🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 907
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
Птица, участниците нямат ментори от журито, Димитър от предния сезон каза, че нямат абсолютно никакъв контакт с журито извън това, което се вижда на екрана. Забранено им е да говорят с тях даже освен едно здравей-здрасти.
Скрит текст:
Доколкото разбрах, покачването на нивото става по време на самото предаване, защото снимат само няколко дни в седмицата, през останалото време всеки е свободен да чете, да прилага наученото и да готви. Освен това между полуфинала и финала има известен отрязък от време, в който всеки се подготвя самостоятелно.
Ахаа, това не го знаех Hands Plus1
Иначе е ясно, че научават много за тези 2-3 месеца, докато снимат. И като продукти, и като техники, и като презентация. И в самото предаване ги "образоват", и сами четат и се подготвят. Но мислех, че и доста им помагат накрая. Явно не е журито, но може външни съветници да са.
както и да е, още 2 епизода остават. Очаквам представлението другата седмица. Защото финалът си е едно истинско голямо представление Simple Smile
Кой пръскаше едни сфери накрая? Божана или някой друг?

Оппааа! Намерих го! Няма да ни дават те рецептата, хайде, бе Joy
https://food.konbini.com/rencontre/video-the-saturne-amaury-guichon

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:15 от птица

# 241
  • Мюнхен
Кой пръскаше едни сфери накрая? Божана или някой друг?

Божана беше, десертът ѝ беше покрит със сфери от изомалт Simple Smile

# 242
  • Испания
Тъкмо вчера похвалих Роу, че за първи път е облечена нормално и добре и сега ми стана лошо, като я видях с тези две птици на ушите.

Стилиян: "Жените са доста мъдри и не е лошо мъжете да ги слушат". Той е млад, но вече знае.
Как хубаво съобрази да се координира с Нела като по часовник!

Умрях от смях с Нела за първи път. Лигавенето на Мартин за мен е в повече.

Ужасно беше опитването на сосове. Веднъж като се подлютиш, не можеш да улучиш нищо след това.
Тео се справи много добре - 15 от 22 хич не е зле.
Нела - 12, Мартин - 10. Не мисля, че е нормално с подобни "знания" Мартин да спечели формата.

С една и съща лъжичка ли опитват всички сосове? Това е ужасно! Поне това видях, когато опитваше Нела.

Прияде ми се тази планета. Много красива и апетитно изглеждаща.

Отдаааааааааавна трябваше да си тръгне Нела. Много повече критикуваха Теодор, затова се страхувах, че него ще изгонят.

# 243
Ей, супер сладурка е тая Нела! Purple Heart

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 20:22 от mimi.7299

# 244
  • София
Мартин не позна  другите защото първо опита лютия
Аз сега чакам рецептата за планетата

# 245
Мартин не позна  другите защото първо опита лютия
Аз сега чакам рецептата за планетата

Нела каза, че заради това ще остави сосовете, които и изглеждат люти, за на края. И Мартин да се е сетил.

# 246
  • София
Тя  е беше ли първа, когато го нямаше Мартин

# 247
  • Испания
Пръв беше Теодор, след това Нела и накрая Мартин. Редът няма никакво значение.

# 248
  • София
Щом Мартин не знаеше повечето сосове,тогава коя от миналите участнички, която не беше в първа младост каза че никога не е изтърбушвала чушки и Виктория ползвала уреди за рязане на зеленчуци.... Те какво прави ха в МШ?

# 249
И аз съм за Марто, симпатяга ми е!

# 250
  • София
Много пламенно изживявате нещата, ще вдигнете кръвно. Grinning Ми да се е сетил Мартин да не опитва потенциално лютите сосове първи, ама че оправдание. Другите да не би да не пробваха люто?! Тео, дето с голямата лъжица си гребна уасаби.
Да и също не беше в края, а по-средата на пробите, но това не му попречи да познае слвд това още доста.
Аз бях изненадана от Мартин очаквах да се справи много по-добре с тези сосове.

# 251
Не познаването на сосовете не е болка за умиране. Мартин готви идеално, снощи ми скри шапката с този десерт. Евала.

# 252
  • Пловдив
Хаха, идеално готвел. Няма идеални неща на тая земя. Харесвам много Мартин, но си има своите слаби мигове. Още помня в една отборна игра, беше капитан и загуби почти цялото време с едни картофи, добре че беше Тео да направи и десерта и месото.
Всички си имат слабости, нека бъдем искрени. Но извън това, за мен Мартин е наистина за топ3 и искрено бих се радвала да спечели.

# 253
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Интересен епизод. Напълно заслужено Нела и Стилиян победиха, и визуално и на вкус казаха, че са им идентични чиниите..

Шегуваш се,нали? Пържолите им бяха с различна дебелина и следователно едната беше по-сготвена,кубчета им бяха в съвсем различни размери.Имаше пържола,кубчета и три моркова.Уау...колко оригинално!
Чинията на Мартин и Теодор беше в пъти по-близка на вид,съм сигурна и на вкус,но нали трябва да бутат смешко Стилиян на финал.. 👎

Много сезони съм гледала в МастърШеф Америка,но такова неадекватно оценяване,не бях виждала никога.Ясно ми е,че вървят по сценарий,но трябва да има някаква граница.
Разочарована съм от българската версия,колкото повече гледам,толкова по-фалшиво ми се струва.А в началото как ги хвалих...

Нела си замина най накрая.Толкова грозни коментари за храната от участник не бях виждала.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 03:23 от Adoralova

# 254
Аз изоставам с епизодите, но да се включа с въпрос. Мисля, че Виктория влезе в предаването със сиренки. Някой ги похвали тук, но не мога да открия рецептата. Помощ?

Общи условия

Активация на акаунт