🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 860
  • 801
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И за пореден път ще похваля участниците за хубавите отношения помежду им. Поздравяват се, закачат се, има усмивки. Аз лично отровени погледи не виждам, а нормално притеснение.
Всички са се готвили, то е ясно, чудя се даже как някои неща остават недоизпипани, може би от напрежение.

# 466
Този десерт освен трохи, сладолед и три черешки има ли нещо друго?

# 467
  • Пловдив
Елементарен, но пък залага на качеството на продуктите.

# 468
  • Пловдив
А, аз здрав сън имам. Сега ще догледам предаването послучай финала. Обикновено заспивам още преди края. Не харесвам шмекерии на дребно. Чак Божана не е Мария. Няма лошо. Но да представяш огромния си труд като талант.....

# 469
  • Mediterraneo
Мне, не ми харесва презентацията на Мартин Sad На Мария не беше чак впечатляваща, но тази на Мартин хич не струва, като на пионерски лагер ми е, някакви сухи пасти и свежи плодове.

# 470
Е, но пък все пак десертите не бяха тарт или чийзкейк Simple Smile това е прогрес

# 471
  • София
Харесаха десерта на Мартин, но няма суперлативи като при Мария. Май няма да е той. Но и тя си го заслужи.

# 472
  • Sofia
Определено много по-добре изглеждаше на Мария, Мартин нещо не улучи с презентацията на този десерт.

# 473
  • Пловдив
В коментарите им наистина си личи че Мария е плакала. Тя няма да плаче от загуба, само от вълнение, явно печели.

# 474
  • Пловдив
Малко на маруля с вишни ми мязаше.

# 475
  • София
Еми ... честито на Мария.

# 476
  • Sofia
Честито на Мария

# 477
Заслужена победа на Мария. Амбиция и труд е равно на печеливша комбинация. И достоен Мартин . Аз доволна.

# 478
  • София
Честито на Мария! Пренавита или не, се представяше стабилно през целия сезон и на финала също. Макар, че не ми бяха  по вкуса ястията й, я поздравявам.

# 479
  • Варна
На мен много ми хареса визията и идеята на десерта на Мария, истинско бижу. Видях сърцето и в тази храна. Ще съм от малкото щастливи в темата май. Но много се радвам за Мария, отивам да ям!!! Браво на подготвените с храна за финала. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт