Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 847
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Bochinka
Мога да те свържа ако искаш ,това е жената.Освен капките закупени от аптеката,нищо друго обаче не съм ползвала ,нито съм се консултирала с нея,по друга линия я познавам,но е възможно най-точния човек,който може да те консултира за въпросната цветотерапия.Мария се казва.
http://www.sazvuchie.bg/

Омнибиотик Панда пих аз след петия месец,но покрай серклажа няма да казвам колко на брой антибиотици изпих.
Омнибиотик 10 също може.Виж Биокулт Инфантис ,той е за деца,но е с доста щамове.Доколкото знам е хубаво от време на време да се сменят

bamboo.ag
в същото положение бях и аз,директно ме хвърли Сигридов на Диаксит,но както казах не го пиех,просто с времето отминаха тези кризи ,адски гадно беше обаче.Родих и спряха рязко,никога повече не съм имала

Момичета, за Деанксит ли говорите или има и Диаксит?

# 481
Чета темата активно, но не пиша, тъй като не съм посетила още доктор Сигридов, но се бях насочила към него при евентуална успешна бременност след ин витро в Турция, но така като чета май няма да е и той човека...
За тия късни аборти по мед. причини, ще споделя и моя горчив опит в Майчин дом.
В 14г.с. се наложи прекъсване по мед. причини, защото плода имаше същата диагноза като моята (непланирана бременност с шанс 50/50 плода да наследи, тъй като беше настъпила вече бременност решихме чрез хорионбиопсия да разберем дали плода го има преди да пристъпим към прекъсване, като до този момент доктор Богданова ме следеше). Когато излязоха резултатите от хорионбиопсията, Богданова беше карантинирана и каза, че за прекъсването ме насочва към Майчин дом при д-р Ибрям, тъй като имах и миома, която се видя по време на бременноста вече, до този момент никой не беше виждал никакви миоми.
Постъпих в МД, сложиха ми сутринта 3 таблетки вагинално Мифепристон, после към обяд пак още 2 за да се изглади шийката и да ме приспят за кюретаж. Болките бяха адски, от сутрин 6ч до към 12ч контракциите вече бяха нетърпими. Приспаха ме и се събудих след обед в реанимация с перфорация на матка и тънки черва, отворена коремна операция, дражи, сонди и т.н.........
Бях обвинена, че съм забременяла болна, саката, не ме ли е било срам....отношението повече няма да коментирам.
ЛЕжах там 2 седмици, като отношението в една ветериатна клиника сигурно е по-добро...А от д-р Ибрям не получих и капчица обясняние защо се е стигнало чак до такова състояние.....
Бях в Турция миналия месец, в клиника Мемориал, там бяха възмутени след като ми прочетоха епикризата, професорката беше в потрес като разбра колко часа съм седеля с тези болки, контракции, колко таблетки ми сложили, как по такъв касапски начин се е случило всичко.....
Според тях на ехограф всичко изглежда добре, перфорацията би трябвало да е срастнала от ноевмри миналата година до сега, но не са ми препоръчила да направя друго освен цветна снимка. При една успешна бременност според нея най-турдното ще бъде да намеря следящ ме лекар тук в България, защото ще се водя много много рискова бременност, не знам, отчаяна съм момичета. Цял живот съм била по лекари в предвид заболяването ми, знам им съсловието, но такова нещо като в Майчин дом не бях виждала...но като ви чета, явно и по частните болници не се различават особено, просто съм отчаяна и реших да споделя и тук....

Може да посетите доктор Сигридов, той би могъл да проследи една евентуална бременност

# 482
  • София
Bochinka
Мога да те свържа ако искаш ,това е жената.Освен капките закупени от аптеката,нищо друго обаче не съм ползвала ,нито съм се консултирала с нея,по друга линия я познавам,но е възможно най-точния човек,който може да те консултира за въпросната цветотерапия.Мария се казва.
http://www.sazvuchie.bg/

Омнибиотик Панда пих аз след петия месец,но покрай серклажа няма да казвам колко на брой антибиотици изпих.
Омнибиотик 10 също може.Виж Биокулт Инфантис ,той е за деца,но е с доста щамове.Доколкото знам е хубаво от време на време да се сменят

bamboo.ag
в същото положение бях и аз,директно ме хвърли Сигридов на Диаксит,но както казах не го пиех,просто с времето отминаха тези кризи ,адски гадно беше обаче.Родих и спряха рязко,никога повече не съм имала

Момичета, за Деанксит ли говорите или има и Диаксит?
Същото ,ама съм запомнила грешно името му.

