Родени през месец април 2021

• 27 939
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
https://www.youtube.com/watch?v=n_fT-4CyFNY&t=519s
В YOUTUBE "Как да научим детето на гърне" - на 6-та минута започва това с издържането.
Весел ден!

# 166
Здравейте мили мами,
И аз със закъснение да се запиша. Виктория се роди на 1 април с термин 11. Вкъщи правим и ремонт, който не можахме да довършим преди беба да се роди и чак сега се поуспокоиха нещата при нас 😄
Исках да ви питам вашите бебчета интересуват ли се вече от играчки, че ние ги гледаме и им гукаме но още не посягаме към тях. Ние много късно ѝ ги представихме, че тук беше хаос и се тревожа да не би да сме закъсняли. Още не се обръщаме и на звуци, пък бях чела че във втория месец започват.

# 167
И малкият не посяга още. На 2++ месеца е, ръцете ги насочва единствено към устата засега Grinning
Да се похваля повече температура не ми е вдигал. На тези, на които им предстои, ако вдигнат температура, зорът е една нощ Blush

# 168
Fire, радвам се, че се е разминало 😊
Rachel, завидях за прехода. Мен ми побелява косата за 20-30 минути път, а така ми се ходи някъде на планина..
Моята мишка от толкова рев онзи ден след ваксината още е прегракнала. Вчера цял ден беше сънлива и спа, а когато не спеше беше раздразнителна. Днес вече си е нашето бебе, само гласът още не е същия.
Иначе и тя на 2++ месеца не посяга, ама май им е рано още.  Главата си я върти и веднага разбира откъде ѝ говорим.

# 169
Много благодаря, успокоихте ме ☺️ И мъжът ми ми обърна внимание че се обръща бебето на звуци, просто не всеки път и че и аз не всеки път си въртя главата като чуя нещо 🤣🤣🤣 нещо май съм се паникьосала повече от нужното. 🤣
Това с издържането и на мен ми стана много интересно и се замислям да опитам, че особено сега като дойдат големите жеги с тези памперси ще е кошмар.

# 170
Ние мин.седмица пърувахме около 2000км ,мина супер беше много спокойна

# 171
На почти 2+ е и много гледа играчки, виждам че хем иска да посегне, хем пътя все към устата води и се ядосва Simple Smile много му харесва да стои по корем, обаче още не е свикнал с обръщането и понякога се стряска. Зор ми е със заспиването на мен, по 1 час се приспиваме. Чакам да стане на 4 месеца за да започна работа с консултант по съня, а и да се поспрем с почивките де…

# 172
Моето не спи като хората от няколко дни -птрз деня почти не спи, нощем заспива чак към 11.

Бяхме на лекар днес и ни смениха млякото, с хипоалергенно заради обрив, суха кожа и описание какво се случва след ядене. Три пъти яде новото, за сега й харесва, и е спокойна след като хапне, та да видим. Смениха и измивния продукт, та ще видим. Simple Smile
Моето кърмене е голяма драма, сега и диета ще спазвам, заради краве продуктите.. ще се свържа с консултант от ilcb и ако не постигна успех, ще се отказвам. Иска ми се да се кърмим повече, ама като цедя излизат 20мл макс, + на всяко хранене има дохранване.
Другата седмица сме на консултация при личната и ще й слагат ваксините. Simple Smile

Сега се приспивахме и докато ида в хола вече ме гледаха две очи през бебефона. 

Лека нощ и спящи бебчета от мен,

# 173
  • ...
Colorful, дано да се оправят бързо нещата с обрива! Това с млечните доказано ли е, как се доказва такава непоносимост?

# 174
Colorful, дано да се оправят бързо нещата с обрива! Това с млечните доказано ли е, как се доказва такава непоносимост?

Благодаря!
Не е доказана при нас, само предположение е, на база обрива, обясненията ни как след хранене бебето се свива, ръмжи, стене и подобни (колики чак след всяко хранене 24/7 толкова дълго ми се струва малко пресилено) + по челото й се появи някакво странно белене, не мога да го обясня, кожата й там стана груба и твърда, грапава и започва да се бели. Не е като следродилното обелване.
Нямахме драматични симптоми още като кръв в изпражненията, но докторът предположи, че се касае това и ни препоръча хипоалергенно мляко. По-спокойна е след хранене, вече максимум 1-2 на ден се свива след хапване, което може и да са колики. Усмихва се повече дори веднага след хранене и заспива по-лесно. Във вторник на консултация ще разчитам още за тази непоносимост/алергия че в интернет и по книгите нещо не се ориентирам добре.

Сега като започна с новото мляко голямата нужда започна да мирише повече и по-странно, а следваща седмица ще ни слагат ваксини. Ще питам дали има проблем и се надявам всичко да мине гладко.

# 175
  • ...
Дано всичко бързо отшуми! Аз ползвам атодерм на биодерма за кожата, тя е за атопичен дерматит, но може и превантивно да се ползва и за сега съм доволна. За сега колики няма май бебка, само един следобед беше по-нервна и й дадох коликинд, и за него пише че може превантивно по 3 пъти да се дава, но не знам ... Ако няма симптоми защо да й давам химия пък било то и хомеопатия.
Днес намерих едно не лошо клипче с упражнения, за който обича пилатеса и йогата тук има интересни неща:
https://youtu.be/p4BP4CU4_8M

# 176
Здравейте! Бебка е със суха кожа и трябва да й взема меицинска козметика за това. Чета много за Павловича мас, някой ползва ли и доволен ли е? Не съм нясно как се ползва - нанася се само на проблемните участъци или по цялото тяло? Става ли за лице( бузките й са по-сухи). Ако сте доволни и от други продукти - бихте ли споделили?

# 177
  • ...
Аз ползвам биодерма атодерм крама, на бебка кожата и се белеше като ни изписаха. Сега е много мека и нежна. Изобщо всичко, което съм ползвала на биодерма и за мен и за нея е супер.

# 178
Ползвам павловича мас за памперс зоната още от родилното. Кожата му е перфектна! За останалото си мажа от продуктите на Бочко и нямам грижи. Но за всички, които се чудят за павловича мас - препоръчвам с две ръце

# 179
  • София
И аз ползвам Павловича мас за дупето, уникален продукт е. Вече трета опаковка купувам, като последния път взех и един розов крем на Галафарм, пак мазен като Павловичата мас, но излиза по-изгодно - 250мл за 8лв.

Общи условия

Активация на акаунт