Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се отваря нова тема във форум?
Как да се справяте с раздразнителността при малките деца?
Какви са мненията за раждането по естествен път в сравнение с цезаровото сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се отваря нова тема във форум?
-
Как да се справяте с раздразнителността при малките деца?
Справянето с раздразнителността при малките деца може да бъде предизвикателство. Някои родители споделят, че децата им лесно се изнервят и са уморени, което ги прави по-раздразнителни. Други съобщават, че децата им изпитват различни емоции, като отказ да ядат, плач и съпротива срещу къпане. Въпреки това е важно да запомните, че това е нормално поведение за малките деца и те не разбират напълно за какво става въпрос, когато са раздразнителни.
-
Какви са мненията за раждането по естествен път в сравнение с цезаровото сечение?
Мненията относно раждането по естествен път в сравнение с цезаровото сечение варират. Някои майки смятат, че цезаровото сечение е операция и възстановяването може да отнеме време, докато други вярват, че естественото раждане е по-лесно и позволява по-бързо възстановяване. Важно е обаче да запомните, че всяко раждане е уникално и трябва да се вземат предвид медицинските препоръки и обстоятелствата на конкретния случай.
-
Какви са мненията за приемането на флуор по време на бременност?
-
Какви са мненията за изваждането на зъб по време на бременност?

Откакто разбрах, че съм бременна май само дебелея. Не че ям кой знае колко много, но изглежда трупам подкожна мазнинка, хи-хи. Запасявам се за зимата.

Сега съм доста по-добре, де ... дано не ми се случва пак. 
Само спомени в аптеката, че си бременна ...
И аз бих реагирала така, но не и сега ...
.

Извинявайте момичета, то при мен и без това няколко килца са излишни
.