# 483
  • София
Сигридов какъв пробиотик препоръчва за бременни?

# 484
аз сега пия на гардън по негови препоръки той има адски много щамове но Сигридката ми каза че колкото повече толкова по добре в моя случай особенно защото нали не разграждам лактозата . И за това искам стрес ако мога да пия него . Защооо полочавам паники с болки в корема и не мога да изляза от нас .И мерси за жената ❤

# 485
  • София
Аз това си имам https://herbamedicabg.com/pro10biotiks-pro10biotics-60-kapsuli , но не пише дали става за бременни. От друга страна, как един пробиотик би могъл да навреди? И друто да питам. Излезе ми Б 6 изследването и направо е срамно ниско 7    µg/L  Anguished, та спешно трябва да започна да го вдигам. Знаете ли каква доза е безопасна? Сега си пия пренатални мултивитамини и отделно екстра витамин Д, Б 12 и Б6 на капки, но не знам дали висока доза е добр идея.

# 486
По приницп пробиотиците не са забранени . И даже са задължителни. Но тук говоря конкретно за Омнибиотик стрес който е Simple Smile

# 487
Циндил-Пиндил аз при дефицит пих това https://remedium.bg/natural-factors-biocoenzymated-pyridoxal-5-p … -kapsuli-141290/p Много бързо попълних депата и минах на поддържаща доза., но пък не бях бременна тогава още, може би е по-редно да каже лекар дозата, въпреки че наистина ти е много нисък

# 488
Здравейте, искам да Ви попитам в начални месеци на бременност, до 12 седмица включително освен фолиева киселина, д-р Сигридов препоръчва ли да се приемат други витамини като б12, б6, витамин д и омега? Б12,б6 и витамин д са в горните ми граници. Благодаря Ви.

# 489
витамините са нужни още от преди бременност ! Разбирасе че и в начална бременност се пият .

# 490
Благодаря Ви за бързият отговор.Simple Smile

# 491
следете си ги и си ги дръжие на горни граници постоянно . Важни са за развитието на бебето

# 492
Аз това си имам https://herbamedicabg.com/pro10biotiks-pro10biotics-60-kapsuli , но не пише дали става за бременни. От друга страна, как един пробиотик би могъл да навреди? И друто да питам. Излезе ми Б 6 изследването и направо е срамно ниско 7    µg/L  Anguished, та спешно трябва да започна да го вдигам. Знаете ли каква доза е безопасна? Сега си пия пренатални мултивитамини и отделно екстра витамин Д, Б 12 и Б6 на капки, но не знам дали висока доза е добр идея.

Това съм си запазила аз като инфо, но не знам при бременност дозите запазват ли се:

Bochinka, утре ще питам за Омни Стрес и ще пиша в групата 😇

# 493
Мерси Simple Smile За В6 знам аз че до достигане на горна граница по 10 капки всеки ден на ьиокер а след това по 5 капки.
Вит Д ако е под долна граница по 4.000-5000 единици на ден след това намаляш спрям личните си виждания аз поддържам в 3.000 иначе пада ! Минимума е 2.000 единици на ден за подръжка при бременни.
Фолат 400 .при следене да не излиза над норми .
В12 по 1000 мг , моето е 1200 на спрей и един ден взимам малко повече о. 1000 друг ден по малко и така.
Омегата е 1000 мг преди бременност ! След това ако има и друга терапия по 500 мг. За Епа и Дха не мисля че е редно да се коментира защото реално е според личните нужди . Аз пия чисто ДХА.
Отделно пръскам и Желязо на спрей на Беттер ю. Колко файда има не знам но поне не съм под нормите .( последно преди 2 седмици проверявах )

# 494
След горе-долу първите 4 месеца от бременността някои лекари спират фолиевата киселина, тъй като е ключова най-вече в ранния етап. Д-р Сигридов препоръчва ли такова нещо?

Наскоро чух за пръв път, че доста жени я спират около втората фетална морфология.

Общи условия

Активация на акаунт