Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 58 748
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Момичета аз да ви попитам при кой ги правите хистероскопиите...при доктор Ковачев или при доктор Калчев?
Колко време след назначената хистероскопия ви я правят, чакате ли много?
И има ли някоя дама която да направи лапароскопия при Ковачев?
Благодаря.

# 151
Здравейте,
Момичета аз да ви попитам при кой ги правите хистероскопиите...при доктор Ковачев или при доктор Калчев?
Благодаря.
Здравей, аз имам хистероскопия при д-р Калчев. Препоръчвам с две ръце. Той с Цвете са страхотен екип. Май някъде около месец след първоначалния преглед ми беше хистерото.

# 152
Здравейте, диагностична или опративна хистероскопия правихте?

Здравейте,
Благодаря.
Здравей, аз имам хистероскопия при д-р Калчев. Препоръчвам с две ръце. Той с Цвете са страхотен екип. Май някъде около месец след първоначалния преглед ми беше хистерото.

# 153
Здравейте, диагностична или опративна хистероскопия правихте?

Здравейте,
Благодаря.
Диагностична с биопсия.

# 154
Здравейте някой вече има ли обаждане от МЦ   за час при небреммни Пацинети при доктор Сигридов  ,която течеше между 01.06-10.06 ?
Обадиха ми се от МЦ ,но след тези коментари ,които казахте момиче вече не знам какво да правя изобщо дали да отида 🙁като небремна пациентка с  1 извънматочна бременност ,2 спомантани аборти ,откриха ми тромбофилия .....

Да!! Категорично! Това не е лекар- това е жива енциклопедия. Мислех си, че досега съм срещала добри гинеколози, но такова чудо не бях срещала. Изключителен! Предписа ни и на мен, и на ММ мнооооого изследвания, но съм благодарна на Господ, че отидох... В момента организмът ми изобщо не може да износи бременност.

Задължително отидете, ако можете да си го позволите.

Относно финансовата част- мнооого по-сериозно е, отколкото предполагах...Дано си заслужава накрая.

Аз съм впечатлена от задълбочените познания на др Сигридов и от причинно-следствените връзки, които търси между събитията и състоянието на жената. Няма равен.

# 155
Здравейте, момичета Simple Smile Има ли стед вас дами, които са имали Т-образна матка и са коригирали формата й с оперативна Хистероскопия при др. Калчев? Моля, споделете мнение - как мина проседурата, имахте ли проблеми/сраствания след това?

Ариа, здравей, аз имах такъв проблем с Т-образна и леко седловидна матка. Първо го видя д-р Сигридов, отидох при него в 7г.с., но плода беше забавил развитие и последва аборт. Той ме насочи към д-р Калчев за хистероскопия. Тя беше миналия месец, мина добре, около 15мин. продължи, тъй като имаше доста сраствания за рязане и корекции. Имах някакво възпаление и взе материал за биопсия. Не беше силна болка, по-скоро дискомфорт, но при някои жени минава много бързо за около 5мин. и почти не го усещат! Успех ти желая и не се притеснявай излишно Simple Smile

# 156
Здравейте някой вече има ли обаждане от МЦ   за час при небреммни Пацинети при доктор Сигридов  ,която течеше между 01.06-10.06 ?
Обадиха ми се от МЦ ,но след тези коментари ,които казахте момиче вече не знам какво да правя изобщо дали да отида 🙁като небремна пациентка с  1 извънматочна бременност ,2 спомантани аборти ,откриха ми тромбофилия .....

Да!! Категорично! Това не е лекар- това е жива енциклопедия. Мислех си, че досега съм срещала добри гинеколози, но такова чудо не бях срещала. Изключителен! Предписа ни и на мен, и на ММ мнооооого изследвания, но съм благодарна на Господ, че отидох... В момента организмът ми изобщо не може да износи бременност.

Задължително отидете, ако можете да си го позволите.

Относно финансовата част- мнооого по-сериозно е, отколкото предполагах...Дано си заслужава накрая.

Аз съм впечатлена от задълбочените познания на др Сигридов и от причинно-следствените връзки, които търси между събитията и състоянието на жената. Няма равен.
Благодаря ви много .След прегледа ще дам отзив тук .

