Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 400
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Постоянен косопад и бързо омазняване

# 16
  • София
Косата ми е увредена от боядисването. Колкото и да се грижа за нея, се наложи да я отрежа. Сега пак я пускам, защото обичам дъга коса.

# 17
От няколко години се боря да овладея косопад. Моя се получи след стрес. Понякога се нормализират нещата, но все още косата ми не е това, което беше.

# 18
Имала съм засилен косопад в няколко случая досега: следродилен, при промяна на хранителен режим и т.нар. "сезонен", който обикновено се повлиява добре от прием на специализирани хр. добавки.

# 19
Сблъсквала съм с косопад . Според мен беше резултат от климатични промени .

# 20
В период на стрес се сблъсках с по-сериозен косопад.

# 21
Здравейте! Сблъсквала съм се със зверски косопад след като приемах кортикостероиди и след прекаран Ковид.

# 22
  • Велико Търново
Сблъсквала съм се и в момента съм в сблъсък! Причините при мен са хормонални, тъй като свързвам настоящия косопад и миналия с двете ми бременности и раждания.

# 23
Аз съм имала косопад, свързан със стрес, но по-сериозен проблем имаше мъжът ми след химиотерапията.

# 24
Винаги съм имала дълга и гъста коса, но след раждането стана доста по-рехава и обемът се редуцира осезаемо. Така и не се върна предишния й вид. Вярно, че преди полагах повече грижи и отделях повече средства за козметика за коса, но определено раждането оказа влияние.

# 25
Имам косопад след прием на медикаменти.

# 26
В момента съм с гнездов косопад,едно петно е,и имам нужда от помощ.

# 27
  • Пловдив
Вследствие на силен стрес през м. Октомври 2020 г. започна много силен косопад, за около два месеца ми падна 1/3 от косата. С помощта на таблетки и серуми и най-вече спокойствие и сън неутрализирах проблема. Но през март се срещнах с Ковид 19, приемах много антибиотици и кортикостероиди и от две седмици косопадът се завърна с нова сила. Страх ме е да се среша...

# 28
Сблъсквала съм се със сезонен косопад и с косопад в лека форма предизвикан от стрес.

# 29
Да сблъсквала съм се. За причините не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт