🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 43 228
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
До сега, нищо от японските манджи на Михалчев, не ми се е прияло.

# 121
  • София
Божее, съдове ще мият.

# 122
В следващият сезон може само да мият с Чисто, други умения няма да им трябват 😁

# 123
Кой спечели имунитета?

# 124
  • София
Активен въглен нямат ли, да заместят мастилото от сепия.

# 125
Нали Нела е на стрес тест? Защо Мартин да и мислел решение и да дава предложения за нейното ястие, което тя не можа да измисли? И как така в склада няма черен шоколад?
Мария днес за първи път ме ядоса. Не спря да говори докато Теодор готви. Направо не знам как я изтърпя.
А за Ивайло си казах и вчера-непонятно ми е как го спечели миналата година състезанието и ако не беше Неда, нямаше да е на финала, но... Продуктите хич не ми се сториха интересни, но за сметка това бяха непознати, което е хубаво да се видят в такива предавания.
Опитвала съм ястия на шеф Михалчев и смея да твърдя, че каквото съм опитала е било много вкусно. Дори и матча крема от десертите му колкото и нетипично за нашите ширини ми беше вкусен.

# 126
  • Terra incognita
Ужас, тази Нела как стигна до тук? Доста посредствено представяне.
Паста с шололад и миди 🤢

# 127
Тая вечер най ме впечатли и напрегна миенето на съдовете. Чудесно кулинарно състезание. Нито един сезон досега не ми е бил толкова безразличен.

# 128
  • София
Аз просто тръпна да не остане някое петънце по посудата! Абсолютен съспенс!  На който му светят тенджерите и тиганите, той трябва директно да спечели! 😍

# 129
  • На острова
Нито един сезон досега не ми е бил толкова безразличен.
Абсолютно това си помислих и аз тази вечер. Ох, и понеже няма с кой да го споделя, реших да потърся темата и да си го кажа тук 😄

# 130
  • София
Като им кажат, че идва време да напуснат и стават толкова апатични, че направо разбираш кой е наред.

# 131
Мария повече пречеше на Теодор, отколкото да помага. Дали си е досадна по принцип или искаше да го пусне по пързалката, не разбрах.
Мастърклас не гледах, май и на мен ми преля от азиатски манджи.
Задачата с кутиите не беше лоша. Чинията на Мартин изглеждаше най-симпатична и може би заслужаваше значката, защото и двамата с Мария не се бяха справили перфектно с японското ястие. Шеф Роу го гледа с един апетииит, хахах, сякаш е плейтнато гурменце.Grin
Не особено интересен епизод.

# 132
  • София

MasterChef - Епизод 25, Сезон 7 (18.05.2021)

# 133
Мале, направо ме напрегна Мария. Голямо дуднене в нейното. И с такова едно темпо.. сигурно в способна ( макар, че тя почти винаги се измъква с паста) ама това дуду дуду направо баааааааааа.
Нела винаги подхожда ужасно към задачите. Как едно нещо не ѝ легна на сърце? Всичко ѝ е гадноз неприятно, непознато...

# 134
Охх, такава измишльотина беше този мастърклас на Михалчев. Иглу, метличка🤣, чашата с бира наклонена , аха да се изсипе, то бива бива глупости, ама това беше най-голямата. Тази супа в хартийка и някакви цветенца от ряпа, абсурд Мария и Мартин да го бяха направили за обявеното време, имаше монтаж, нещо се туткаха и хоп изведнъж подредено.

Общи условия

Активация на акаунт