Смени жената 2021

• 102 088
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 960
По- притеснителното е, че Боби не даде никакъв сигнал да му е гадно от факта, че не само няма кого да покани вкъщи, а и не му вдигат.

Той, според мен, знае, че няма да му вдигнат. Не е нещо ново за тях. Не вярвам хората около тях, без значение милионери или не, да им се възхищават и да им пляскат. Най-много да ги викат понякога да излизат с тях, за да има кого да гаврят като се напият по заведенията.

# 961
  • София
Блокиран беше!

# 962
не беше в смисъл за похвала Smiley
такива дълги писания (някои ги наричат чаршафи) ги слагай в скрит текст.

В конкретния случай си права, но е важно и кой точно прави забележката. Теб те дразни, че някой написал по-дълъг пост. А нас не ни ли дразни, че всеки твой е написан в червен цвят, с цел да бъде забелязван с предимство и да изпъква над останалите? Аз си мисля, че всички тук сме равни и е редно всички да пишем с черен цвят коментарите си и с нормален шрифт (не говоря за заглавните постове, оформянето на теми, линкве и т.н.). Подобен вид "крещене" лично на мен не ми е приятно. За останалите не знам.
А за майсторката на късия разказ... аз прочетох коментара й до средата и се отказах. Но не съм тръгнал да се оплаквам. Отминавам надолу. Но като видях кой точно прави забележки за начин на писане, малко ми дойде туу мъч.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 10:09 от diziler

# 963
Вече на няколко места срещам ,че пилИтата са разделени.Нямаме ли инфо от първа ръка? Simple Smile

# 964
На мен никак не ми звучи. Момчето почти под всяка снимка е сложило сърце като описание, когато се е снимал с различни хора - мъже и жени. За мен е емоционален и пише ей така, първосигнално. Колко влага в думи и емотикони, той си знае. Явно се привързва към всички, с които прекарва повече време в състезания.
Той да. Но тук говорим не за него, а за морала на жената. Ти би ли прегръщала на голо, плътно опрян до тебе сина на гаджето ти?  (Снимката да не я прилагаме пак, всички я видяха)
Аз най- хубавите макарони съм яла домà. С масло и сирене.
Снощи видях в Неапол в един супермаркет макарони (6 бр/2.49€) и се сетих за дискусията тук Grinning
Скрит текст:

# 965
На мен никак не ми звучи. Момчето почт
Той да. Но тук говорим не за него, а за морала на жената. Ти би ли прегръщала на голо, плътно опрян до тебе сина на гаджето ти?  (Снимката да не я прилагаме пак, всички я видяха)
а може въобще да не се замисля.
Аз например ходих на море със свекърите и ММ. През цялата седмица, в моментите когато бяхме четиримата, бях по къси панталони и потник ( не бански).
После имаше и седмица с братя на ММ - пак семейно на море. И пак бях така.
Била съм с малко момченце на басейн  и то ме е питало защо не съм с бански като другите каки.
Ако някой ден случайно се обвържа с нов партньор, който например има синове, във всички възможни моменти заедно, категорично няма да се обличам сексапилно докато децата са край мен. Това важи и ако родя синове и те минат над 2 годишна възраст.
Но това е моето консервативно мнение.
Тя може да не се замисля просто.

# 966
  • Sofia
Вече на няколко места срещам ,че пилИтата са разделени.Нямаме ли инфо от първа ръка? Simple Smile
Нина е тук,пИлИту там...вчера имаше включване от летището...идвала за седмица

# 967
"без кураж няма слава". И то задължително с изпусната запетая. Ясно ми е, че това са от измислиците на бащата, ама само на мен ли ми звучи супер тъпо и безсмислено? В смисъл каква слава, какви 5 лева 🤣 Определено го е хванала звездоманията
То и той не може да ти обясни, защото е тъп като галош. Но е пръв по лозунгите и патриотичните клишета.

# 968
Нина е тук,пИлИту там...вчера имаше включване от летището...идвала за седмица
Нее, в смисъл ,че са прекратили взаимоотношенията си? Simple Smile

# 969
Дано не са се разделили, че едва ли ще успеят да намерят отново подобни партньори. Те са 1 на милион.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:43 от Лиси

# 970
  • Sofia
Вчера той я изпращаше на летището,бяха прегърнати,целуваха се...

Утре ще е епизодът с Ева и баща ѝ -Теди Георгиев.Доколкото си спомням с някаква рускиня с малко дете се сменят.

# 971
  • София
От Киев е Полина, инфлуенсърка е, polinasofia. Вече има две деца и сега го раздава по-секси, откакто сложи силикон. Жалко, че е снимано отдавна.

# 972
Бащата на Ева ще се сменя с ПолинаСофия? Леле. Тя ми е нещо анти, но ще гледам.
Наистина бих се радвала на актуални епизоди. Дано има заснети нови или да планират да заснемат.

# 973
Стискам палци пилитата да не са се разделили, че кои ще се излага така в Монако и ще пише писма на Филип Плейн. Двамата са си перфектни един за друг!

# 974
  • София
На мен никак не ми звучи. Момчето почти под всяка снимка е сложило сърце като описание, когато се е снимал с различни хора - мъже и жени. За мен е емоционален и пише ей така, първосигнално. Колко влага в думи и емотикони, той си знае. Явно се привързва към всички, с които прекарва повече време в състезания.
Аз най- хубавите макарони съм яла домà. С масло и сирене.
Снощи видях в Неапол в един супермаркет макарони (6 бр/2.49€) и се сетих за дискусията тук Grinning
Скрит текст:

Не мисля, че се обличат или събличат за  снимка. Отивам на спортно събитие. Ако ми е топло, се събличам по потник. Защото повече не мога да съблека. Ако някой иска да се снимаме, изобщо не мисля как съм облечена за човека, с който се снимам за секунди.

Общи условия

Активация на акаунт