🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 43 242
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мен пък ме дразни Теодор. Посредствен, с никакви знания, цикли на едно и също. И само се оплаква. Нела номер 2. А като му чуя и провлачения говор Close За капак снощи пльоскаше всичко сготвено директно на плота. Преди това с препарат, и после яжте шефове Joy

# 136
И мен ме съсипаха с това слагане направо на плота- вкусните "оризовки". Но за Тео ми е и жал. Толкова се притеснява, че му треперят ръцете. Много е млад, за да е толкова притеснен. Между Мария и Стилиян бих предпочела Тео. За да получи малко увереност. Но иначе Мартин ми харесва най-много от останалите. отивам да си правя иглу с метличка...

# 137
Мен пък ме дразни Теодор. Посредствен, с никакви знания, цикли на едно и също. И само се оплаква. Нела номер 2. А като му чуя и провлачения говор Close За капак снощи пльоскаше всичко сготвено директно на плота. Преди това с препарат, и после яжте шефове Joy
Точно говора му направо ми бърка...
Добре, че остана Мартин да има малко цвят, иначе е тегаво...

# 138
Вчера не го изгледах, нещо вече ми е много скучно това предаване.

# 139
  • Sofia
Вчера и на мен трудно ми вървеше гледането.
Все повече симпатизирам на Мартин.
В Мария има нещо подмолно, може и да си въобразявам, но все повече има вид на неискрен играч. То не че е важно това за уменията, ама тя и някак доскучава с едни и същи импровизации.

# 140
  • Мюнхен
Ивайло ще отваря дюнерджийницата на 26.05.

# 141
  • София
Много ми е симпатичен Тео. Той си е дете.

# 142
Мария снощи не беше за топ 3, но покрай представянето на останалите двама, нямаше кой друг да закръгли групата.
Иглуто, метличките, репите и странната супа на Михалчев хич не ме съблазниха вчера.
Днес Нела ще си ходи май.
Но и на Теодор нещо му подкопават основите, като гледам Simple Smile

# 143
  • София-Младост
Днес ще се надвикват през преградата в опити да направят еднакви чинии...забавно:)

# 144
Нееее, не съм! Доколкото разбрах няма от къде да гледам старите сезони. Ама и като знам победителите, няма да ми е интересно.

в майтв ги има всички сезони. Аз за фон докато работя гледам 2 сезон сега. Ами класи над това което дават в момента. Продуцентите много издишат. Първите 2 сезона бяха 3 предавания на седмица. Имаше тест за креативност, което си беше интересно.

Извинявам се, може ли да поясните за майтв. Не ги открих, ако съм била в правилния сайт.
https://bgtime.tv

# 145
  • Мюнхен
Jules, на мен само това в спойлера ми излиза, като отворя сайта. Не виждам БТВ никъде Sad

Скрит текст:

# 146
Точно на пълнолуние с пълно лунно затъмнение, макар и невидимо от България.

# 147
А къде ще е?

# 148
  • София
На ул. Искър в София до Банята, там има пицария и Скаптобургера.

# 149
  • Мюнхен
А къде ще е?

Писал е в Инстаграм, че адресът е ул. "Искър" 11.

Общи условия

Активация на акаунт