Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Зеленото.
Момичета вие кое желязо на Better you ползвате от 5 или 10мг. Н последното ми изследване е на долна граница. Уж пия Сорбифер, но не се вдига явно.

И аз пиех зеленото, като даже пръсках повече от указаното на опаковката. Желязото на garden of life го приемах два пъти дневно по една капсула. С тази суплементация, отвара от коприва и ежедневни салати от цвекло и суров спанак, супи от лапад и всякакви подобни храни от хемоглобин 112 в  началото на осмия месец влязох да раждам в 39 г.с. със стойност 140, както писах по-горе. След раждането не съм го мерила.

# 511
Капките на др Бах, освен стандартните от аптеките, могат да бъдат направени от Бахов терапевт според индивидуалните нужди. Преди време аптечните ги имаше и във форма на бонбони и много ги харесвах.

За Омни Стрес пишете на вносителя за България- Ведра Интернешенъл.Ще отговорят най-коректни. Омни Панда може да се пие (даже е хубаво) от 8ми месец на бременността, но Стрес-ът е нов продукт и не го познавам.

Bochinka, Омни стрес може да се приема от бременни - инфото е от ексклузивния дистрибутор за БГ - Ведра Интернешънъл

# 512
За спрея на Бетър ю, и аз пръскам зеления, но явно няма ефект при мен, днес го изследвах и е 15.9 при горна граница 26. Сега чакам отговор от Ковачев дали да сменя с друго. Хемоглобина също ми падна много, до 3ти месец беше супер 130, после в 4ти 108.... Наблегнах на месо и яйца уж. Сега пуснах само желязо, ако сменя препарата ще видя след 2 седмици как са и двете пак.

П.С. и на мен приятелка ми препоръча отварата от коприва

# 513
  • София
За спрея на Бетър ю, и аз пръскам зеления, но явно няма ефект при мен, днес го изследвах и е 15.9 при горна граница 26. Сега чакам отговор от Ковачев дали да сменя с друго. Хемоглобина също ми падна много, до 3ти месец беше супер 130, после в 4ти 108.... Наблегнах на месо и яйца уж. Сега пуснах само желязо, ако сменя препарата ще видя след 2 седмици как са и двете пак.

П.С. и на мен приятелка ми препоръча отварата от коприва
И аз съм като теб. Даже другият ми АГ ми каза че резултатите били грешни, защото едва в 8-9 месец падал хемоглобина а не толкова рано.

# 514
А на мен АГ, който ми води ЖК ми каза, че не било странно, на всички бременни падал, да не пия нищо, а само да се храня разнообразно. Само че Ковачев си ми каза, че не е ок, но дадохме още малко време на спрея. Каза ми, че някои хора си го усвояват него супер, други просто не

# 515
Ей много ти благодаря аз им писах имейл но още нямам отговор . Мерси много . Ще ви го взема значи .❤
Капките на др Бах, освен стандартните от аптеките, могат да бъдат направени от Бахов терапевт според индивидуалните нужди. Преди време аптечните ги имаше и във форма на бонбони и много ги харесвах.

За Омни Стрес пишете на вносителя за България- Ведра Интернешенъл.Ще отговорят най-коректни. Омни Панда може да се пие (даже е хубаво) от 8ми месец на бременността, но Стрес-ът е нов продукт и не го познавам.

Bochinka, Омни стрес може да се приема от бременни - инфото е от ексклузивния дистрибутор за БГ - Ведра Интернешънъл

# 516
Пия спрея на бетър ю желязо 5мг през ден, по 2,3 пръскания. Така до 4ти месец си поддържах желязо около 25. Хемоглобинът в началото на 5ти е вече 125 ( от 136 като небременна). Д-р Калчев ми беше казвал желязото да е 20-30...

Днес отново имам час и ще питам дали още нещо не е необходимо.

# 517
Здравейте, при д-р Сигридов само за ранен скрининг и за ФМ ли може да се отиде или може да се прави преглед във всяка една г.с.?
От три работни дни звъня на центъра да попитам, но никой не ми вдига.
Не съм сигурна, но мисля че само за скринингите записват при него. Може да са в отпуска и затова да не вдигат. Вижте на сайта кога излизаха в отпуск. Принципно за Сигридов часове се записват около 15то число на предишния месец, и то звъннете от 8ч, защото се заемат бързо. На място или от кабинета му също записват и може да няма много свободни останали.

# 518
Момичета, този пробиотик ли д-р Сигридов изписва?
https://www.zdravis.com/product/893/garden-of-life-probiotics-pr … -i-karmeshti.html

И от кога се започва приема му, за да има ефект и върху мама и върху бебе? В последните месеци от бременността ли?

# 519
Този да , както казах преди няколко поста казвам и сега ! Постоянно се пие . За да има ефект се пие от самото начало на бременноста И през целия период от кърменето Wink

# 520
  • София
Не съдържат кой знае какво по-различно от пробиотика Синкванон, който е със 100 милиарда бактерии. Според мен отново е реклама с цел продажби от Здравис. Вече ми е толкова ясен с тоя Здравис... Пиша това като човек ползвал всички налични пробиотици на БГ пазара,  даже и онлайн съм получававала от Щатите. По принцип няма клинично проучване за ефекта на пробиотика по време на бременността. Даже някои фирми не препоръчват своят пробиотик до 12 г.с. именно защото няма клинично проучвания а не защото би навредил.

# 521
Момичета, този пробиотик ли д-р Сигридов изписва?
https://www.zdravis.com/product/893/garden-of-life-probiotics-pr … -i-karmeshti.html

И от кога се започва приема му, за да има ефект и върху мама и върху бебе? В последните месеци от бременността ли?

На мен ми препоръча Vaginal Care (без изследвания за флората или нещо подобно). Поръчах от https://www.gardenoflife.de/

# 522
Aaa, aз питам, за да го поръчам на приятели от Англия да ми донесат, то хубаво Здравис, ама разликата в цената тук и там е наполовина........... аз бърз кредит трябва да тегля, ако всичко изписано купувам от Здравис Simple Smile

# 523
Е напротив ! Проучване има , и то доста голямо . И пробиотика помага на бебето да НЕ развива алергии , например най масово разпространената «Атопичен дерматит » Пробиотика нее забранен при бременни и за първи път чувам някоя фирма да забранява приемането им ! Извинявай ама аз имам доста проблеми с червата , консултации с лекари и мнение по този въпрос ! Пробиотика е задължителен не само за бебето а и за майката защото червата променят работата си с настъпването на бременноста ! ПС Синкванона който пишеш че е , няма нищо общо а и даже има някакви витамини в него които не са препоръчителни за жените с мутации за Не усвояване ! И ние говорим за пробиотик а не за реклама та Сигридов !

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:11 от Анонимен

# 524
  • София
Аз съм се консултирала с лекар, който „измисля” лекарствата във фармацевтична компания в Западна Европа, огромна със заводи в цял свят. Та той се занимава и с клиничните проучвания и щом той казва че няма достоверно проучване по техните критерии на фармацията значи е така. То има степени като с ваксините за да се приеме едно проучване за достоверно. Отделно ми е казвал че всички витамини за бременни под формата на мултивитамини са маркетинг на производителите, целева аудитория потребители.

Общи условия

Активация на акаунт