Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 855
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
В Турция правиха ли ти ЦС? Може да ги попиташ. На ехограф май го виждат само ако има течност вътре. Иначе ми казаха,че за износването нямало да окаже влияние. Дано, ще видим.

И как да разберем имаме ли истмоцеле или не. Освен за захващане на ембриона, някакви други негативни ефекти има ли?

# 466
  • София
Истмоцелето се вижда на ехограф, както и ако правите цв.снимка на матката, също и при диагностична хистероскопия. Съчетано е със зацапване извън цикъла, тъй като е пълно с лигавица, която по-трудно се изчиства от останалата в матката. При мен кафявото зацапване продължаваше и след овулацията.

# 467

А как ти се стори доктора? Внимателен ли е ?

Писах и преди впечатленията си... Имам 4-5 срещи досега с него и съм с положителни впечатления. Мил е, внимателен, отговаря ми на въпросите и ме пита дали имам още въпроси. Много пъти съм му писала, когато нещо ме интересува и винаги ми е отговарял, дори в по-късен час. При хистероскопията бях притеснена, но двамата с акушерката бяха много внимателни и през цялото време разговаряхме. Той ми обясняваше какво прави. Самата хистероскопия се търпеше, имаше дискомфорт, тъпа болка като при цикъл. Дори последната промивка, която правих беше много по-болезнена. Точно тази промивка се оказа, че ще ми я прави акушерката, а не той, както предишния път. След това обаче имах въпроси, тя го извика и той дойде, макар да имаше друг преглед през това време.
Засега имам изцяло положително мнение за него. Никога не ми е правило впечатление да се възгордява, да има някаква голямо самочувствие, както се споменаваше тук. Всеки има право на мнение, това е моето. Да, млад е, малко по-голям от мен дори, но някак си му се доверих, а нали това е важното?! Надявам се и в бъдеще да не си променя мнението за него.
Желая ви успех с процедурата. Може да ми пишете, ако имате други въпроси.

# 468
  • Varna

Ето това ми е истмоцелето. Лекарката ми във Варна го видя.

# 469
Докторът (Сигридов) ми предписа капките на др Бах, защото страдах от безсъние още от първи триместър. В началото помогнаха,  но после може би привикнах към тях и вече не действаха.

# 470
Вчера си взех и ще си капя , сега ми е интересно дали омнибиотик панда Стрес който е е подходящ за бременни че абсолютно никъде не пиша нито да нито не. Аз си пия пробиотик де но ми трябва повече очевидно

# 471
Някой наясно ли е. дали капките на др Бах за успокоение могат да се пият при бременни и дали изобщо действат ? Че почвам да изпадам пак в паники , и получавам нервни черва

Бочинка, аз ползвам баховите капки № 1, паник атака Grinning. Защото след всички ужасии започнах да се будя със сърцебиене през нощта, ускорен пулс и т.н. Да ти кажа, има някакъв ефект, но аз започнах да практикувам и една техника за релаксация, която се казва mindfulness. Вече се поразредиха тия моменти, в които от ужас не мога дъх да си поема. Не знам дали се дължи на капките или и на двете неща.

# 472
Капките на др Бах, освен стандартните от аптеките, могат да бъдат направени от Бахов терапевт според индивидуалните нужди. Преди време аптечните ги имаше и във форма на бонбони и много ги харесвах.

За Омни Стрес пишете на вносителя за България- Ведра Интернешенъл.Ще отговорят най-коректни. Омни Панда може да се пие (даже е хубаво) от 8ми месец на бременността, но Стрес-ът е нов продукт и не го познавам.

# 473
аз съм го пила преди но сега не знам реално дали може при бременност .А къде е този Бахов специалист ? Някакви препоръчки

# 474
  • София
И аз съм с паник атаки, при които вдигам и кръвно. Кардиолога ми предписа бетаблокер Небилет 2× половин табл.на ден, а за успокоение Алора 2×1табл., това е екстракт от пасифлора. Доста по-добре съм, почти изчезнаха кризите, а бяха почти всяка нощ. АГто ми каза, че мога да вземам и Релакса, това е комбинация от маточина, В6 и магнезий.

# 475
Е аз В6 не съм спирала да пия и магнезий също. То и доста от хапчетата не мога да пия заради лактозата в тях
Ще питам за алората АГ в други ден

# 476
B6 до кой месец може да се пие? Аз съм в 7ми и сега установих дефицит

# 477
Момичета,бях при др Чучумишев и ми препоръча да пия омега,но не ми каза марка,др Сигридов коя препоръчва,както и ако може да ме насочите и към витамини за бременни понеже сега съм със спрея на Better you Pregnancy,,но не ми понася вкуса му

# 478
  • София
B6 до кой месец може да се пие? Аз съм в 7ми и сега установих дефицит

От д-р Сигридов знам, че В6 е най-важен в третия триместър, той препоръчва да се поддържат стойности около и над горната референтна граница. Каза ми да пия витамина до самото раждане, а след това да го спра, тъй като действа като инхибитор на кърмата и съответно може да доведе до намаляването ѝ.

Aneliq11, Сигридов обикновено препоръчва Omega на Minami. Аз пиех на Now и одобри и нея. Основното важно е да е висок клас, за да е пречистена от тежки метали.

# 479
  • София
Bochinka
Мога да те свържа ако искаш ,това е жената.Освен капките закупени от аптеката,нищо друго обаче не съм ползвала ,нито съм се консултирала с нея,по друга линия я познавам,но е възможно най-точния човек,който може да те консултира за въпросната цветотерапия.Мария се казва.
http://www.sazvuchie.bg/

Омнибиотик Панда пих аз след петия месец,но покрай серклажа няма да казвам колко на брой антибиотици изпих.
Омнибиотик 10 също може.Виж Биокулт Инфантис ,той е за деца,но е с доста щамове.Доколкото знам е хубаво от време на време да се сменят

bamboo.ag
в същото положение бях и аз,директно ме хвърли Сигридов на Диаксит,но както казах не го пиех,просто с времето отминаха тези кризи ,адски гадно беше обаче.Родих и спряха рязко,никога повече не съм имала

Общи условия

Активация на акаунт