Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 402
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
Да, след раждането на детето ми.

# 31
  • Враца
Видим косопад, както съм чувала други да споделят - не съм забелязала, но изтъняване и оредяване на косата - да.
Отдавам го на възрастта , третирането с бои и евентуално хормони.

# 32
Моите проблеми с косопада са след раждането, както и от стрес.

# 33
Беше в резултат на неправилно хранене и донякъде гладуване. Сега съм си дебела, но косата ми поне не капе. 😉

# 34
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?

Косата ми доста оредя и изтъня, откакто родих. Вероятно е от хормоналните промени.

# 35
  • оттам, откъдето започва България
Имам косопад, който в определени периоди се засилва. Не съм изследвала от какво е, но според мен вече е съвкупност от възраст, дълги години ползване на боя за коса, менопауза, стрес и каквото друго "хубаво" се сетиш. Smirk

# 36
В момента ми пада косата повече, тъй родих преди 7 месеца, а и имам проблеми с щитовидната жлеза. Нямам търпение да опитам продуктите ви!

# 37
  • Велико Търново
Имам косопад, който е свързан с работата на щитовидната жлеза. Когато хормоните ми влязат в норма и косопадът се нормализира. Същото се случва и когато съм под стрес.

# 38
След второто ми раждане се сблъсках с промлема косопад, в следствие проблеми с щитовидната жлеза. За кратко време косата ми оредя драстично и все още не мога да я възстановя. Ще се радвам да изпробвам и Viviscal, звучи обещаващо. А дали продуктите ви биха повлияли на такъв вид косопад?

# 39
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Страдала съм по сериозно от косопад след раждането.И до ден днешен пролетта и есента ми пада сериозно косата.

# 40
Имах косопад,когато бях бременна.

# 41
При мен косопадът е перманентен и вероятно свързан с нарушеното кръвоснабдяване на скалпа, а от там и с лошото изхранване на космите. Поникват ми нови косми като мъхчета, но не успяват да се задържат и падат отново. Имам лоши и по-спокойни периоди, но картината никак не е добра, особено в момента и много се страхувам какво ще стане в дългосрочен план, ако продължава така. В тази връзка ми се струва логично да помогне нещо, което не е само външно или поне много се надявам.

# 42
  • Пловдив
След раждането имах косопад, причините са хормонслни.
След диета ми показа косата.
Маски и шампоани не помагат. Иска се вътрешно подхранване.

# 43
Имах косопад, след като родих. Все още не може да се възстанови и израсте напълно новата коса.

# 44
Да, след раждането съм се сблъсквала с косопад. Боря се още с него.

Общи условия

Активация на акаунт