# 157
Здравейте, обръщам се към момичетата правили биопсия през последните месеци при д-р Калчев. Ако някоя от вас е имала възпаление, какво лечение е предписано. Аз имам изписан антибиотик Сумамед за 3 дни, видях се и с д-р Ковачев, но според него е малко 3 дни и трябва 6дни да го пия. Отделно ми препоръчаха да правим опити за бебе още сега, преди да е минало лечението...Това възпаление не пречи ли все пак при бременност? Според вас дали трябва да потърся мнението и на д-р Сигридов?

# 158
Аз не бих правила опити за бременност при възпаление. В сходна ситуация съм, пия антибиотик заради инфекция на пикочните пътища. Нефроложката категорично ми забрани опити, докато не се излекувам.

# 159
Аз пия Авелокс и кортикостероиди след хистеро с биопсия при д-р Калчев. На мен също ми каза, че няма проблем да правим опити. Но аз му се доверявам на 100%. Защо Ковачев изказва мнение за терапия, която е изписана от колегата му?

# 160
Здравейте,
Аз се включвам по темата за хистероскопия при доктор Ковачев. Днес моята мина и мога да кажа, че и доктора и акушерката му са страхотни Hug
Изключително съм доволна, че Д-р Сигридов ме насочи към него. За повече подробности може да ми пишете на лично съобщение.

# 161
Здравейте момичета, моля за препоръка- пациент съм на д-р Калчев от миналия октомври.
Сега съм бременна 6 г.с., като казах на Цвети миналата седмица тя ми каза да си запиша час за Калчев и ми дадоха 06.07, когато ще съм 8ма седмица. Днес по друг повод се чух с нея и тя ми препоръча, ако се притеснявам, тъй като Калчев е в отпуск, да запиша при Чучумишев за преглед сега и на 6ти при Калчев
Сега се чудя има ли смисъл въобще да ходя при д-р Калчев , при положение, че той проследява до 8ма седмица или направо да помоля да ми сменят часа? Ако някой е бил в подобна ситуация или е бил на преглед при Калчев в 8ма ще съм благодарна на коментар. Също така защо Чучумишев, а не Сигридов или Ковачев?

# 162
  • София
Аз разбрах, че Сигридов е в отпуск сега, трябваше да съм на преглед при него, но ме записаха при д-р Чучумишев за този четвъртък.

# 163
И моята хистероскопия с биопсия беше реди 10 дни, имам изписани кортикостероиди при първия цикъл и после препоръчва опити. Аз ще трябва да му се доверя, все пак е лекар, слави се като един от най-добрите и аз избрах хистеро при него и чаках до юни, въпреки че през март друг известен и споменаван в друга тема лекар искаше да ми прави, но се отказах тогава.
 Ще трябва да се доверите на някого, и ходенето от лекар на лекар е мноого кофти, както и многото четене... Човек се обърква някак...
Калчев казва едно, Ковачев друго, а ако стигнете до Сигридов , вероятно ще каже 3-то...
Аз съм пила антибиотик заради цистит при опити за бременност, тогавашното ми АГ ми каза, че изписва такъв, който е ОК и си го пих.
Неприятно е и това с отпуските, но и те са хора и имат нужда от почивка , аз бих отишла при Чучумишев, за него чух добри отзиви от близка позната, а и при бременност Калчев няма да Ви следи, така че... Но ако в 6 г.с.Чучумишев препоръча едно, а в 8-ма Калчев друго...

А колкото това, че при хистерото няма болка, ами мен ме болеше, до вчера чувствах тежест и дискомфорт, 10-ти ден, но явно е до манипулация, корекция и праг на болка...
Пожелавам ви успех на всички!
Ако продължавам да се чувствам кофти, аз бих избрала преглед при друг лекар в клиниката, въпреки мнението ми, че много лекари и много мнения не е на хубаво, ето, противореча си...🙂
Здрави бъдете , и се усмихвайте, въпреки всичко 🌺

# 164

Здравейте, бременна съм в 22 г.с излезнаха ми резултатите за йод в урината, обаче ме притесниха. Излишно ли се притеснявам или ? Понеже съм на преглед чак на 9 юни за разчитане на резултатите ?

Общи условия

Активация на акаунт