До късно на работа...

• 8 853
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
Аз, понеже съм на вълна 'жилище и ремонт', веднага ми хрумна, че човекът може да е купил/взел под наем жилище за семейството си и сега да прави ремонт. След някой и друг месец ще изненада жена си, че ще се изнасят от триетажната къща.
Ма баш тъй ще да е, ще знаеш.Sweat Smile
Сериозно ли сте толкова наивни, или просто тук се правите на такива? Даже не знам как измисляте подобни безумия.

За теб може да е безумие, за мен напоследък е всекидневие.
Да бе, лошо няма, ама не разбрах какво общо имат твоите вълнения покрай ремонта ти с проблема на авторката.

# 121
  • София
Не че няма такива случаи, но като цяло държавните служители рядко се преработват. Единствено се сещам за вариант да ходи да пише/работи нещо допълнително на тишина и спокойствие, докато другите ги няма.
Но малко е изсмукано от пръстите, ако е нещо такова - защо ще се крие?
Наистина кофти звучи при 3 деца да се скатава

# 122
Ако мм купи или дори вземе под наем жилище без да сме го обсъдили, ще си живее там самичък. Такива неща се решават и избират от двама.

# 123
Ако всичко при него беше наред, жена му щеше да знае защо закъснява и отсъства. Фактът, че тя не знае и повдига въпроса, а той мълчи, говори достатъчно. Какви апартаменти, каква втора работа?

# 124
  • София
Аз съм "малко" скептична, че тя е повдигнала въпроса пред майка му и сестра му.

# 125
  • София
Само искам да ви кажа, че държавен служител не е само чиновник на гише от 8:30 до 16:30.
В някои ресори при някои обстоятелства откарват и след полунощ, при екстрени ситуации и не се прибират.
Както и не всички БАН- аджии кютат на тънки кинти без да си мърдат пръста.

# 126
  • here and now
Е тя жената може и да знае за хипотетичното второ жилище, но да не споделя с останалите, че като рипне мама "Ма как така ще даваш пари за друго жилище, ние тук цял етаж сме ти направили".
Ясно е, че минахме в сферата на фантазиите...

# 127
Само искам да ви кажа, че държавен служител не е само чиновник на гише от 8:30 до 16:30.
В някои ресори при някои обстоятелства откарват и след полунощ, при екстрени ситуации и не се прибират.
Както и не всички БАН- аджии кютат на тънки кинти без да си мърдат пръста.
Да, така е, ама когато живееш с някой от години, му знаеш рутината на работа. И ако до вчера години наред е излизал в осем и се е прибирал в шест, а изведнъж това се промени и е системно, няма как да не ти светне лампата.

# 128
Той не е човек, който споделя.
Майка ни се притеснява да не би да е залитнал и да развали семейството си, защото вече веднъж имаше подобен проблем с бившата си съпруга.

Той ли е залитнал или бившата му си е намерила друг?

Ако е хойкал преди, пак ще го прави. Не се променят такива хора.

# 129
Въпросът е трябва ли да ти светва лампата.
Нека сме реалисти. Човекът е на 45, живее на етаж с отделни комуналомери, видимо никому нищо лошо не прави, нито нещо от някого иска, не дава вид да му е зле. И в един момент сестрата от долния етаж му застава на Ф на площадката и пита ае, брат ми, ти де ходиш кат те няма, бе? Не че те подозирам в кръшкане или хазарт, или невидими здравословни проблеми, или търся нещо да те нападна, ами съвсем случайно тука матриарсите от трите етажа обсъдихме , че нещо не ти съвпадат времево нещата. Ок ли е, правдоподобно ли е?
Имам познат в АЗ, уж нищо длъжност, уж до 17.30 работи - редовно аз в 18 съм у нас (метро - рай), а той тъкмо излиза от работа. Ей тъй, просто имало за довършване нещо.

# 130
ако излиза и сутрин по-рано, не мисля, че може да е любовница - какво толкова ще правят сутрин, че и всяка сутрин? То и всеки ден след работа ми се вижда в повечко. Може и просто да не е на държавна работа вече, а да се притеснява да сподели - това замислихте ли се?

# 131
  • София
Какво повече ли? Ще си гука с любовницата на кафе и закуска
(личен опит)

# 132
Всеки ден? Направо викайте адвокатин да го развежда.

# 133
Добре, ама защо сестра му ще застава на Ф, жена му да застане на Ф. Как така той й бяга по тъчлинията? Ей това не ми е ясно на мене. Ако жена му не е в състояние да проведе с него един нормален разговор, работата я пиши бегала...

# 134
  • София
Всеки ден? Направо викайте адвокатин да го развежда.
През ден - кекс, през ден - гукане
Развод, ама с тези 3 деца...

Общи условия

Активация на акаунт