🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 850
  • 801
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На мен Александър направо ми липсва в предаването. Имаше странно, на моменти просташко чувство за хумор, но не натоварваше.

# 451
Ох, айде пак. Само веднъж била правила десерта. Точно и повярвах. Репетирала е до припадък.....само веднъж.
и няма лошо. На състезание е. Ще тренира, ако иска победа. Труд, цел... чудесно!

# 452
  • Варна
Чудесно звучат и двата десерта, огладнях жестоко. Според мен Мария е по-креативна в рецептите, но и двамата имат силни идеи за концепция на менюто. Имат ясна идея и я изпълняват с вдъхновение. Притеснението и емоциите са огромни, нормално е да е пренавита Мария.

# 453
На Мария е червен носът на визитката. Явно е плакала, дано не от щастие,че е спечелила.
Sweat Smile
Стискам палци на Ориент Експрес.

# 454
  • София
Обикновено който избере националния мотив за ястията си, не печели... Жалко, аз все пак съм за Мария. Мартин е забавен, но леко нестабилен...

# 455
Много красив е десерта на Мария, Мартин пък успя да се събере...браво и на двамата!

# 456
Разтреперих се да не падне десерта на Мартин. Стискам му палци.

# 457
  • София
В анкетата съм гласувала за Мартин, дано да съм познала.

# 458
  • Пловдив
Ох, айде пак. Само веднъж била правила десерта. Точно и повярвах. Репетирала е до припадък.....само веднъж.
и няма лошо. На състезание е. Ще тренира, ако иска победа. Труд, цел... чудесно!

Ми няма лошо. Ама да си признае. Този десерт съм го правила около хиляда пъти и половина. Щото така аз... нали....веднъж само, ама нали съм талант самороден, точно на финала ще го направя за втори път.

# 459
Марто нещо май сгафи с презентацията? 😒

# 460
  • София
Обикновено който избере националния мотив за ястията си, не печели... Жалко, аз все пак съм за Мария. Мартин е забавен, но леко нестабилен...

Бе, ако някой е нестабилен, повече бих заложил това да е заекващата Мария. Мартин не съм го виждала в такава светлина... Но кой знае, сигурно пак съм спала.

# 461
Не е хубаво, че не си признава, че го е правила повече пъти, но десертът и ми допада повече от този на Мартин. Харесах и предишните и ястия. Аз съм за Мария. Simple Smile

# 462
  • София-Младост
Утре е ви чета и коментирам, кажете ми само от къде ми е толкова позната жената на Стилян?

# 463

Ми няма лошо. Ама да си признае. Този десерт съм го правила около хиляда пъти и половина. Щото така аз... нали....веднъж само, ама нали съм талант самороден, точно на финала ще го направя за втори път.

Дано чете тук, та да дойде и да ви признае понеже е много важно и няма да спите довечера🤣🤣

# 464

че тя се бори в състезание? Какво да признава? Очеизвадно е подготвена. Не била на елиминации,  малко готвила. Ми няма нужда. Все е  на " балкона". И като си признае, че се е трудила,  какво? Доказала се е.

Общи условия

Активация на акаунт