Тупкат с мънички сърца МАЙ-ските ни слънчица!

• 12 868
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Elph, темата наистина става страхотна. Ето малко инфои за мен за базата данни  Simple Smile. От София, 25 г. , първа бременност.
Иначе живея в Младост. Неомъжена съм, но за февруари планираме сватба. Миналата седмица ходих даже за рокли в Асеновград - просто така да се ориентирам и нали още не личи и тези продавачки като взеха да ми стягат корсетите отзад и викат, ох колкосте слабичка - аз направо щях да си изповръщам червата от болки.
Оставям ви, че мъжо се прибра нещо кисел и трябва да правя вечеря  Confused

# 76
 :(P1rvo iskam da se izvinq za latinicata no sega vlizam mnogo sym gladna no i imnogo iskam da vi spodelq kakvo stana dnes:
Vzeh si rezultatite i kato vidqh rezusfaktor- izpadnah v silen nerven 6ok i pla4 i isrteriq i moq 4ovek miliq neznam kak go prejivq :oops:ne mi puka6e ot horata ot ni6to......vednaga otidoh pri lekarkata mi tq se zasmq kato mi vidq fizonomiqta podpuhnalata i kaza ei 6te te nabiqq az s1m sas sa6tata grupaaaa q vij sina mi da ti se struva ne6to nenormalen( atoi mi be6e sau4enik i to dosta hubavi4ak):)i taka no tq kaza da vzemem kryv i na tatkoto a toi si znae i az sa6to 4e e + vzehme .Otidoh pri maika tq sa6to kaza da se uspokoq i 4e s1m dostata4no inteligentna da si mislq gluposti no razberete hora iskam zdravo bebe a ne daun ili dr ne6ta:( izvinqvam se ako vi razvalqm nastroenieto no mi e stra6no tejko( a vsi4ki kazvat 4e nqma pri4ina i se hilqt i iskat da me biqt Rolling Eyes :lol:no az kak da s1m sigurna 4e vs 6te e nared ?Nqkoq mama s rezusfaktor- ako e rodila zdravo bebe molq vi kajete mi uspokoite me ni6to 4e vsi4ki dok i blizki mi kazvat da se uspokoq az iskam da go 4uq ot istinski minal prez tova 4ovek :35:I taka de tova e .taq ve4er sam obe6tala nai ve4e na mama(koqto se razplaka sled kato i kazah 1000 gluposti) da se veselq mogo,no kak....az mislq samo za tapiq rez otricatelennnnnnnn.Za6to na mennnnnnn

# 77
Здравей smiled! Още си тук нали? Хайде да си поговорим малко за твоя проблем. Искам да ти кажа че аз също съм Rh - и имам едно прекрасно единадесет годишно дете което освен че е прекрасно е живо и здраво слава богу. И така преди да го родя имах един аборт. Дали сащото го родих на 21 или защтото ппо това време нямаше много имформация не съм се претеснявала точно за това. Така че ако това ти е първа бременност изобщо не го мисли. Ти доколкото виждам си същата като мен:)) Аз съм бременна отново и 100 неща ме тревожат включително и това но... не само. Дали от позицията на годините си незнам но мен също много ме е страх и на ден по сто пъти си мисля дали е по добре да го родя или не. Азсъщо съм много объркана и претеснена но....явно сме си такива. Аз май и за сина си се тревожех много ама май съм позабравила

# 78
  • София
Абе жени я се вземете в ръце!!! Аз да ви кажа 25% от жените са с отрицателни резус фактор и това никакъв проблем не е та толкова да се шашкате. Медицината е много напреднала и лекарите много добре знаят как да се справят с проблема, само важното е да им го кажете.

Смайлд, м/у другото няма нищо общо м/у резус фактора и Синдром на Даун, не знам от къде ти хрумна, че няма да ти е здраво бебето  #Crazy Освен това ако ти е първа бременност няма абсолютно никакви проблеми, по-сложно е при Кремена, понеже това й е дефакто трета бременност - ще се наложи изследвания за антитела, но пак повтарям проблемът изобщо не е критичен и познавам страшно много майки с отрицателен резус!!!

Много по-вредно за бебето е това паникьосване!!!

# 79
Да така е аз питах и ми казаха че ще се направят нуж ните изследвания и няма да има проблем. Аз от всичките си претеснения май най малко за това се тревожа ooooh!

# 80
  • Варна
Ох, и аз се уморих да повтарям, че ми е трета бременност, че имам аборт от мъжа ми, когато нито един от двамата не си знаеше кръвната група, следователно не са ми били Гама Глобулин и имам прекрасен здрав син на 8 месеца. Споко, бе хора, всичко ще е наред! Hug За да видите, че не ви лъжа, ще сложа и аз една снимка в албумчето, да видите колко сме хубави и здрави всичките! Joy

# 81
добро ви утро.
аз пък се притеснявам за килограмите си - днес съм -4, ама как и няма да съм като вчера успях да изям само 1 кисело мляко, ябълка и 2 банана. ако продължавам така до 1 месец ще достигна заветните за мен 62 кила. а кръвното ми, за ваша информация, е 80/25  #Crazy
ама вярно всички сте едни хубави и слаби. чак ми омръзва да ви гледам такива кльощави. я бързо в албумчето да се изтипоса и някой по-пищен като мен.
бай дъ уей, вие как сте с килата?

