Тупкат с мънички сърца МАЙ-ските ни слънчица!

• 12 868
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Панталоните ги нося с откопчано горно копче  Embarassed
по тоя повод аз от днес подпуках бременския си гардероб. дънките ми стягат в корема, а по баджаците се ветреят.
балонеса - добре, че всичко е наред. тия дни те мислих каква я чиниш във великата съветска република и как поминуваш там.

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 19:47 от majceto

# 91
  • София
Balonesa, супер че си се прибрала вече и всичко е наред с бебчето.  Hug

# 92
Dafni, зная го този магазин, може би утре ще се разходя до там   bouquet
Balonesa, радвам се, че си добре. БТВ и аз съм от Младост.
С килограмите - вече съм минус 2-3. Немога да се храня нормално, от всичко ми се гади  Sick

# 93
Здравейте, май-чета, отслабващи и дебелеещи!
Аз май съм от втората група Simple Smile Откакто разбрах, че съм бременна май само дебелея. Не че ям кой знае колко много, но изглежда трупам подкожна мазнинка, хи-хи. Запасявам се за зимата.
Вчера бях на пасивен гроздобер, т.е без носене на щайги и много-много юруш, повече ядох грозде и давах акъл Joy
Но за съжаление от днес съм хремава като слон. Някой може ли да ме посъветва какво да си сложа в носа, та хремата да ми поспре малко, че аз все в събота и неделя ще се разболея, когато няма при кой лекар да отида.

Благодаря ви предварително

# 94
  • София
Здравейте, на всички майчета  Hug
Надявам се, че приемате нови гости  Laughing, това ми е втора бременност, термина ми е - 3 май от София съм.
До онзи ден ми беше много   Sick и само ви четях, ама вече съм по добре и реших да се разпиша в темичката. Вече правих едни изследвания засега всичко е ок.

# 95
kimba77,
 Добре дошла  bouquet

Вече няколко дни ми е светло пред очите ( сняколко малкииииии изключенияяяя)... ама докога ли? Crazy

# 96
Здравей, Кимба77!

Добре дошла в нашето форумче на май-четата! Надявам се да имаш безпроблемно бременеене и много хубави моменти до заветния ни месец май.

Т.

# 97
Хора, днес цял ден не можех да си намеря място - така ме боляха кръста и корема ниско долу, че не мога да ви опиша. В 5 сутринта станах да пия едно но-шпа, но ефект = 0. Sad Сега съм доста по-добре, де ... дано не ми се случва пак. Praynig
Храня се с някакви абсурдни комбинации - пуканки с кетчуп например. Sick

Тони Бонбони - вземи си Африн, слагай само сутрин и вечер, особено ако си със запушено носле. Гарантирам бързо оздравяване! Peace Само спомени в аптеката, че си бременна ...  Peace

# 98
пуканки с кетчуп - БЛЯ

# 99
пуканки с кетчуп - БЛЯ

Всички реагират така. Tired И аз бих реагирала така, но не и сега ...  Rolling Eyes

# 100
  • София
Добро утро!

Кимба77 - добре дошла   bouquet

Май-чета, аз днес съм при втори лекар (все пак реших да чуя и второ мнение) и пак ми се е свило сърчицето... Направо до 17.00 ще съм кълбо от нерви... Обещавам да пиша след това.

Лек ден и целувки от мен!

# 101
Здравейте и от мен,
доста сте изписали събота и неделя. Аз бях доста заета и не съм писала, ходих на лекции и такива разни и сега се чувствам като че не съм почивала след работната седмица.
Аз се чувствам прекрасно, май гаденето почти отмина, не повръщам, имам апетит, но ако преям ставам много лошо-тежестта е ужасна.Иначе и аз съм от дебелеещите мами +1 кг. поцял ден в работата се разхождам с разкопчан дюкян.
Майче ти откъде си купи палтенце за 50 лв???и то бременско.СПодели за да се възползваме, защото аз съм с едно зимно яке, което по- натам май няма да мога да закопчавам:((
Миленка за ZION знам, много е яко, там съм яла страшно пиле жулиен с гъбки:)))
Еиф не се притеснявай за прегледа при другия доктор, не знам защо все си търсиме поводи за притеснение. Всичко е наред и не си напрягай стомахчето че когато си нервна точно на него се отразява.

# 102
  • София
Здравейте Hug
Аз 3 дни не бях влизала във форума,а вие сте изписали толкова много. Има и нови мами-приветствам ги с добре дошли  bouquet
Уикенда послетих един магазин за бременни-намира се до женския пазар, на Пиротска, почти до кръстовището с Христо Ботев. Имаше голямо разнообразие от дънки, гащеризони, дори и много сладки дънкови роклички, ама под 50-60 лева нямаше дрешка. На мен ми се струват доста,а имам нужда и от по-голямо яке, от дънки или панталон, от някакви удобни дрехи за вкъщи. Мисля да пообиколя и магазините за дрехи втора употреба,там съм се натъквала на какво ли не newsm78.
А като чета за тревогите ви-и мен ме полазват тръпки!Аз съм кръвна група AB отрицателна(тъп въпрос,ама означава ли това,че съм с отрицарелен резус фактор Embarassed), а таткото нулева положителна.Може ли това да причини спонтанен аборт???И друго-колкото и нещо да изчетох, не можах да разбера какво точно означава разкритие-първата фаза на раждането Thinking

# 103
Здравейте майчета,
добре дошли на новите майчета и леко бременеене.
Eiphnh споко всичко ще е наред Grinning
Аз днес си направих изследванията. Лошото е че се разболявам. Докторката каза никакви лекарства само чай с мед и лимона, ама не помага  Sad и не знам какво да правя така не помня да ме е боляло гърло. След обед ще ходя при джи пи то да видя той какво ще каже.
И се пазете от болни колеги Grinning
Лек ден на всички  Grinning

# 104
Здравейте майчета. И аз бях в дълбока нелегалност последната седмица, но сега изчетох всичко и много се радвам, че сме станали толкова много  Grinning Добре дошли на новите мами   bouquet и леко бременеене на всички ни.
Да ви се оплача, че и аз съм със запушен нос и даже термометърът е неотлъчно с мен  Sad За сега освен носът друг проблен нямам, но ще мина през доки да питам какво мога да взимам, защото съм чела някъде, че и с чаят трябва да се внимава.  Иначе снощи си разбърках мед с лимон и ми се отрази добре, въпреси че оригиналната рецепта е всичко това плюс ракия.
Dilirium   по въпросът за резус фактора - явно си отрицателен.
Като гледам как откопчавам копчета и ципове - пишете ме в групата на дебеланките  Wink Извинявайте момичета, то при мен и без това няколко килца са излишни  Grinning Гледам да не се отпускам много и най-вече да се храня разнообразно но тестеничкото все ме дърпа  Cry.
Да ви кажа, че на Графа и Евлоги има един магазин (там преди беше пицария) от който си купих плюшен панталон за вкъщи само за 15 лева. Панталона много го бива за бременни, защото е с огромен широк трикотажен колан, който по мои изчисления ще става почти до 6-7 месец и което е по-важното - няма ластици а връвчица за стягате. Мисля, че има още бройки. Иначе за навън - май ще трябва да пазарувам съвсемр съвсем скоро дрешки с някай и сруг номер отгоре  Simple Smile
Eiphnh на бой се! Всичко ще е наред!
Поздрави на всички майчета и лека седмица  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт