Смени жената 2021

• 102 026
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 125
Тоз бургаският "гларус" нещо ми мутрее..
Тома Бургазлията беше във Фермата
Да, беше във Фермата 3 и беше един от първите отпаднали. Меко казано ми е противен, но... лично мнение.
Сега гледам епизода от снощи със закъснение.  Той можел да оцени морето от терасата сутрин като излезе... А какво да кажеш за гледка - панелка отсреща, в квартала в София, вместо море?
И това "Цар Креват" сто пъти го повтори

# 1 126
Бургазлията каза, че е на 48г. Горе долу добре изглежда, предвид инсулта.
Другото нещо, което ми стана интересно в как мъж на 48г има внук на 10г?
Не е изключено ако са се женили и раждали на 19-20 (съответно и децата му на толкова).

Но на мен ми изглежда по-възрастен - може би към 55.

# 1 127
  • София
Изобщо не го помня от фермата навремето. Изглежда доста по-стар, поне на 55, също и тя ми изглежда на тази възраст.

# 1 128
Не е чак толкова преуморена Елито, защото зора им е лятото.
Зимата на Синморец няма жива душа, и вероятно си гледа децата в Плевен. Мъжа не разбрахме с какво се занимава, освен че дава тон на работния процес.

# 1 129
Имаше една друга "фермерка", устата ямболийка, чието име не помня, която също участваше в "Смени жената", сещате ли се?  Децата нямаха режим и ограничения почти, нещо такова...
Е да.. Мария. Как можое да се забрави този диалект  и фразата "Ще те вградя в печката" Grinning
В Плевен не ядем моцарелата с червен пипер. Да се знае🤣
Аз я предпочитам поръсена с босилек, малко зехтин и доматче нарязано на филийки Wink
Е не. Да направиш такава инвестиция, а да плащаш наем в останалите 8 месеца от годината ми е странно.
Наемът се плаща през всичките 12 месеца от годината, независимо колко от тях прекарваш в квартирата. Иначе я губиш Wink
Бургазлията каза, че е на 48г. Горе долу добре изглежда, предвид инсулта.
Той вече е на 50. Предаването е снимано през 2020. А във Фермата 3 (преди 5 г) той беше на 45 и така е във визитката му, също и в Уики

# 1 130
нещо и в двете семейства не мога да си представя нормален секс. Единият си мери кръвното, другият няма сили от работа.
Бургаският мъж има парички от бара, ясно е, преживял инсулта, сега цени живота и се е отдал на удоволствия. Но за някои неща беше прав! Новата жена му наду главата с тази къща, да, така е, на всяка дума повтаря "къщата", това и е станало мания, тази жена други теми няма, много ограничена. Готвела добре, ама му поднесе консервирана риба, нали са уж морски семейства, мислех, че само в градовете ядем  тия консерви, на морето има прясна риба. Дечицата сигурно само с родителите си общуват по цял ден, и те ще станат такива рано или късно, ще почнат и те да си строят къщи и хотели. Ели си е направо прислужница, никакво семейство не е това, те са си просто другари с обща цел да построят нещо, бизнес партньори. В нея скоро женската енергия няма да личи, вижте я как ходи с тези анцузи, пола няма ли, ноктите и черни. Те нямат време и за децата. Мудна е с това готвене също, да готви по 1-2 часа на ден, а не цял ден.
Е, надява се, че след време, като построят хотела, ще се отдаде на удоволствия и тя, ама може да не стане така, живот. Виждам я като камериерка след време, ще пере на гостите по цял ден, вместо да наеме чистачка. Тя направо е за писохолог, някой да я светне, че има и друг живот. Тези деца не ги водят никъде сигурно. Нямали пари да се оженят!!! Не се целуват! Мъжа и Любо не си заслужава да го коментираме... толкова отрицателен образ ми е.  Женицата на бургазлията, не съм и фенка, но им каза някои истини, дано се вслушат.
И да, трябва да гледаме изгрева край морето! Прав е, човека, че трябва да се обръща внимание и на някои неща, които не забелязваме.

# 1 131
Бургазлията, ако нямаше пари и беше беден, щеше да е същият тиранин и като другия. Сега няма финансови проблеми и си е отпуснал душата. Радва се на живота, както бихме искали да се радваме всички ние. Сутрин с кафето, да отворим вратата на терасата и веднага да видим морето. Обяд и вечеря само навън... Наистина си е "айляк", както сам си е измислил прякора.
Изобщо не го помня от фермата навремето. Изглежда доста по-стар, поне на 55, също и тя ми изглежда на тази възраст.
Ето визитката от "Фермата"
https://fermata.btv.bg/videos/video-vizitka-na-toma-talepov-ajljaka.html
Обясняват, че е бил в затвора след този период мисленето му се преобърнало. Станал е баща на 18 г.

# 1 132
  • София
Бургазлията е от типа мъже, които се фукат, паун. Кой знае какви ги е натворил, затова си трае и приказва за зрънчовци. Ако нямаше пари вярно, че щеше да е същият тиранин като сега, не ми е особено симпатичен, просто нямаше да се навие никоя или почти никоя да му слугува. Тази се е навила, защото той има пари.

# 1 133
Рибата от консервата не беше добра идея, но Ели каза, че е сервирала това, защото Тома нали не давал да се готви в жилището.

# 1 134
На мен и двете семейства ми бяха много симпатични, като махнем изкуствените преувеличения, типични морски хора. Синеморците си имат мечта и хъс да си я сбъднат и след като децата им, и то две, са родени по време на прословутия строеж, значи хората си се обичат. И Ели не си възприема живота като робия, защото си създават нещо тяхно, с което после ще зависят само от себе си.
А къщата е с такъв план, защото е строена за туристи, не за живеене. Зимата заради децата така или иначе повечето такива семейства живеят по градовете, както и те казаха, така че после целия гърч е едни 3 месеца, като се построи.
Бургазлиите са стигнали там, накъдето синеморците са тръгнали, ама как са стигнали не щяха да кажат. Мен ме съмнява, че както синеморците, че Томата нещо беше много наясно с миенето на много чаши и сковаването на заведения Grinning

# 1 135
Ами те в къщата за гости не са ли само през летния сезон, нали живеят под наем в Плевен. Значи Ели не готви навън при студ и сняг. На морето е и нормално къщите за гости да си имат такъв кът за готвене навън, ако някой иска да си приготви нещо набързо.
Аз също не бих се учудила, ако всичко е на името на мъжа, и утре той се почувства недостатъчно обгрижен от преуморената си жена и хукне по някоя хитра лисица, пък Ели ще си остане само с труда.

Сезона може да е 3 месеца, но за да се подготвят за него трябва да отидат да изчистят поне от май месец. А, май месец не е особено топло, има и хубави дни, но може и да има студени. Вечерите със сигурност са и не се хранят навън. Представям си какво пренасяне е на чинии. Няма лошо да има такава външна кухня. Със сигурност лятото е много приятно, но е задължително да имат И вътрешна, що годе удобна, кухня. Юни месец също е дъждовен. Покриваш си тавата пиле с картофи, за да го пренесеш до къщата, докато вали? Просто се агресирам като си представя колко неудобства й е създал този умник, който си е взела за мъж. И това е само и само да спестят от втора нормална кухня.

Ели си прави сметката, че след 10-15 години ще са приключили окончателно с ремонта и кредита, но това не е точно така. Тази къща постоянно ще има нещо за дооправяне - къде се счупи слушалка на душ, къде е паднала вратата на гардероба или се е отчупила плочка в банята. Туристите не пазят много, а и тези евтини мебели със сигурност ще се амортизират много бързо. Докато направят нови 3 стаи, старите ще са за ремонт. Просто една къща си е постоянен разход. Все има какво да работиш по нея.

# 1 136
На мен и двете семейства ми бяха много симпатични, като махнем изкуствените преувеличения, типични морски хора. Синеморците си имат мечта и хъс да си я сбъднат и след като децата им, и то две, са родени по време на прословутия строеж, значи хората си се обичат. И Ели не си възприема живота като робия, защото си създават нещо тяхно, с което после ще зависят само от себе си.
А къщата е с такъв план, защото е строена за туристи, не за живеене. Зимата заради децата така или иначе повечето такива семейства живеят по градовете, както и те казаха, така че после целия гърч е едни 3 месеца, като се построи.
Бургазлиите са стигнали там, накъдето синеморците са тръгнали, ама как са стигнали не щяха да кажат.
Споделям това мнение.
Синеморците имат план и цел и си в следват за да могат да живеят по- добре. И го правят.
Мъжът обаче не видях какво прави и с какво допринася? Да нямат нормални кухня и перално е недомислена глупост и дано се заеме да я поправи първо.

Бургазлията ми беше адски антипатичен с тафтологиите как си гледали жените, огклоняването на въпросите и постоянното наставничество. Жена му в същата и бързо е забравила как в живяла преди да го срещне преди 5 години.,

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 04:32 от Анонимен

# 1 137
Да построиш къща... да остане и след теб, да има - лозунг на едните!
Жевейте го тоя живот, хора, без друго е толкова кратък! - мотото на вторите.
Ама то не е само да построиш къща  - трябва бизнес нюх и стратегическо мислене. На тази къща ще робуват и семейството, и децата им след тях. Защото от всяко дърво хотелиер не става.
Нито щастието е в живеене ден за ден. Или поне е, но само за една определена прослойка на обществото.
Жалко, че разговорите им не стигаха до другия, всеки като мантра повтаряше своята философия, сякаш ако даде крачка назад ще предаде каузата. Пък тя, истината, винаги е някъде по средата...

# 1 138
  • София /Абсурдистан
Този на Ели е абсолютният дървен философ. Толкова противно и дразнещо същество рядко се среща. А и тя си е овчица, връзва му се на дивотиите. Къщата им е погълнала живота, ще погълне и тях. Само не разбрах, как с по 500 лв заплати, както обявиха, изплащат кредит и строят. А и нали трябва да се живее от нещо, плащат наем и сметки, храна, за децата също има разходи.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 21:25 от The Iron Lady

# 1 139
Дървения философ сигурно работи нещо, все пак нещо трябва да се яде. Жената работи, но тя за себе си едва ли харчи. Грим, фризьор и маникюр не са и разход. Със приятелки не излиза,тоест и там няма харч. Само да децата и за къщата им отиват доходите.
Не знам пандемията как се е отразила на хотелския им бизнес, но сега поне си направиха реклама на къщата в Синеморец...

Общи условия

Активация на акаунт