Предната, когато Евровизия беше отменена по ми харесваше. Но ще я подкрепим 👍

# 612
Аз по принцип не харесвам Евровизия, защото почти всички песни са като от паралелен музикален свят. Предната песен наистина беше по-хубава, а клипът страхотен.

# 613
Може ли да дадете линк или името на песните на певицата от България?
Тази година изцяло пропуснах вълненията покрай Евровизията.

# 614
  • Germany
А Катеричке нищо не си пропуснала 😆
https://eurovisionworld.com/eurovision/songs-videos тук го има нашето момиче.
Ахахах, германецът е голяма свежарка.

Общи условия

Активация на акаунт