Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 865
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Кога си била при Вецев последно ?
Питам защото в момента всички с тромбофилия се следят принего , човека наистина си разбира нещата и даже Паскалева го препоръчва , който ходи при него да не идва при нея . Че той си знае работата . Та за това те питам кога е било това Simple Smile

# 376
Кога си била при Вецев последно ?
Питам защото в момента всички с тромбофилия се следят принего , човека наистина си разбира нещата и даже Паскалева го препоръчва , който ходи при него да не идва при нея . Че той си знае работата . Та за това те питам кога е било това Simple Smile
Преди две години . Но аз не съм се следила при него. След като прокървих след идеята на Сигридов да спра прогестерона , покрай позната стигнах до него същият ден. Но беше късно вече - на втория ден почна силното кървене и тн ..  Реално Вецев ми е правил кюртаж , който беше много добре направен - на хистерото след това нямаше нищо.

# 377
разбрах те .Иначе като цяло медикаментозния си е такъв скапан аборт . Аз също мислех яе ще пукясам , те самите хапчета причиняват всичкр тва .А ми беше назначено от  Арабажди . Кървене брутално в началото , адска болка . повръщане и диария едновременно .ад

# 378
Включвам се, защото съм преживяла мисед в 10 г.с. /установен от д-р Сигридов/. Не знам дали само лекарствата причиняват болката, защото аз не стигнах до лекарства, а болката беше нечовешка.
Преглед в четвъртък вечер при Сигридов. Казва ми, че ембриона няма сърдечна дейност. На следващия ден, петък, уведомих Цвети /сегашната акушерка на д-р Калчев/ и ми каза да спра лекарствата. Обаче д-р Калчев беше на конференция и ми казаха в понеделник сутринта в 8 ч. да съм при него. В неделя вечерта обаче усетих, че нещо не е наред. Започнаха силни болки, ама толкова силни, че ми се повръщаше чак. Явно бяха нещо като контракции. Имах чувството, че ще умра. На моменти болките бяха толкова силни, че чак кожата ми настръхваше и сякаш ме бодяха хиляди иглички. Целият ад продължи от 23 ч. вечерта до 4-5 ч. сутринта. Бях и сама вкъщи, не знам как оцелях. Когато стигнах до кабинета на д-р Калчев в понеделник сутринта той каза, че съм се изчистила, но все пак ми дадоха един Цитотек. След изпиването му не съм имала грам болка. Явно не е имало какво да се изчиства повече.
Благодарение на съвети тук във форума, успях да събера материал за изследване, който занесох сутринта в клиниката. Направихме гененетично изследване и излезе Тризомия 9. Д-р Сигридов преди това ми беше казал, че нямало кръвоснабдяване там където се е захванал ембриона. Върви разбери кой крив, кой прав. Все пак си мисля, че генетичното изследване едва ли е грешно. Blush

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 08:49 от *Bobby*

# 379
Боби по скоро заради увреждането се е случило .

# 380
Учудвам се, че толкова тежко сте преживели медикаментозния аборт. При мен почти нямаше болки, само яко кървене и огромни парчета лигавица, вероятно вече заформяща се плацента. Такова нещо не бях виждала. Имах чувството на моменти, че няма да успея да го изхвърля. В болницата преди последните две хапчета ми казаха да изпия хапче нурофен, но аз по принцип си нося на болка. След като сакчето падна ме пуснаха да си ходя. Дано, момичета, не ни се налага повече да минаваме през подобни неща. Физическата болка минава, но другата те държи цял живот:( Моето ембрионче не показа генетичен дефект, но реално това не изключва несъвместими с живота състояния.

# 381
Здравейте! Може ли да споделите опит по отношение на изследване за тежки метали. Чувала съм, че д-р Сигридов ги назначава често. Къде ги изследвате и какво изследвате - кръв, урина, нокти, коса? И ако излязат отклонения, какви мерки се взимат? Възможно ли е да бъдат причина за мисед?

Здравей! Аз ги пуснах в Бодимед. Кръвна е пробата. Впоследствие прочетох, че в Свети Иван Рилски има лаборатория за тежки метали и се изследва уринна проба с провокатор. По-коректен казват, че е резултатът, ако се изследва урина. На мен докторът ми предписа една добавка от Здравис - Пентамикс. Аз обаче съм пила пектин преди, за жалост извежда освен тежките метали и желязото. Сега съм взела DMSA (ди-миркапто-сукцинова киселина)  за хелирането на олово, живак, алуминий, арсеник. Одобрен е за използване като хелатор в САЩ.
Аз също съм пускала в Бодимед. Сега чистя с Пектамикс олово. За 2-3 мес. се е поизчистил, но все още ми е над границата. Лошото е,че Пектамикса  влияел и на йода, а Ковачев тази информация ми е спести. С дефицит съм, приемах и йод през този период по схема и вместо да се увеличава, той сериозно пада. Разбрах от едно момиче в една група, че се дължи на Пектамикса. Реално резултат 0. Напразно съм го приемала.

# 382
Боби по скоро заради увреждането се е случило .
И аз така мисля. После пуснах тромбофилии, но нямам кой знае какви мутации и пише, че не съм с повишен риск от спонтанни аборти.

# 383
При мен аборта се случи в 16 гс. То си беше оформено бебе и контракциите бяха силнички докато излезе. Sad
Относно тежките метали, аз забелязах това с пектина преди няколко години, когато го приемах. Чисти, но чисти и нужните ти метали. Ще споделя какъв е резултата с този хелатор, който приемам сега.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 09:34 от Joyforall

# 384
Чакай чакай как в 16 та седмица медикаментозен аборт ? това е забранено и невъзможно ! Освен това не е ли правено изслежване на бебето .
В 16 та седмица се прави само аборт в болница с кюртаж
При мен аборта се случи в 16 гс. То си беше оформено бебе и контракциите бяха силнички докато излезе. Sad
Относно тежките метали, аз забелязах това с пектина преди няколко години, когато го приемах. Чисти, но чисти и нужните ти метали. Ще споделя какъв е резултата с този хелатор, който приемам сега.

# 385
Ами ей така - даде ми два цитотека, каза ми едното в 10 вагинално, другото в 6 сутринта и ме прати да си ходя. Да постъпя сутринта и да чакаме конкракции. Аз в шока от случващото се, приех за чиста монета цялата работа. Не съм правила аборт друг път. Прибрах се, в 10 сложих цитотека и в 12 умирах от болки. В 3 часа през нощта отидох в болницата и беше останала само плацентата. Всичко друго беше изтекло в тоалетната заедно с бебето. След като я извадиха, ми направиха абразио. Явно доста нескопосано при това. Сега ще видим с хистероскопията какво ще излезе - има ли перфорация, няма ли, чисто ли е, не е ли..Но минах през ада, както много момичета тук, и видях, че всички си правят каквото си искат. Тая болница на Мазнейкова трябва да я затворят.

# 386
мале ужас жена , той Кабоков нее нормален в такава седмица не се прави такъв аборт . медикаментозния е до 8-9 седмица рядко се прилага в 10 та само ако сака там отговаря на по малки седмици. Както беше при мен 3 тия аборт. Освен това можеше да те предупреди поне да се опиташ да хванеш ембриона за изследване. Мен ме предупредиха , беше ужасяващо но важно да се види дали не е увредено. Не го мисли повече . Изследвала ли си тромбофилия ?

# 387
  • София
Аз все повече се убеждавам че др.Сигридов и компания са го обърнали на печалбарство. Реално те със прегледите на ехограф и с хранителните добавки, включително и с мини-хистероскопите на място няма висок риск за пациентите. После да му мислят АГ в болниците където стават абразията, операциите и ражданията. Високият риск от тяхното недоглеждане остава като проблем с който трябва да се справят другите АГ. Защото Сигридов и компания нито правят абразио, нито раждания а какво остава и по спешност. Всичко това така афектирано го пиша защото Чучумишев за втори път не видя на ехограф ситуация. Наложи се да потърся още две други мнения които нямат нищо общо с неговото а и в потвърждение имам резултати. Общо Сигридов 4 грешни диагнози а Чучумишев 2 грешни диагнози. Повече няма да стъпя там. Бягайте докато не стане късно.

# 388
мале ужас жена , той Кабоков нее нормален в такава седмица не се прави такъв аборт . медикаментозния е до 8-9 седмица рядко се прилага в 10 та само ако сака там отговаря на по малки седмици. Както беше при мен 3 тия аборт. Освен това можеше да те предупреди поне да се опиташ да хванеш ембриона за изследване. Мен ме предупредиха , беше ужасяващо но важно да се види дали не е увредено. Не го мисли повече . Изследвала ли си тромбофилия ?

Бочинка, имам и тромбофилия, но уж са нискорискови мутациите.

# 389
Носиш Тафи и Анаксин които са отговорни да плацентата и е важно да имаш адекватно следене и терапия. И отделно витамините е хубаво да ви следиш , пусни си В12,В6,В9 , Д и хомоцистеин защото ако имаш дефицити да си ги наваксаш преди следващ опит . Консултирай се с проф Лисичков или Паскалева ( тя малко е на моменти и понякога пренебрегва нискорисковите но имаш късен аборт може и да не е така при теб ) И вецев си разбира за следене при следваща бременност , с такива неща ще ти следи кръвотока и ще назначава нужна терапия при необходимост . Др Ташков виж ( лично не знам нищо но са много доволни жените ) Колева в токуда но тя до 13 седмица не прави доплер и за мен това е глупост , Нашар ( но не можеш се набуташ при нея .

Бочинка, имам и тромбофилия, но уж са нискорискови мутациите.

Общи условия

Активация на акаунт