# 82
majceto
хаха
 не смея да се покажа пред такива вейки като вас Crazy

Аз май окончателно си върнах 1 кило.... ама от 2-3 дена що ядене пада, не е истина... всяка сутрин махам по една филия хляб...после плодове... после задължително шопска салата  и после се започва яденето с мъжО Animal Pig
 Joy

# 83
купих си палто. доволна съм - покри всичките ми изисквания - тъмно, дълго до коляно, има качулка, платка отпред, спретнато е, но и широчко в същото време и струва 50 лв., защото не знам от кой сезон било изостанало. голямо важно  Crossing Arms освен това ми подариха някакви австрийски вълнени панталони, които по принцип не са за бременни, но ще вършат работа. хем са смешни, хем са готини - малко под коляното, с висока задница и с тиранти, а отпред имат х 1 баста, които ще събира корема. и най-важното - много са дебели. малко са амортизирани, но не придирям изобщо. и дупето ми не изглежда грандоманско.
звездичке - ама аз сега започнах от над 70 кила, a вече съм почти 68. а, значи съм отслабанал повече от 4 кила. а 62 ми е заветна непостижима цел от години   Rolling Eyes

# 84
Аз палто си имам Simple Smile приличам на мече в него и затова не го носих досега, но май вече ще се наложи. Не ми се купува ново и после да го захвърля в гардероба, защото ми е много широко. Ще избутам все някак с "мечето". А колкото до килограмите - аз само качвам - станала съм 49кг., а това за мен е страшно много. Вече всичко ми стяга и май и аз трябва да проверявам за панталонче с ластична талия ... Даже смятам сега да кажа на мъжа ми да излезем на разходка и да поогледам ... Че отново съм затрупана с работа събота и неделя и да се разсея мъничко от учредителни договори, фирми, презентации и простотии подобни...
Сложих малко снимчици в албумчето

# 85
  • София
я кажете сносен доктор работещ със ЗК и да е някъде в центъра. Живея на Раковска.
Плана ми с болницата излезе неуспешем. Бях до там и се оказа че вече не водели ЖК. Ако имам проблеми мога обаче да ходя да ме гледат. И ме поканиха най-любезнод ас е върна след 7 месеца Wink

# 86
Smiled, я не се стряскай за резус фактора. И аз съм отрицателен, а приятелят ми е положителен. Казаха ми, че в петия месец, ще ме ваксинират. То понякога обратния вариант е много по-кофти - аз съм отрицателен,а майка миположителен и ми е разправяла, че като ме е родила са ме дали на четвъртия ден, че от резус несъвместимост съм развила такава жълтеница, че четири пъти са ми сменяли кръвта  Laughing, майками ми вика - местенце не остана, където не ни продупчиха за изследвания, пък както виждаш тя е била положителен.
С две думи ще раждаме в 21 в. и лекарите си знаятработата, така че  Laughing

# 87
Поздрави на всички нови майчета  Grinning леко бременеене.
Не съм се включвала отдавна, но много сте изписали Grinning
При нас всичко е наред миналата седмица ходих при доки бебчо си отговаря на седмиците и си
има сърдечна дейност. Трябва да си направя изследвания ама нещо се ослушвама.
И много ми се спи истински кошмар едвам издържам на работа вечер в 9 съм в кревата. И ме гони страшен глад и то само някакви тестени работи ми се прияждат ужас. Пак ще се търкалям накрая Rolling Eyes
На Креми ще се справиш само спокойствие ти е нужно.
Преди гледах една тема на други майчета свързана с това кой при кой доктор ходи. Може с някое майче да посещаваме един и същи доктор та моята идея е да се запознаем така  Grinning
И към по закръглените мами и аз съм от вас Grinning

# 88
Привет момичета, аз се завърнах жива и здрава от Русия, а днес гледахме бебо, добре е  Simple Smile

Dafni, и аз съм от Младост!  Simple Smile  Казвайте кой още от там, супер ще да се виждаме и догодина да бутаме количките заедно  Simple Smile

Katia_N, дано и ние с отриц. ресус фактори имаме късмет като теб  Praynig
Аз имам 2 спонтанни аборта и при 2та ми слагаха Анти Д гамаглобулин и се надявам сега да нямам проблеми.
Другата седмица съм намислила да пусна кръв за антителата, дано няма проблеми Praynig

Dafni, не знаех, че се прави ваксина и по време на бременност. До колкото съм чувала, ако се намерят антитела нищо не може да се направи, следят се да не се повишават много до 7 мес, докато бебето е живото-способно, и се предизвиква раждане.
Дано да е така, а аз да не съм разбрала нещо!
Дано никой от нас тук да няма проблем с антителата  Praynig

majceto, честито ново палтенце, да си го носиш със здраве! И аз май ще трябва скоро да подновявам гардероба, качих 1,5 кг и вече почти нищо не ми става.
Панталоните ги нося с откопчано горно копче  Embarassed

Хйде лека вечер и целувки!    Hug    bouquet

# 89
  • София
Добър вечер от мен!

Аз днес цял ден се разхождам Simple Smile после спах и докато се усетя станало седем  Shocked
Майче, хич да не се притесняваш - много си ни хубавка! Напълно нормално е да не можеш да се възстановиш още, като се има в предвид колко е малка Петра и как сте се кърмили досега!!! Да не ти пука, после ще се нормализираш със сигурност за отрицателно време - то ще е търчане след два дребосъка Simple Smile

Аз пък съм си точно на същите килограми и с яденето съм много на периоди - има дни, в които нищо не ям и от всичко ми се гади, в други пък от сутринта вълчи апетит ме гони. И знаете ли, много много ми се ядат маслини!!!

Ау, почти щях да забравя, на новите мами -   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт