🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 768
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания
Обикновено животът поставя всеки на мястото му.

За мен /не че има някакво значение за някой друг/ Ивайло не беше победител /стигна до финала нечестно и с чужд труд/ и затова след отпадането на Димитър дори не гледах докрая.

Няма сценарий, няма режисура, няма монтаж и... способността на "великия победител", когото дори поканиха да гостува във формата и този сезон, лъсна.

Не бих могла да си представя нещо подобно от Димитър.

Има много хора, които купуват марки, само защото са купувани от известни, ядат храна, приготвена от незнамсикогоси, живеят си в някакъв паралелен свят, та може и да просъществува бизнесът.

# 721
  • Sofia
Това и 90ст.не струва 😳 и изглежда много гадно 😷

# 722
  • София
Аз взимах дюнер за детето и определено не изглеждаше така.

# 723
Визията няма да коментирам, но час и половина да чакам... за това....., няма шанс. Даже и безплатно да ги раздава.

# 724
  • София
А как изглеждаше? По-голям ли беше, с повече месо, без сирене в салатата?

# 725
Може човекът да предлага няколко вида сандвичи и това просто да не е дюнера.. въпреки че каквото и да, ако наистина е 9 лева - не мерси.

# 726
  • Варна
Ще взема под внимание мнението на Росита, защото много мразя да се подлива вода умишлено.

# 727
  • София
А как изглеждаше? По-голям ли беше, с повече месо, без сирене в салатата?

Ами, съжалявам, не съм го снимала, за да предоставя доказателства 😂. Това, което взех беше дюнер на порция. Месото беше повече от достатъчно, имаше салата, но не и шопска, питката беше мека и въздушна. Хлапето успя да изяде едва половината.
Това се случи точно преди да ги върнат обратно в училище, значи към края на май.

# 728
  • София
Надявам се не е с тази цел постът. Просто това, което виждам не ми допада. Все в някакъв момент ще го пробваме сигурно.
Всеки малък бизнес заслужава подкрепа. Дано изплува и предлага качествена храна на достъпни цени.

# 729
  • София-Младост
Аз само споделих снимки, които съм видяла! На мен това изобщо не ми прилича на дюнер първо...второ не се сещам защо трябва да присъства изобщо шопска салата.
Така че, чакаме снимки на някой от темата, да видим има ли смисъл да се дават 9лв.
А вода не съм подляла на никого...
При нас (в квартала) среден дюнер е 3лв. и да кажа е доста вкусен.

# 730
  • София
Ами, съжалявам, не съм го снимала, за да предоставя доказателства 😂. Това, което взех беше дюнер на порция. Месото беше повече от достатъчно, имаше салата, но не и шопска, питката беше мека и въздушна. Хлапето успя да изяде едва половината.
Това се случи точно преди да ги върнат обратно в училище, значи към края на май.
Не съм искала доказателства, не знам защо така го възприе. Напротив, даже с ММ мислехме да ходим да ги пробва той. Това от снимката не ми харесва и затова ми се искаше да разкажеш, за да видя и друга гледна точка и какво точно съдържа. Помня, че той преди беше казал, че ще има и ориз в дюнерите му, както са в някои държави. Може ли да кажеш какво имаше в дюнера освен салата и месо? Сососве? Друго?

# 731
Каквото и да има в дюнера час и половина никога не бих се редила за бърза храна. Само при Михалчев бих чакала толкова.

# 732
Ще взема под внимание мнението на Росита, защото много мразя да се подлива вода умишлено.

И аз така.
Освен това сигурно ли е, че въпросния показан на снимката дюнер е от на Ивайло дюнерджийницата?

Разбирам, че не е харесван и само се търси повод да се изхейти.

# 733
  • Sunshine state
Последно някой каза, че се чака 10-15 мин, а не един час и половина. Струва ми се преувеличено. Аз толкова само в КАТ за книжка съм чакала. 🤣

# 734
Като си дойда в Бълагария, ако имам време ще пробвам храната и при Краси, и при Иво. Ако сме по-транзитни, май Краси ми е по-любопитно да посетя. Техния сезон гледах по към топ 10 и всички налични състезатели ми бяха приятни. За Краси и Митко си поплаках даже. Тази година имах дразнители, а на финала за първи път изобщо като зрител ми беше все тая кой ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт