Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 557
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Кажете някоя хитринка как мога да почистя такива радиатори отвътре Simple Smile

Скрит текст:
Слагам вестници под радиаторите и духам с пароструйка. Всичката мръсотия залепва за вестниците.

# 91
Търся начин как да поосвежа учебниците на момчето. В началото на учебната година ги подвързах, но подвързиите една по една почнаха да падат, съответно краищата на учебниците се подвиха. Придобиха мърляв вид. Дали да не намокря леко с пулверизатор ъгълчетата и да ги затисна с нещо тежко? Други идеи?

# 92
След изсъхването ще се посбръчкат ми се струва. Пробвай да им облепиш ръбовете с широко прозрачно тиксо.

# 93
Изглади ги с ютия.

# 94
Може ли да изпера кожени кецове в пералнята? От естествена кожа са, дали ще оцелеят?

# 95
Може ли да изпера кожени кецове в пералнята? От естествена кожа са, дали ще оцелеят?
Бели ли са ?

# 96
Гладенето на учебници как става? С кърпичка върху тях, вестник?

# 97
Бели ли са ?
Черни с бели подметки

# 98
Гладенето на учебници как става? С кърпичка върху тях, вестник?
С нищо, направо си гладиш страниците. Само кориците, ако са от гланцова хартия, е добре да е през тензух, примерно, защото може да залепнат за ютията. И не се задържа върху хартията, защото пожълтява, а се движи напред назад по нея. По нагънатото може да се напръска с вода.

# 99
Моите кецове ги прах, в сушилнята ги пуснах на 40 градуса и излязоха нови, нямаше я и сгъвката от носенето.

# 100
Могат да се изперат , но в сушилнята не бих ги пуснала ..

# 101
Не съм влизала отдавна в темата, но да споделя отново за онези малки връвчици, за които се закачат етикетите на дрехите. Установих, че освен да ги ползвам като закачалка на връхна дреха или пола, които нямат такава, са перфекти и за прихващане или привързване на клонки от саксийните цветя. Някои от тези връвчици са с едни малки приспособления, които влизат едно в друго и е още по удобно. Но и без тях пак стават за вързалка.

# 102
и аз пускам кецове в пералня/сушилня, но си е на риск

белите, ако не са категорично за пране, чистя успешно с магическа гъба, от тези китайските

# 103
  • В страната на мечтите
Да споделя какво направих днес - поради липса на препарат за стъкла си измих прозорците с разтворен във вода "блясък" за съдомиялна - идеални станаха, много съм доволна от резултата!

# 104
И аз да споделя - онзи ден си измих стъклата до блясък, после заваля дъжд и сега все едно не съм ги мила... Толкова за идеалното измиване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт