Смени жената 2021

• 102 026
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 065
Тоз бургаският "гларус" нещо ми мутрее..
Тома Бургазлията беше във Фермата

# 1 066
  • София
Сексът е неразделна част…. И полурасъблечената леля гледа към младия баща, ахахахахаахах….
Този вампир не може да предизвика сексуално желание в никого! Rolling Eyes

# 1 067
300 000 лева за 8 години???

# 1 068
Да, и аз се учудих за парите. Нали каза, че на ,,заплатки” са я построили, от по 500 лв нейна и на мъжа й. Как с 1000 лв къща, две деца и хранене? Не спомена за кредит. Освен ако не е имала предвид, че сумата, която отделят е 500 лв, но не прозвуча така.

# 1 069
  • София
Да, нормални хора. На измишльотини не вярвам аз. Сценарий.
Предполагам, че само хора, които са свикнали на подобен терор, приемат това отношение за нормално ! Scream

# 1 070
Тоя Любо и брак не е предложил, 2 деца имат. Бракът не е фирма. Потрес.

Нали знаете, че катафалката е без екстра багаж, къщи и етажи. Подкрепям бургазлията.

# 1 071
На лелята в писмото пишеше  за неин син. Нещо нищо не казват за него.

# 1 072
Жената - майка е симпатична, работлива и изпълнителна жена, просто е много обременена от тоя екземпляр до нея. Въобще не оставам с впечатление, че влагат еднакво, много ми е антипатичен и негативен- чак виждам защо спят в отделни стаи. Вятърничавият даже е по- симпатичен от тоя сухар, а и като го гледам, злобар.

# 1 073
  • Бургас
Тоз бургаският "гларус" нещо ми мутрее..
Тома Бургазлията беше във Фермата
Не съм гледала явно този сезон. Сега се сетих, че май държи "Даляна" на Отманли.

# 1 074
В сезона на Яни е бил.

# 1 075
Да, ама едно ме кефи. И да е някаква мутра, рентиер  или държач на заведение, тоест да си има пари по презумпция, си е взел жена на неговите години, с която според мен се допълват и са си щастливи- а не е с някоя кифла. На клипа, дето прохождаше, е възможно тя да е била с него в най- тежките моменти и да го е спечелила с това, вместо с манджите.

# 1 076
Щях да кажа, че едните хора тепърва постигат нещата, а другите вече са постигнали.
След като чух израза " няма х действай" от страна на Любо и след като чух че 300 хил.за 8 години за къща без кухня ( вътрешна) знам диагнозата му - не може да си прави сметка на парите и е скрит тиранин. Тези изречения, този тип изречения съм чувала само и единствено от хора, които са тиранични настроени.
Съпругата на Любо ме кефи, но не ми харесва че се е дала да бъде направлявана.
Мъжът какво е правил тогава по време на поставянето на ламината?
Между другото ММ ме дразни, но сериозно говори, че Любо искал да " засрами сменената си жена".
А аз виждам как достойнството на мъжа пада в моите очи, докато ми обяснява, че жената е правила трудоемко действие по време на напреднала бременност.
 За сина на възрастната дама не се говори, защото той не е малък. Той е голям. Защо да го намесват?

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:06 от Vicky_P

# 1 077
Имам син. Никога не бих го възпитала, че бременната му жена трябва да закача корнизи!!!!!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:39 от помбер

# 1 078
300 000 за къща, в която има 3 обитаеми стаи??
За да остане някой ден на децата, които може изобщо да не живеят в България, а техният живот като бели роби. Егати, примерът.

# 1 079
Ламинат, Помбер, ламинат 🤗

Любо каза - "жена ми да се грижи за нас"?!
Да, ние като жени се грижим за всичко.
Но ако мъжът ми стои и настоява, че аз трябва да се грижа за него, и нямам право да изляза например за маникюр.... Няма как да стане... Не.
Различни хора с различни светоусещане са.
Но Любо не ми харесва.
Не.
И другият не е много на място, но съм съгласна с Елена, че поне не е взел кифла млада.

Общи условия

Активация на акаунт