🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

  • 42 770
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
  • Мнения: 14 968
Grinning Тя си качва каквото иска, хората каквото им на ума, това им на клавиатурите - какъв е проблема.
В момента, в който е решила да става публична личност трябва да е била наясно, че ще има всякакви коментари.

Та може да е спечелила мастършеф, но с това, което показва не личи да надгражда. Оттук нататък очакванията и критиките към нея ще са по-големи.

# 676
  • Мнения: 20 533
Радвам се за Ивайло и му пожелавам успех, но дюнер за 9 лв. ще пропусна. Аз съм стисната.

В Лондон е 6 паунда един дюнер, на прословутата метростанция Виктория. Така че... 9 лв са няма и 4 паунда, евтинийка Wink

# 677
  • София
  • Мнения: 8 547
Според вас някой от тазгодишни сезон ще отваря ли собствен ресторант?

# 678
  • Sofia
  • Мнения: 10 996
Как се казва Дюнерджийницата на Ивайло?

# 679
  • Мнения: 14 968
Как се казва Дюнерджийницата на Ивайло?

Dönnerstag

# 680
  • София
  • Мнения: 8 547
Един дюнер за 9 лева? Какво точно слагат в тия дюнери?

# 681
  • Мнения: 33 780
Един дюнер за 9 лева? Какво точно слагат в тия дюнери?
Камъни сваровски и поръсен със злтен прашец.

# 682
  • Испания
  • Мнения: 37 503

Откъдето и да го погледнеш, виждаш вплетено името на Неда Соколовска.

# 683
  • Sofia
  • Мнения: 10 996
Бургерите с телешко са по 12-13лв, та ако дюнерът е с хубаво месо - не е чудна цената.

# 684
  • Мнения: 20 533
То зависи и от големината на дюнера. Аз съм си взимал дюнер XXL за 7 лв и не можах да го изям целия. А и все пак в София цените са такива, особено в центъра

# 685
  • София
  • Мнения: 4 600
За да е такава цената, ще залага на качество, според мен. А и в интервюта е казвал, че иска да промени концепцията на дюнера, който сме свикнали да виждаме на всеки ъгъл.

# 686
  • Мнения: 20 533
Невинаги високата цена е заради високо качество... Понякога и наемите определят цената... "Мимас" на Попа си е цифромания от край време. Но мястото е такова, че винаги има опашка Grinning Машина за пари е това място

# 687
  • Мнения: 33 780
Невинаги високата цена е заради високо качество... Понякога и наемите определят цената... "Мимас" на Попа си е цифромания от край време. Но мястото е такова, че винаги има опашка Grinning Машина за пари е това място
Боже мимаса още ли го има...??? Повече от 20 години? Нищо особено не е !

# 688
  • София
  • Мнения: 4 600
Е, Мимас не се слави с особено добра хигиена. Не съм ял там и нямам идея какви са цените, но като съм слушала познати колко е чисто, не бих си и взела. Надали ползват и добри продукти. Разбира се, това са само предположения. Ивайло си е готвач, може да прави доста неща, та съм склонна да вярвам, че продуктите, с които работи, ще са едн идея по-добри от останалите в бранша.

# 689
  • Мнения: 20 533
"Мимас" има и в няколко мола, има и на ъгъла на Любен Каравелов и Графа, близо до Попа. Цените са доста по-високи от Аладин Фуудс, Али Баба и други известни дюнерджийници. Поддържат някакво реноме. Взимал съм често от тези двата Мимаса на Графа. Иначе за Студентски град не знам как е положението. Къде е въпросната дюнерджийница на Ивайло? В центъра ли е?

Общи условия

Активация на акаунт