За спането и ние понякога спим много неспокойно - забелязала съм че е така като се промени нещо по драстично или ако се виждаме с повече хора през деня. Колкото пъти отидем на гости толкова пъти после заспиваме по нощите със зор. Ние постоянно пътуваме, че дядото е в друг град та с пътуванията е свикнала, но като ѝ обръщат много хора внимания и сякаш се превъзбужда. Също спи неспокойно понякога ако не се оригне след ядене. Даже я вдигам като я видя да почне да се търкаля в леглото и тя или се оригва спяща или я поддържам малко и като я сложа пак в коша и заспива (ние си спим в количката или в нашето легло или гимнастиката - леглото си изобщо не го харесва сигурно защото ѝ е много просторно). А понякога и сънува нещо - на сън най-често се смее ама се кикоти направо и е много сладка, ама понякога и проплаква и то е едно такова рязко и много жално. Направо вой наддава и като я погаля и ѝ пошепна в ушенцето и се успокои и пак се върне към някой спокоен сън.
За морето мислим към края на септември да отидем. Миналата година ходихме в Несебър за 550 лева за двама в края на Септември и останахме много доволни. На ол инклузив и предвид обстановката тогава в хотела беше много организирано и се почистваше всичко през 5 минути, та мислим пак на същото място да отидем. Преди това сме планирали едно ходене на Доспат и едно на Белчин баня или Сапарева баня. На едното ще сме с родата и ще е лесно, на другото приключение ще видим как ще се справим сами с таткото и дали ще можем малко да се поглезим 🤣🤣🤣
по няколко пъти на ден
чувала съм, че при кърмените бебета било нормално, ама нз, не ми се струва много нормално.