🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 772
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
А снимките тук само с похвала ли се качват ?

# 661
Снимката на Мария не е качена във фотографски конкурс, нито в кулинарно списание. В смисъл, няма претенция зад нея, но има история. Измъкната от профила й в инстаграм, без обяснението зад нея, за да се критикува тук, и на мен не ми се нрави.

# 662
Леко ще изместя фокуса от Мария, след като ми беше направена забележка да не я критикувам и дори коментирам. Някой да знае къде мога да намеря сезони 5 и 6 епизодите, че ги пропуснах, пък сега ми се възобнови интереса?

# 663
  • Пловдив
Нищо не критикувам. Но кажете ми, за Бога, какъв е този израстък, защото, заклевам се ще го сънувам.

# 664
  • Mediterraneo
Тоест, за Мария или добро, или нищо?!

# 665
Тоест, за Мария или добро, или нищо?!
Така излиза...

# 666
  • Испания
Темата е на всички и всеки може да изразява мнението си.

# 667
dazel,
Това е ръката на мъжа й. Държи я през краката, тя е стъпила на стола. Частично е скрита ръката от роклята й.
Ето така се разбира по-добре:
Скрит текст:

Аз не съм фен на Мария, но не разбирам на какво се дължи това негативно отношение към нея.

# 668
  • Пловдив
То е ясно, че е ръката, но някак неестествено завършва, като отрязана.

# 669
А можеше да е една снимка на вкусна храна без космата ръка на нея...

# 670
Снимката е тъпа, а Мария и да е победител готвач, не значи че не може да прави и качва и тъпи снимки наред с хубавите. Очевидно може 🙂

# 671
Завършва така, защото над нея пада роклята и не се вижда цялата. От перспективата изглежда така.

Целта на снимката не е била да покаже храната, а да разкаже нещо друго.

# 672
  • Пловдив
Ами от фотограф очаквах повече. Като готвач, не очаквах нищо особено. С едното си вади хляба, другото и е хоби. Очевидно пропуските са и на двете места. И, да, критиката е неизбежна, ще те гледат под лупа. Това е цената на славата. А тя се рекламира цял сезон като амбициозно кълбо от нерви с претенции за безупречност, перфекционизъм, креативност, фаназия, талант и прочие добродетелни качества.....Сериозно вдигна летвата сама на себе си. Трябва и да я скочи!

# 673
Снимката наистина е тъпа. Ако искаш да покажеш храната отвисоко, просто можеш да го направиш и без да вкарваш ръката, която те държи. Пък и ръката не е нужно да те държи, предполагам нищо не пречи да снима, стъпила на стол. Отделно на масата не виждам нищо, което да заслужава чак специална снимка. Такива снимки само затвърждават нежеланието ми да посещавам Инстаграм.

Радвам се за Ивайло и му пожелавам успех, но дюнер за 9 лв. ще пропусна. Аз съм стисната.

# 674
dazel,
Тя спечели Мастършеф със знания и подготвеност в кулинарията. Едва ли трябва да се доказва и надскача нечии очаквания в личния си профил. Може да си качва каквото иска, колкото и тъпо да изглежда в чуждите очи.

И още веднъж - целта на снимката не гони естетика, а да сподели емоция и чувство.

Аз съм фен на Ивайло, ще опитам тез прословути дюнери.  Пък и ми е градски. Blush

Общи условия

Активация на акаунт