Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз пиех този протеин при предишната бременност:

# 571
По- вероятно е да си внушаваш. Аз с хемоглобин 70 търчах нагоре надолу и се пазарях с доктора да ме изписва, че не искам да ми преливат кръв. Joy

А до мен имаше жена с 59 и тя твърдеше, че си е супер, а лекарите се чудеха как сама е дошла.
Влизаш в някакъв моуд за оцеляване и не се усеща толкова силно в началото, но ако не се вземат мерки, след известно време става страшно, причернява ти и си припадаш.
121 не е нисък резултат за бременни и вегетарианци/вегани. Хубаво е да е повече разбира се, но не се шашкай, ако се наложи си пий тотхема, не се дърпай. И повечко зехтинче консумирай, ако правилно съм разбрала проблема с червата.

да Simple Smile Албумина е  42 при 32/48 което е ок . Днеска ми е яко отпаднало или си внушавам или наистина вече заради падналия хемоглобин но а тва хранене и с тая алергия и с тия черва направо не знам как да се нагоди всичко чесно

# 572
от зехтин ям но тотема ще откажа . Защото тия железа правят допълнително проблеми. И предпочитам ако венозно няма да ми прави венозно но като цяло желязото ми е ок в изследването де . Иначе не ви внуших паднало ми е кръвното се оказа за това малко съм се замаяла и отпаднала днес Simple Smile
Ви търся веган протеин и тука имам веган протеинови бисквити от My protein дано са в срок

# 573
Момичета, тези, на които Сигридов е изписал валтрекс по време на цикъл, колко поредни цикъла го приемахте? Има ли някой с голям вирусен товар към тия гадини и как мислите да го борите? Знам, че IGG са антитела за изкарана инфекция, но при мен някои са над 100. По чужбинските форуми чета, че тези гадини нанасят поражения дори и да не са в активна фаза.

# 574
Да те успокоя - при мен за цитомегаловирус igg над 100 (отрицателно igm) ми казаха, че няма проблем. Успех!

# 575
Аз съм с CMV IgG 124 при референтни 0.5-1.0U/ml. Токсоплазмоза 163UI/ml при референтни 1.0-30.0UI/ml. Правих изследване за авидност на антителата в четвърти месец, което може да покаже колко скоро е била активна инфекцията според това как реагират антителата на среща с вируса. И двата теста бяха с много висок авидитет - били са активни преди повече от година. Детето ми се роди живо и здраво през април, въпреки че в Надежда една вирусология не могат да направят като хората! Ако някой реши да си прави такова изследване - не там! Rage Цибалаб или Националната референтна.
Голяма част от човечеството е прекарало тези вируси и да имате изградени антитела е много по-добре, отколкото да се срещнете за пръв път с тези вируси по време на бременност.

# 576
  • в страната на чудесата
Момичета, тези, на които Сигридов е изписал валтрекс по време на цикъл, колко поредни цикъла го приемахте? Има ли някой с голям вирусен товар към тия гадини и как мислите да го борите? Знам, че IGG са антитела за изкарана инфекция, но при мен някои са над 100. По чужбинските форуми чета, че тези гадини нанасят поражения дори и да не са в активна фаза.

ОТ тези резултати само за ebv трябва да се разсъждава. Изглежда като нова или реактивирана реакция, валтрекс едва ли е удачен. Консултирайте се с лекар, който е наясно. Трябват ви допълнителни тестове. Ако не сте бременна. А ако сте, нищо.

# 577
Здравейте, някой ако се интересува имам в излишък два броя витамин Б12, от следния:
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-b12-methylcobalamin-1-0 … able-tablets/2521

Излязло ми е от iherb по 14лв.,
Просто си поръчах спрея на garden of life и тези ми остават.
И имам една излишна опаковка от Б-комплекса:
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-biocoenzymated-active-b … an-capsules/85648
24лв.
Ако на някой му трябвят нека ми пише.

# 578
През няколко страници се повдига въпроса за ваксините за Covid. Случайно попаднах на това изказване:

"Преди два дни български учен каза, че няма проблем да се ваксинират бременните. Във Великобритания има над 600 случая на спонтанен аборт след имунизация. Това са неща, които трябва да се проучат", посочи лекарят.

# 579
  • в страната на чудесата
През няколко страници се повдига въпроса за ваксините за Covid. Случайно попаднах на това изказване:

"Преди два дни български учен каза, че няма проблем да се ваксинират бременните. Във Великобритания има над 600 случая на спонтанен аборт след имунизация. Това са неща, които трябва да се проучат", посочи лекарят.

Мангъров пак е с рейд в медиите. Не знам някой изобщо слуша ли му глупостите Wink

# 580
Тъкмо го слушам и не вярвам на ОЧИТЕ СИ, и аз като Вучков. 10 г. били нужни да се тества ваксина. На бебетата през първата година и половина от живота им не слагат ли всяка година различна с по-голям брой вируси. На моето дете му слагахме чертиривалентна ваксина, а сега гледам, че слагат хексацим - сиреч шествалентна.

# 581
За да бъде напълно проучена една ваксина наистина минават по 10-тина години. На бебетата едва ли им бият ваксини измислени преди 6 месеца.

# 582
Момичета, някоя от вас пие ли Сорбифер и има ли запек, в следствие на приема?
Желязото ми е 12, хемоглобина е Ок.
Др Ковачев ми изписа Сорбифер и билкова кръв, но аз имам проблем с ходенето до 🚾 и съм доста притеснена.
Замислям се дали да не пробвам само с билкова кръв?

# 583
Мангъров винаги е бил застъпник на ваксините и за да е против тази явно си има причина. Самите производители ги водят все още в експериментална фаза, така че реално всички които в момента си слагат ваксина са част от нея. Какви ще са дългосрочните последици е рано да се каже. На бебетата се слагат изпитани ваксини и пак има пострадали.

# 584
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас пие ли Сорбифер и има ли запек, в следствие на приема?
Желязото ми е 12, хемоглобина е Ок.
Др Ковачев ми изписа Сорбифер и билкова кръв, но аз имам проблем с ходенето до 🚾 и съм доста притеснена.
Замислям се дали да не пробвам само с билкова кръв?
Аз пиех Сорбифер изписан в 21 г.с от док Сигродов до края на бремеността и не съм имала проблем със ходенето до WC

Общи условия

Активация на акаунт