🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 873
  • 801
  •   1
Отговори
# 375
За мен Стилиян е най-харизматичният и интересен участник в тазгодишното издание. Всичко е въпрос на вкус, какво цениш и какво ти се нрави в поведението на един човек.
Относно желатина, аз съм с 30+ години "кариера" на домакиня, дори приблизително не мога да преброя колко тенджери, тигани и тави с храна са минали през ръцете ми, но не съм ползвала желатин никога. Не го харесвам, нито пък желирани ястия и не знам как се работи с него.
Изгледах тримата в тв студио и ми се стори, че Мартин се е ошишил през последните месеци.Laughing Мария пък сякаш не е вече така напрегната и опъната, съответно ми се видя по-симпатична.Simple Smile

# 376
Само, че това не е ресторант, а предаване. В ресторанта дори не виждаш готвача, тук се запознаваме с тях и на база харизма и умения имаме предпочитания. Затова и един взима голямата награда, не са на заплата.

На мен Стилиян също не ми е симпатичен. Тази година обаче беше слаба и ми е все едно кой ще победи и тримата могат да готвят, но и у тримата ми липсва нещо, че да са ми фаворити. Миналата година бяха по-готини участниците.
Да. Затова на мен Мария не ми е симпатична! Защото ... вече писах!

# 377
  • София
Аз отдавна бях казала, че за мен това е финалната тройка и като мое желание и по заслуги и се радвам много, че познах. И тримата са ми симпатични, една идея съм повече за Стилиян, но и другите двама да спечелят пак ще се радвам и съм ок. Много са различни като личности и характери тримата, изток, запад, юг нищо общо, но всеки е имал моменти, в които ме е впечатлил и всеки ми харесва с нещо и има пък неща, които не са ми съвсем ок, но всички хора са така, никой не е само черен или бял😀
Дано е интересно довечера, успех и на тримата😀

# 378
April morning, може ли инстаграма на Мария?

Има много красиви снимки наистина.  Но това не е кулинарен фотограф за мен.

# 379
Благодаря!

# 380
# 381
  • Варна и...духом на Босфора
Днес бая финали пу Тиливиэийката.Етспа от Джирото беше финал преди финала,Лига Европа-финал,Мастър Шеф-финал.Мисля,че Мария ще спечели.Иначе съм эа Стилиян.Сутринта по БтВ тя се поиэдаде малко като каэа ще помогне эа водоснабдяването на мястото,където живее,първо каэа "ЩЕ" ,после малко сконфуэено -"бих"...  Наистина по-слаб сеэон,но винаги ще гледам Мастър Шеф,и благодаря на Мари Мар,бъди много эдрава,душе,че можем да гледаме от чужбина.И на Смайлис эа снимките,и на всички эа споделеното.И аэ малко се подготвих- тъй де,амчи как-финал е! Направих тарта с праэ,иэвара,мед и синьо сирене,ягоди със сметана и тарталети с крем патисери.Эа пиене Роэе и Просеко.Приятно гледане!

# 382
  • Mediterraneo
Абе и аз не знаех допреди 4-5 години как се ползва желатин на листи, но се предполага, че ако тръгна да се явявам на МШ, ще се подготвя с това- онова предварително. Всъщност желатинът и Стилиян са само един пример за недобрата подготвеност на финалистите. Редовно имаше изказвания на Мария, че не е правила никога това и онова, а ставаше дума за по- елементарни неща( който иска, да си направи справка в линковете, явно е, че го можете).

# 383
И аэ малко се подготвих- тъй де,амчи как-финал е! Направих тарта с праэ,иэвара,мед и синьо сирене,ягоди със сметана и тарталети с крем патисери.Эа пиене Роэе и Просеко.Приятно гледане!
Еха, пък аз само един печен чийзкейк с ягоди 😁

# 384
Мерси, че ни каза кой ще спечели час преди финала. Що ли гледах три месеца.
Иначе не си спомням в предишните сезони толкова често да са давали рецепти на участниците.
Може догодина да направят сезон  "стани Мастер шеф - сготви по рецепта" .

# 385
  • Испания
Скрит текст:
Днес бая финали пу Тиливиэийката.Етспа от Джирото беше финал преди финала,Лига Европа-финал,Мастър Шеф-финал.Мисля,че Мария ще спечели.Иначе съм эа Стилиян.Сутринта по БтВ тя се поиэдаде малко като каэа ще помогне эа водоснабдяването на мястото,където живее,първо каэа "ЩЕ" ,после малко сконфуэено -"бих"...  Наистина по-слаб сеэон,но винаги ще гледам Мастър Шеф,и благодаря на Мари Мар,бъди много эдрава,душе,че можем да гледаме от чужбина.И на Смайлис эа снимките,и на всички эа споделеното.И аэ малко се подготвих- тъй де,амчи как-финал е! Направих тарта с праэ,иэвара,мед и синьо сирене,ягоди със сметана и тарталети с крем патисери
.Эа пиене Роэе и Просеко.Приятно гледане!

ПроДуЦеко ли?

# 386
  • София
Хахаха Продуцеко е много добро попадение 😀

# 387
  • Испания
Мерси, че ни каза кой ще спечели час преди финала. Що ли гледах три месеца.
Иначе не си спомням в предишните сезони толкова често да са давали рецепти на участниците.
Може догодина да направят сезон  "стани Мастер шеф - сготви по рецепта" .

Ако не им бяха давали рецепти, нямаше да могат да спретнат сезона.

# 388
Бре, какви сте организирани! Аз съм на чипс и бира Grinning

# 389
  • Испания
Мислех, че това е бащата на Мария.

Ида - страхотно име. Сетих се за приказката "Белите лебеди" и малката Ида.

Според жената на Мартин, той се е омъжил за нея. ЖДНБ!

Общи условия

Активация на акаунт