🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 909
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
Аз изоставам с епизодите, но да се включа с въпрос. Мисля, че Виктория влезе в предаването със сиренки. Някой ги похвали тук, но не мога да открия рецептата. Помощ?

# 256
  • София
Който похвали Австралийския МШ има поздрави от ММ. Аз съм се вторачила вече трети ден и не му дудна за нищо. Е, не готвя, но аз по принцип рядко го правя.
Така и не успях да се логна в mytv. За да гледам предишните бг мш.

# 257
  • Майничка
Австралийските кулинарни формати наистина носят специфична положителна енергия, дори когато има кифлеещи или по-устати участници. Може би заради липсата на фокусиране върху елемента лична драма.

# 258
  • Испания

Пожелавам му от сърце да е жив и здрав, да не се променя и да не ни разочарова!

Австралийските кулинарни формати наистина носят специфична положителна енергия, дори когато има кифлеещи или по-устати участници. Може би заради липсата на фокусиране върху елемента лична драма.

За което заслужават адмирации. У нас /и не само, защото го виждам и в испанския формат/ винаги залагат на елементи "ББ".

# 259
  • София
О, има и там. Кой фалирал, кой с рак, но като цяло са супер позитивни. Дори и стрес тестовете им са някак забавни. Не налагат някаква драма.
Аз искам да поканят за съдии обикновени хора, защото готвачите гледат на храната като на изкуство, а  аз се съмнявам, че на обикновен човек би му харесало половината от нещата, които приготвят.

# 260
  • Испания

Днес бях въодушевена, че ще гледам епизода и ще пиша в темата, но едва ли ще може да се случи. Форумът не бачка.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 20:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 261
  • София-Младост
Кога е финала, утре ли?

# 262
  • Испания

Да.

В промото показаха,
Скрит текст:
че Мария удря гонга
.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 21:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 263
  • Мюнхен
Че Мария ще стигне до финал, ще стигне. Ама нещо не ми изглежда много печеливша тая стратегия "готвя си, докато някой друг не ми спре времето".

# 264
  • Пловдив
Оф, таз картечница Мария. Дали предварително си декламира рецитациите. Като пионерче на рапорт. Мичка пак с нейните японизми. Сурови.

# 265
  • София
Тео не си прецени добре колко време ще му отнеме ястието. Мария го беше измислила добре всъщност, когато има вероятност някой друг да ти остави само минута за приключване, е добре да имаш нещо изцяло готово. Методична е, спор няма, защото ето на Тео грешния разчет на времето ще му изяде главата.

# 266
  • Испания
Тео сам се прецака, но беше много грозно как Роу започна да му се подиграва, говорейки с другите от журито. Много, много грозно.

Мария ме дразни с този говор на зубър.

# 267
  • Пловдив
Е, няма толкова напрегнат и болезнено амбициозен участник. Тази жена има маска лишена от емоции и кошмарна дикция. Никаква емпатия няма в нея. Направо и аз се напрятам като я гледам. Не бих го опитала това нещо, което сготви.

# 268
Браво на Мария.
Мартин пък къде отиде, с неговата грозна чиния.
Имате ли проблем с форума, зарежда ми страница по пет минути? 🙄

# 269
Щом Мария спечели наградата с електроуредите, значи няма да спечели финалът. Винаги така се случва с тези победители, поне в предишните сезони.
Иначе се радвам, че тя е финалист и си го заслужи.

Общи условия

Активация на акаунт