До късно на работа...

• 8 784
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
Вие пък що най-лошото, любовница,  може хазарт да  е , може бандит да е станал извън работно време, всичко може.
Но си е  негова работа и на жена му.
Имам брат, няма да разправям какво прави, но ме отказа  и да говоря.До 64 години като не  е научил как да се справя ,няма и да научи.Понякога просто "това е", няма друго.

То хазарта е по-лошо и от любовницата. 😬

Не можах да изчета всичко, обаче останах с някакви впечатления. Вие братя имате ли? Ми аз имам и ако нещо не ми се струва в кондиция, ще се притесня. Е, няма да пускам тема във форум, директно ще си го питам "брат, ти любовница ли имаш?". После мога да му дам съвет, но накрая той си решава.

# 91
  • София
Аааа, момент. Братът има жена. Ако има и любовница, значи си е съвсем в кондиция.

# 92
Ох, забатачих я темата, но авторката какво реши да прави, ако предположението й се окаже вярно?

# 93
Категорично мога да кажа, че в държавен служител не работи след 17.30ч. (освен в много редки случаи). За работа в почивен ден - само ако работата му е свързана с дежурства.
Попитай брат си на четири очи, ако искаш да разбереш какво се случва.
Тук можеш да чуеш упреци към теб и майка ти-много от хората не знаят какво е тревога, уважение между роднини и дори обич. И коментират какво им е удобно, а не отговарят на въпроса ти.

# 94
много от хората не знаят какво е тревога, уважение между роднини и дори обич. И коментират какво им е удобно, а не отговарят на въпроса ти.
Ама разбира се, кой разбира - тук се спира. Кой не мисли като мен - не разбира. НЛП , старо като обществото.

# 95
  • София
Разбира се, че не знаем какво е уважение и обич. Ако не си завреш носа в друго семейство, никаква обич не е.

# 96
Хайде, давайте...
Никъде не пиша, че трябва да се вре в семейните му отношения-отговорих и на въпроса за работното време и я посъветвах да говори с него.
Ама то в този форум за това е интересно-един пита едно, а болшинството си пише свободни съчинения.

# 97
Човекът е на цели 45 и е показал, че не желае да коментира въпроса. Баш за понятието 'уважение' говорим.

# 98
Човекът е на цели 45 и е показал, че не желае да коментира въпроса. Баш за понятието 'уважение' говорим.
Това,че не споделя, не означава че няма да говори със сестра си.

# 99
Той вече избягва коментара на ситуацията със сестра си след зададен въпрос.

# 100
Всъщност ако мой близък започне да работи по 7 дни в седмицата, аз бих попитала човешки какво налага това. Поне в моето семейство и с моя брат аз такъв диалог мога да имам и той няма да имплицира задължително любовници, хазарт, наркокартели и трафик на бели робини, а ще си е точно това - човешки въпрос от един близък към друг.

# 101
  • София
Хайде, давайте...
Никъде не пиша, че трябва да се вре в семейните му отношения-отговорих и на въпроса за работното време и я посъветвах да говори с него.
Ама то в този форум за това е интересно-един пита едно, а болшинството си пише свободни съчинения.
Да де. Освен ако не си имала предвид да го пита какво е решил да готви за вечеря, говорим за едно и също.

# 102
Авторката може точно така да подходи-аз не съм писала, че трябва директно да пита за любовница или друго.

# 103
Да, само че в случая не се знае дали работи, пие, хойка или друго. Знаем само, че излизането и прибирането му лично на него не съвпадат с работното време на рандъм държавен служител. Брат ми, де ходиш, бе.

# 104
Категорично мога да кажа, че в държавен служител не работи след 17.30ч. (освен в много редки случаи). За работа в почивен ден - само ако работата му е свързана с дежурства.
Попитай брат си на четири очи, ако искаш да разбереш какво се случва.
Тук можеш да чуеш упреци към теб и майка ти-много от хората не знаят какво е тревога, уважение между роднини и дори обич. И коментират какво им е удобно, а не отговарят на въпроса ти.

Категорично мога да кажа как изобщо нямаш представа от обема на работата в държавната администрация на централно ниво, така че спри да наливаш масло в огъня. То сигурно вече на самата авторка не й пука какво мислим ние тук, а всички ние "дъвчем" темата не знам си колко време.

Общи условия

Активация на акаунт