🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 842
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Не ми хареса на Стелиян Азията, но и бохчичката на Мария ми простееше, ако и да има 100 техники в нея.

# 436
  • София
Има потенциал Стилиян, но претенцията му е в излишък и му изигра лоша шега.

# 437
  • Испания
Голяма Иволюция у Мария, голямо нещо!

# 438
  • София
Стилиян к това приготвяне на месото пред журито рискува много. Димитър миналата година точно така се провали, защото в ресторанта не му се получи нещо, което беше решил да го приготвя пред журито.
Той реши да прави Шабу-шабу, но бульонът за него обикновено ври на газов котлон. А да чакаш и успееш да занесеш врящ бульона, просто няма начин.Второ,че няма как да нареже прозрачно тънко месото,ако не е замразено.

# 439
  • София
Дано Мартин победи, Мария е много пренавита, точно като зубър звучи, а това доста дразни. Не може да презентираш нещо и да заекваш. От друга страна, Мартин е неглиже, шегаджия и ми е приятен. Стискам му палци.

# 440
  • София
Ами точно от това, от което се страхувах, точно това се случи.
Стилиян к това приготвяне на месото пред журито рискува много. Димитър миналата година точно така се провали, защото в ресторанта не му се получи нещо, което беше решил да го приготвя пред журито.

# 441
  • на село
Мартин  трябва да е мастър шеф, има позитивизъм в него, Мария нещо се спече.

# 442
  • Пловдив
Презентациите на Мария тази вечер не са уау. Очаквах повече.

# 443
  • София
Както казах вече на рекламата дадоха как Мартин вдига ръце и се разплакаа.......той трябва да бъде!!!

# 444
  • гр.София
Дано. Забелязах, че Александър не ръкопляскаше на Стилиян, когато отпадна. Дори и на финала не може да надмогне голямото си его

# 445
Мария се е готвила здраво. Браво за усилията и завидното самообладание.
Чудесен Мартин.
Който и да спечели, все три. И двамата ги харесвам.

# 446
На Мария е червен носът на визитката. Явно е плакала, дано не от щастие,че е спечелила.

# 447
  • Пловдив
Ох, айде пак. Само веднъж била правила десерта. Точно и повярвах. Репетирала е до припадък.....само веднъж.

# 448
  • Пловдив
На Мария основното не ми хареса на вид. Точно простееше, но иначе евала, че работи с български продукти.
Харесвам класика, Марто ми харесва повече.

# 449
Мартин Мартин Мартин 🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт