🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 860
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Честито, Мария! Отличен готвач си!🌹
Десертът и беше просто ненадминат.

# 481
  • София
Бе, никак не ми допадат рецепти с "източнобалканска свиня, полъх на ливади" или бла бла глупости, които говорят, докато правят презентации и пр., но явно това масово се харесва. Само от такъв тип изказвания и вече не ме кефят хората. Все едно нормален човек го интересува каква е свинята или пък ще я различи.

# 482
Ми не, не съм съгласна. Но какво да се прави......

# 483
Ами квот такова. Да ни е честит новия мастър шеф. На някои повече...

# 484
Въпреки, че Мартин е моят победител, честито на Мария. И от мен поздравления за добрия тон между участниците. В крайна сметка е шоу и последните месеци ни поднесе емоции - къде повече, къде по-малко.
Лично на мен темата тук ми беше в пъти по-интересна от шоуто - така че, благодаря Flowers Hibiscus

# 485
  • София
Много се радвам за Мария. Беше на ниво през целия сезон и заслужаваше да спечели. Браво и на Мартин, достоен противник.

# 486
Мария ще я запомня с красиви чинии и фалшива скромност, но да й е честита победата.

# 487
  • Пловдив
Няма потенциала да реализира тези 100 хиляди. Но ще и стигнат за среден клас автомобил.

# 488
  • Бургас
Браво на Мария! Напълно заслужено! Да си позволиш да импровизираш с авторски рецепти на финал и то толкова успешно, само по себе си говори за нивото.

# 489
На мен много ми хареса визията и идеята на десерта на Мария, истинско бижу. Видях сърцето и в тази храна. Ще съм от малкото щастливи в темата май. Но много се радвам за Мария, отивам да ям!!! Браво на подготвените с храна за финала. 🤣

Бих си поръчала десерта и ако можех. Изглеждаше чудесно.

# 490
  • Испания

Мария

"Суперлативен фин, суперлативен енд на тази вечер". /Роу, естествено/

Половин час не мога да прикача скрийншота на десерта на Мартин. Форумът пак не работи като хората.

Мартин

Десертът на Мария е "Изцапай чинията", на Мартин - "Детски рожден ден".

След всички сезони на МШ - България вече нищо не може да ме учуди.

# 491
аз пък ЖДНБ как представи жената до себе си Стилиян! Майката на моя син...

E, признава, че няма брак с жената Grinning

Финала е на живо ли вмомента или запис? Ако е запис,не е изтекла информация за победителя явно,което е похвално.

E как ще е наживо? Отвякъде личат монтираните кадри, ефектите... А и как за "60 минути готвене" на нас ще ни го дадат за 10 минути? Сигурно цял ден са снимали този епизод

# 492
  • Варна и...духом на Босфора
Мерси, че ни каза кой ще спечели час преди финала. Що ли гледах три месеца.
Иначе не си спомням в предишните сезони толкова често да са давали рецепти на участниците.
Може догодина да направят сезон  "стани Мастер шеф - сготви по рецепта" .
Аэ каэах,"мисля че"Гледах внимателно,момичето се иэдаде неволно.

Мария е победител,Честито!
А,Наум,приятеля и,прилича на Кайл Маклоклън

# 493
След Радка приемам всеки следващ победител спокойно и доволно Simple Smile

# 494
Достоен Мастър шеф с визия за бъдещето, мисия и най-вече- човек който помни корените си. Ето че можело и българското да печели Green Heart
Честито на Мария!

Общи условия

Активация на акаунт