Смени жената 2021

• 102 087
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 975
Не мисля, че се обличат или събличат за  снимка. Отивам на спортно събитие. Ако ми е топло, се събличам по потник. Защото повече не мога да съблека. Ако някой иска да се снимаме, изобщо не мисля как съм облечена за човека, с който се снимам за секунди.
Май се правиш на ощипана и че не разбираш какво ти казват. Кой казва, че някой нарочно се е съблякъл? Облеклото ти е такова каквото е... и след като вече си гола (заради топлото време), не е ОК да прегръщаш сина на гаджето ти, който е на 18 г. и също е гол,  при плътен допир кожа в кожа. Поне повечето хора не го приемат за нормално. Ти просто имаш други възгледи...

# 976
Има ли промо за утре или сте го гледали по Бтв? Ако е второто, може ли ориентировъчен час? Мерси!

# 977
Ако изобщо излъчат предаването, че с тия протести... Но във Войо ще стартира в 20.00

# 978
  • София
Вчера успях да изгледам 2-я епизод с пИлинцата, първият не съм гледала. Е голям смях беше... и такива са ни половината "вип"-ове, за съжаление .....    Същото искам да кажа и аз:
Не са пиленца, а простакесА И пРОстак. Пълни смешници. Инфантилни заблудени овчици, нищо вип не видях в жилището им и живота им. Жал ми е направо.
Тя е бая препечена и има вид на някоя от маалата, "манекенът" прилича в тело на Гру от миньоните. Само в мечтите и сънищата си може да е манекен.
Скрит текст:
Апартаментът им е зле, най-големите "ценности" са няколко бутилки, заемащи почетно място в ъгъла, и някакви сувенири, натрупани по масата. Ултра мега кичозна чаша, която дори и на английската кралица да е принадлежала, веднага бих изхвърлила. Не видях ни една картина. Скъсан диван, а разправя как на другите им било зле жилището. Селски говор, а определят другите като селяни и Нина "не можела да търпи селянията". Е то по-голяма селяния от тях двамата не видях... Падишах Пили всичко решавал, жената само можела нещо да допълни с цел подобряване на решението му. Scream Тези в кой век живеят? Тя може да е добра и мила, но и двамата са много зле в много отношения.
Относно "жената с присмиващ се поглед" Мая - то малко име на пилинцата това. Как да я гледат - с респект, възхищение, обожание??? Joy И на мен някаква кУку да ми говори глупусти с явна демонстрация на липса на връзка с главния мозък и ако трябва да сме точни - с липсата на такъв. Даже много търпение проявиха към нея да й слушаш еднообразните глупусти как разходката в мола и посещението на хотел е най-голямата работа и връхта и лъжите за лукс и вИп-балона им, всяка втора дума е Монако, ривиера, Плейн, лукс, хотел, милионер (хеле пък как щяли да си купят къща до тази на Плейн Joy) - е то не се издържа от сутрин до вечер тая развалена грамофонна плоча. Нина била преживяла най-големия си ужас, кошмар и т.н. Rolling Eyes .. Че що? Че тя освен да ги разходи до мола и до сладкарница, нищо не пипна и пръста си не мръдна. Децата големи, послушни, апартаментът не е по-зле от техния. Да я бяха пратили една седмица у някое село с мизерна къща и с външна тоалетна, където от сутрин до вечер да чисти на кравите ла*ната, курешките на кокошките, може и някое магаре за разкош, да копае градината, да гледа няколко малки палави деца и да готви, пере, мие и чисти.... Тогава щеше да има основание да го каже.
Мая и на мен ми изглежда изтормозена/тъжна. Децата трябва да се възпитават да ценят парите. Има хора, които сметките не могат да си платят, но теглят кредит за бал на детето, който е като сватба, или да му купят модерно и скъпо телефонче и лаптопче, че да не страда детето, щот и то трябва да е гъзар. Вместо да вложат тия пари в уроци за детето и неговото бъдеще, или поне да си платят сметките....

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 10:14 от Vesika

# 979
  • София
Не мисля, че се обличат или събличат за  снимка. Отивам на спортно събитие. Ако ми е топло, се събличам по потник. Защото повече не мога да съблека. Ако някой иска да се снимаме, изобщо не мисля как съм облечена за човека, с който се снимам за секунди.
Май се правиш на ощипана и че не разбираш какво ти казват. Кой казва, че някой нарочно се е съблякъл? Облеклото ти е такова каквото е... и след като вече си гола (заради топлото време), не е ОК да прегръщаш сина на гаджето ти, който е на 18 г. и също е гол,  при плътен допир кожа в кожа. Поне повечето хора не го приемат за нормално. Ти просто имаш други възгледи...

Възгледите ми нямат значение в случая. Казвам това, което и ти - така са си били облечени/съблечени, така са си ходили на въпросното място. Някой или те самите решават спонтанно да направят снимка. И просто се обръщат за снимка. На кой ще му дойде на ум да се облича, защото не било ок да се снима еди как си. За снимка се обръщаш за 2 секунди и за също толкова се прави. И не мисля, че за секунди някой изобщо мисли за това, че нещо няма да изглежда окей, че да се облече.

Предлагам да прекратим темата, че много се разтегли във времето, а няма смисъл.

# 980
Омг, днес са "хаштаг кифлата" Ева и Полина инфлуенсърката...ще ми трябва нещо силно, за да ги издържа.

# 981
Това явно е сезона на "известните".

# 982
Заболя ме и мен главата от толкова джвъчки навсякъде. Стаята на Ева наистина прилича на стая на 13-годишно момиче от преди 15 години.

# 983
  • София
Нещо са ми скучни. Кой е бащата на Ева, че ми изглежда познат? Тя наистина е инфантилна, аз също помислих в първия момент, че е пубер. Не я зная коя е, сега видях в серията, че съществува. Украинката глупости приказва за живеенето със съквартирантка и бъдещ живот с мъж.
Като цяло са ми постнички всички.

# 984
Тая Ева и семейството й ,са само за предаване по TLC 😃

# 985
Ева участваше в Ергенът и нон-стоп обясняваше колко е (би)сексуална, освободена и летяща. Малко не се връзва измисленият образ на хетера и светска жена с реалното момиченце на тати с плюшките и розовата стая. Много интересен и огромен контраст.

# 986
  • София
Това тази Ева ли е? Можеш да си представиш колко ме е впечатлила, щом не мога да я позная и дори не помня да е участвала. Постна работа, посредствена.

# 987
  • София
Пуснах го за 5мин и...🤮
Тази на 26г с детската стая и ..чичАка с фигурките по 10к - съпрузи ли трябва са?
Пп. Преди години съм гледал 1-2 епизода.

# 988
  • София
Баща и дъщеря. Майката я пратиха да я сменят.

# 989
Ева, че е твърде детинска, е очевидно.
Обаче това притискане и натякване за самостоятелност е пък другата крайност. Съседите около нас също живеят с родителите си, даже вече техните поколения, апартаментите в София, както и наемите, са безумни.
Истината е някъде посредата между ремонт на стаята на 13-годишно и невживяване чак толкова в съветите на амбицари- предприемачи. Не ми харесва, че не разбират нейната гледна точка, а натякват само тяхната, дори да имат известно право. За едно са прави - не е лошо да се научи на битови навици повечко, така ще може всякак- живеене сама, с родители, с приятелка, с мъж/гадже.

Общи условия

Активация на акаунт