До късно на работа...

• 8 789
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
Категорично мога да кажа, че в държавен служител не работи след 17.30ч. (освен в много редки случаи). За работа в почивен ден - само ако работата му е свързана с дежурства.
Попитай брат си на четири очи, ако искаш да разбереш какво се случва.
Тук можеш да чуеш упреци към теб и майка ти-много от хората не знаят какво е тревога, уважение между роднини и дори обич. И коментират какво им е удобно, а не отговарят на въпроса ти.

Категорично мога да кажа как изобщо нямаш представа от обема на работата в държавната администрация на централно ниво, така че спри да наливаш масло в огъня. То сигурно вече на самата авторка не й пука какво мислим ние тук, а всички ние "дъвчем" темата не знам си колко време.
Само за сведение-до болка ми е позната работата в държавната администрация!!!

# 106
На мястото на жена му бих наела частен детектив.

Странно е наистина поведението на държавния служител, но се боя, че сестра му и майка му няма какво да направят. Ако бях съпругата му, да, щях да съм любопитна.

# 107
  • here and now
Ми тя жена му може и да знае за какво става въпрос. Сестрата и майката са любопитни.

# 108
Нее, не знае и тя, нали е говорила с тях и са се чудили.

# 109
  • София
И жена му е любопитна, ама не знае как да напусне кърмаческия и да дойде в СО.

Да му пуснат снимка, някоя може да си го познае Wink

# 110
  • here and now
Верно, пропуснала съм.
Чак за частен детектив няма да се бръкна аз. Ако има нещо съм го надушила още докато си мисли да я свърши тая работа.
Но все пак не пита съпругата, а пита сестрата, дето не е нейна работа.
Дано не тръгнат по врачки, че съвсем ще се съсипят.

# 111
Аз, понеже съм на вълна 'жилище и ремонт', веднага ми хрумна, че човекът може да е купил/взел под наем жилище за семейството си и сега да прави ремонт. След някой и друг месец ще изненада жена си, че ще се изнасят от триетажната къща.

# 112
Аз пък си мисля, че жена му знае. Може би не иска да споделя със сестрата и майката.

Вие представяте ли си съпругът ви да го няма с часове след работа системно и не го питате директно, а си шушукате между етажите? Той не е султан с послушен харем, а обикновен държавен служител.

Може да работи на частно след работа и да не иска роднините му да знаят за допълните доходи. Вижда ми се доста нагло да е с любовница.

# 113
Може да кара мъжка критическа възраст човекът.

# 114
Аз, понеже съм на вълна 'жилище и ремонт', веднага ми хрумна, че човекът може да е купил/взел под наем жилище за семейството си и сега да прави ремонт. След някой и друг месец ще изненада жена си, че ще се изнасят от триетажната къща.

Много оптимистично Simple Smile Просто ми е трудно да повярвам, че с чиновчническа заплата ще купи/ наеме тайно апартамент и ще прави ремонт даже, без цялата къща да усети спад в дохода му. Ето сестра му каза, че на него допълнителни пари не му трябват, т.е. и това се следи изкъсо... Е, човекът може да има спестени, да е теглил заем...

Жена му, ако знаеше и не искаше да казва какво точно се случва, да беше измислила логична причина, а не „не знам”, защото само подкукоросва родата да се рови. А може би това е целта... Ако има любовница и знае, но си трае, за да настрои майка и кака срещу мъжа... както писах по-рано, варианти много.

# 115
Не е като да не знам заплащането в държавна администрация, но на човек с 3 деца заплатата да му достатъчно ми е странно. Освен, ако не е от висшия ешелон или не е обвързан в разни схеми.

# 116
Много ясно, че жена му знае. Може да са се разбрали да имат отворен брак.

# 117
Настрани от това да не си вре човек носа където няма работа, недоумявам колко много теми се пускат за отношения с други хора, които могат да се решат с прав разговор в очи с ДРУГИЯ човек, не с дебати с непознати в Бг мама, където почва едно лудо гадаене.
Ама как да му кажа, ама как да разбера, ама дрън Дрън... За какво ги пазите толкова тия бракове, като нямате елементарна комуникация с хм, партньора? Щото това не е партньор, щом не можеш да говориш за всичко открито с него, тва е неква игра на нерви..

# 118
Ма баш тъй ще да е, ще знаеш.Sweat Smile
Сериозно ли сте толкова наивни, или просто тук се правите на такива? Даже не знам как измисляте подобни безумия.

# 119
Ма баш тъй ще да е, ще знаеш.Sweat Smile
Сериозно ли сте толкова наивни, или просто тук се правите на такива? Даже не знам как измисляте подобни безумия.

Всеки гледа от собствената си камбанария - аз, понеже нямам връзка в момента, не се сетих веднага за любовници и прочие. Главата ми е заета с бои, подови настилки, кухненски шкафове и майстори. Идеята за жилище и ремонт  беше първата, която ми хрумна. За теб може да е безумие, за мен напоследък е всекидневие.

Общи условия

Активация на акаунт