Смени жената 2021

• 102 077
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 990
Как пък не да зарежа апартамент на Витошка и да деля площ и наем с някой друг нейде из София голяма града!
Ама пък ще мина с 10-20-50 чувала да поизчистя тая натурия.
Айде сега пък реклама на домашни помощници...

# 991
Anra, подкрепям те с две ръце, и аз това си мислех. Те едва ли другото семейство могат да си позволят този апартамент, пък макар и малко отрупан, за да им схванат логиката. И аз  на нейно място преди сериозна връзка/ много близка приятелка с добра оферта за апартамент, не бих го напуснала.

# 992
Патрик май е под чехъл Joy
Не знам за вас, но на мен ми липсва луксът и VIP-ът 🐣

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:21 от me_for_president

# 993
Не знам, за мен лично битовата независимост и да се научиш да си оправен в тези аспекти на живота е много по-ценно на годините на Ева от това да живееш на Витошка цял живот. Апартаментът няма да избяга.

Колкото по-рано го направиш, толкова по-добре. Алтернативата е да се учи на тези неща докато свиква да съжителства с мъж и евентуално дете на 30+, когато ще е много по-трудно. По-добре да не е всичко наведнъж.

И аз съм била момиченцето на мама и тати и знам колко е трудно и некомфортно да се отделиш, но го направих като бях на 18 и определно си струваше. Битовизмите настрана, кога ще живее с приятели, гаджета, купони, прибиране и сексове по всяко време на денонощието, събуждане в 2 следобед сред бутилки и кутии от пица - като стане на 35 ли? Това са си много хубави неща от живота и имаш едни 5-7 години да ги изживееш докато още имаш енергия и нула отговорности.

# 994
Голяма скука. До някои други пилИта мен ме загубиха пак като зрител.

# 995
Тази вечер много цивилизовано. 😁

# 996
Само на мен ли бащата ми приличаше на явен хомосексуалист 😃

# 997
  • Бургас
Явен, скрит- кой знае?! А Ева същата лигла като баща си...

# 998
Само на мен ли бащата ми приличаше на явен хомосексуалист 😃
На мен ми прилича на таткото Фокър ( изиграно от Дъстин Хофман)  от Meet the Fockers

Явен, скрит- кой знае?! А Ева същата лигла като баща си...

Съпругът ми се изказа, че в това семейство няма един нормален 😀

# 999
Голямо продуктово позициониране падна в този епизод. То на Поля сайта с фибички, с тройна надценка от АлиЕкспрес, Митко Брокера, Ева-певицата-актриса-инфлуенсър. Тази консултантката не беше ли и тя участник  преди години, с мъжа си Светлин Наков.

# 1 000
битовата независимост и да се научиш да си оправен в тези аспекти на живота
Тя на тези години нито може да готви, нито да чисти, нито де пере, нито да глади, нито дори да пусне пералнята ,както казаха. И кой мъж ще я вземе тази, да не може едно ястие да му направи? Тя е просто един консуматор и нищо повече. Фабрика за л...
А предаването е снимано 2020, тя вече е на 28, не на 26. Видях я преди месец в музикалния театър на "Лелята на Чарли", беше с някакъв младеж
Нещо са ми скучни. Кой е бащата на Ева, че ми изглежда познат?
Естраден певец беше, има плоча. Участвал е по разни там... Мелодия на годината или Златният орфей

# 1 001
Чак не мога да повярвам колко нормален беше епизодът. Можело значи да има и положителни размени.

А бащата - няма такъв инфантил.

# 1 002
  • София /Абсурдистан
Очите ме заболяха от толкова натурии вътре. Как ли се поддържа всичко това?
И аз имам малка колекция кукли, но всичко  е в шкаф с витрина. Иначе в софийския прахоляк това няма изчистване.

# 1 003
И естествено, пак намесиха човек от Фермата в предаването. Митака Калайджиев от четвъртия сезон явно го раздава брокер.
А пък бащата на Патрик е небезизвестният анализатор Боян Чуков, брат на арабиста Владо Чуков

# 1 004
Всъщност, Чуков е доведен баща на Полина. Тя обаче е много привързана към него.

Общи условия

Активация на акаунт