Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Велики Преслав
И аз съм го правил, но добавям и  спирт.

# 106
  • На брега на реката
Моля, да споделите, как поддържане бели подметки на обувки и маратонки?
Като видя някой със снежно бели подметки и направо се кефя, а аз все не успявам да ги докарам така. Много ме е яд, а няма как да ги пера след всяко носене.
Има ли лесен начин, хитринка или препарат?

# 107
Вчера залях дрехи с мед. Изпрах ги веднага, но след като ги прибрах видях, че две точки са останали. Как да ги третирам?

# 108
Буб, опитай с мокри кърпички. Така ми се вижда най- лесно за поддържане.
Каквито и да е петна по дрехи- третирам с обезмаслител.

# 109
Белите подметки - може с мокра кърпичка, след всяко носене или с магическа гъба. Аз ползвам тези на Сано.
Петното от мед - махала съм с Вениш. Друг вариант е с ютия. Слагате под и над петното по едно парче кухненска хартия. Върху страната, върху която ще гладите слагате памучна кърпа (или друго парче) и гладите. Така съм махала и восък.

# 110
Бели подметки първо почиствам мръсотията с вода и после чистя с обезмаслител или циф.

# 111
  • Велики Преслав
Пък аз за бели подметки използвам великото нещо Пералня. Нищо им няма пера ги всяка седмица.

# 112
  • На брега на реката
Абе та вярно ,че в пералнята  светват, ама няма как да ги пера след всяко носене!

Опитвала съм с мокри кърпи, на тези дето са леко порести, не се почистват добре. Опитвала съм и с четка за зъби, но така пък се зацапва  и горната част и ако са от велур или плат, си личат петна.
Абе, май много се вглеждам, ама като видя при хората, снежно бели подметки и се ядосвам на себе си!

# 113
Не гледай подмвтките и имаш решение Simple Smile

# 114
За мен най-добре се мият прозорци само с вода - с моп и перо. С препарат и кърпа се замазва. Дори да не си вижда първоначално, на слънце всичко си личи.

# 115
Има ли начин да махна няколко пръски боя (за дърво и метал) от панталон?

# 116
Докато е прясна с разтворител за боя. После се пере петното от разтворителя с препарат за мазно.

# 117
Белите подметки ги почиствам с роли или бинго, зависи какво имам. Светват, само трябва да се пази горната част. За текстилни и кожени обувки обикновенно лепвам тиксо, но с велур не съм пробвала.

# 118
Моля за съвет с какво се маха миризмата от кучешко ако ...(По колелото на количката на дъщеря ми) къде го нацелихме незнам,в началото с м.кърпа ,вкъщи с вода и шампоан бебешки Бочко, търках с четка даже и дезинфектант Чисто,изсъхна и пак мирише ...ад
Имам и по обувката на подметката,изпрах ги на 60градуса с прах пак мирише ...🧐🤐🤐🤐😭😭

# 119
  • Sofia
Пръскай с белина и обезмаслител.

Общи условия

Активация на акаунт