Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз се отчетох с една раница за половинката (благодаря за линка споделен тук) и с машина за сода. Но се отнесох и забравих да поръчам планираните допълнителни "газови" бутилки за нея и сега ще дебна пак за намаление. Дано стигне невредима дотук!

# 586
  • София
Аз се отчетох с една раница за половинката (благодаря за линка споделен тук) и с машина за сода. Но се отнесох и забравих да поръчам планираните допълнителни "газови" бутилки за нея и сега ще дебна пак за намаление. Дано стигне невредима дотук!
ние машина за сода  взехме миналата година. добре опакована е бутилката.
и аз не взех резервни бутилки, но намерих къде ги пълнят.
цената беше приемлива, по куриер се изпраща и получава.

# 587
  • Бургас
Я сподели на уше Blush

# 588
# 589
  • Бургас
И моя смесител за кухнята беше намален - доволна!
 Поръчах също от кафе машините Gaggia, телескопични водачи за фурната, коледни ламБи, баланс колело, къща за кукли, тротинетка и типи палатка.

Само палатката не съм платила. Чудя се дали няма да ми я таксуват на обем и да ми излезе златна. 🙄 Някой ако има опит вече с такава доставка ще съм благодарна да пише.

# 590
  • София
ние машина за сода  взехме миналата година. добре опакована е бутилката.
и аз не взех резервни бутилки, но намерих къде ги пълнят.
цената беше приемлива, по куриер се изпраща и получава.
Коя е машинката за сода? Лесно ли се работи с нея?

# 591
  • София
https://amazon.co.uk/gp/product/B07YP98LG5
тази е нашата.
лесно се работи, само се завинтва бутилката и се натиска отгоре.

# 592
Здравейте, искам да поръчам Киндъл от Немския амазон, но досега не съм поръчвала. Като се ригистрирах ми излезе надпис, че продуктът не може да бъде доставен на този адрес. (от София съм). Вие как поръчвате електроника от Германия?
Цената в момента е много висока и не си струва. Вчера мисля, че беше 70 евро Пейпъруайта в немския Амазон и си струва да се чака за друго намаление. Често е на "промоция" по различни поводи!

# 593
  • Бургас
Аз поръчах този вариант. Благодаря за линка към сайта за пълнене Hug

# 594
  • София
И аз скромно, една машина за сладолед за 127€ с доставка до България
https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B002IDAX5E/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1
И комплектът пасатор
https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B08HRX46NT/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1

# 595
Момичета, купих един грил вчера на празна карта. След това заредих гифт карта за 60€. Сега искам да платя с въпросната гифт карта, но не ми дава като опция. Някой има ли идея как да стане?

# 596
Дойдоха ботите Тамарис
Скрит текст:
Много съм доволна Satisfied

Някой виждал ли е добре намалени сандали?
Днес гледах по магазините за обувки. Свестни сандали под 90 лв. няма. Е как да дам 90 лв. за сандали, след като съм си купила боти за 40 лв.? Laughing

# 597
Момичета, купих един грил вчера на празна карта. След това заредих гифт карта за 60€. Сега искам да платя с въпросната гифт карта, но не ми дава като опция. Някой има ли идея как да стане?
Точно по същия начин съм пазарувала,може със сигурност,но не си спомням как. Ако не става,свържи се с тях и ги помоли да приложат гифт картата. Преди често им пишеш с такива проблеми,но на имейл. Сега с този чат и бот ли ,там ,както се казва е досадно.

# 598
  • Пловдив

Трябва да влезеш в имейла, който си получила за получена гифт карта и там се натиска един бутон за активирането й и добавянето й в баланса ти.

Аз пък още не съм получила 8те евро бонус - от вчера

# 599
И аз влязох за същото да кажа...

И аз не съм получила осемте евро. Нито петте след гледане на клипове в прайма.

Общи условия

Активация на акаунт