Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 886
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Супер звучи това, Тарталета. Наистина приемлива е цената на абонамента за хора, които поръчват всеки ден. Аз съм в България и ще се налага да плащам на превозвачи, дори и да си направя прайм мембършип.

# 571
  • София, България
Сега да се надяваме, че складовете ще се напълнят с върната стока Smile

Кажете за тази везна по-горе, хубава ли е според вас, и аз я заглеждам?

# 572
  • София
Апарат за кръвно някой купувал ли е скоро , и да препоръча ... ?

# 573
  • Точно където трябва
Някой може ли да даде мейл на испанския Амазон?

# 574
Апарат за кръвно някой купувал ли е скоро , и да препоръча ... ?

Чревоугодник редовно пуска линк на един Омрон - преди няколко дена също.
Потърси в последните страници поста му.

От този Прайм дей нищо не успях да забърша. Нещо не остана време да се ровя Confused

# 575
аз вчера купих силиконова подложка, https://www.amazon.de/gp/product/B004Q7EE32/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
обувки еко за 54 евро, по-принцип дебна техни обувки за около 30 евро, дано да са за тесен крак както има ревю- https://www.amazon.de/gp/product/B07VB5JWQ1/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
и мелничка за пипер-https://www.amazon.de/gp/product/B000UZESD0/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

# 576
  • на Мелмак
Омрон купих складов преди 2-3 седмици. Чуден. Другите не можах да ги хвана.

# 577
Ето го омрона, но в момента няма складов.
Изключително съм доволна от него!
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B01KVO1I7S?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_title

# 578
  • София
И аз взех от складовите омрон,дойде без никакви забележки,само леко смачкана кутия. Чудесен е,а за тия пари е направо...🤣

# 579
  • гр. София
Аз купих някои неща за в къщи от склада. Снощи обаче от испанския Амазон страшно ме изнервиха. Не можах да си пусна поръчката. 20 минути се борих, всичко беше блокирало, не мога да активира Прайм, дава постоянно грешка - какво ли не правих - влизах, излизах, връщах се, наново поръчвах..... накрая влязох през друг браузър, поиска ми явно за ауторизация на картата някакви пароли, въвеждах, уж всичко наред и пак не активира Прайма. Накрая стана 01.00ч наше време и всичко приключи!  Направо се изядох! Говорих после с испанците, казаха ми, че нищо не могат да направят.

# 580
Везната си я взех април месец, че моята лидълската взе да сдава багажа. Като за хубава, става и върши работа, но като размер е мъничка. Имайте го предвид.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 11:48 от Bo Bo Va

# 581
  • Бистрица
Здравейте, искам да поръчам Киндъл от Немския амазон, но досега не съм поръчвала. Като се ригистрирах ми излезе надпис, че продуктът не може да бъде доставен на този адрес. (от София съм). Вие как поръчвате електроника от Германия?

# 582
  • София
Здравейте, искам да поръчам Киндъл от Немския амазон, но досега не съм поръчвала. Като се ригистрирах ми излезе надпис, че продуктът не може да бъде доставен на този адрес. (от София съм). Вие как поръчвате електроника от Германия?

До адрес на превозвач в Германия. Моят Киндъл също е закупен по този начин.

# 583
Ако не искаш да ползваш превозвач,въпреки че е по изгодно ,тогава избери версия на киндъла  "без специални реклами"  ,тогава ще ти позволи да поръчаш до адрес в БГ.Имай в предвид ,че и цената на този киндъл без реклами е по -висока.А и цената на доставката нямам идея ,ама няма да е под 12 € мисля .Ако избереш  с реклами -цената е по ниска.Рекламите не пречат,а цената на доставката с превозвач е за 1 килограм - е 3 лв.Той киндъла е под килограм.

# 584
От кафе автоматите някой взе ли от склада? Има някои оферти, но всички са Acceptable. Worried
Аз взех, но не съм в България и ще го получа след около 15 дни. Отавна го следя. TОзи, който взех е acceptable но пишеше, че е възможно да има малки петна по вътрешната или външна част, което за мен е ок за цената. Тук този модел е 600 евро

Общи условия

Активация на акаунт