Кое име за момиче?

• 4 955
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
  • Down south
Йоана Николова или Елеонора Николова,  биха били моите фаворити.
Елеонора може да бъде тромаво, но с тази фамилията, ми звучи меко и приятно.
Нора Николова не ми допада, някак си "Н"-тата се бият помежду си и звученето ми се губи.

ПП Много приятна тема.

# 61
# 62
Елинор отпада
Благодаря за отговорите

# 63
Йоана ми допада най - много. И значението ми харесва - богопомазана. Нора е ОК, но не ми е сред любимите, а Марсия ми звучи грубо.

# 64
  • София
Йоана или Нора според мен, Марсия продължава да ми звучи скалъпено, може да го има в Испания, но аз съм далеч от там и Марсия Николова ми е смешно.
С фамилията най-добре ми звучи Нора Николова, но Йоана ми е по-нежно и някак изтънчено, и има хубав имен ден, което ми допада, това, че на запад би станало на Джоана не го виждам като проблем, а и винаги акомотиде след време да учи на запад може да каже да и викат Йо например ако им е чак толкова трудно, на мен това за чужденците как ще казват на детето ми не ми е довод сериозен.

# 65
Аз съм пристрастна към Анджела(Анджелика), защото от малка харесвам това име и ми беше вариант и го обмислях. Анджи или Ани са страхотни галени, ще има имен ден на един от най-хубавите празници. Анджелина също много ми харесва.
Фамилия за мен е без значение. Никога не съм гледала фамилията, не ми е сериозен довод.
Елинор харесвм много, Елеонора също. Но Ели и Нора не ми допадат.

# 66
някак си "Н"-тата се бият помежду си и звученето ми се губи.
Да, Нора Николова малко като "Петър плет плете" става, затова Елеонора мисля си пасва най-добре.
Йоана не ми харесва. Марсия пък съвсем ... Земята вика Марси, освен ако не е Сия галеното, което пък е още по-зле.

# 67
Започнах да се чудя за Анджелина.
Марсия е името на любима героиня от книга и просто много ми е трудно да се откажа от него.Нещо ме влече в звученето.
Йоана е името което ми хрумна още когато видях бебето си на видеозона.Някакси все беше там това име.
Много харесвам и Леа,напомня ми за принцеса Леа.
П.П какво мислите за Мариса?

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 10:00 от Dark_Queen

# 68
  • Германия
Мариса е Ок, познавам няколко в Германия, но не знам в България как се възприема 🤷🏻♀

Иначе на мен Нора ми харесва най-много с фамилното име

# 69
  • София
И аз дадох глас за Елена. Лена също ми харесва.

# 70
  • София
Започнах да се чудя за Анджелина.
Марсия е името на любима героиня от книга и просто много ми е трудно да се откажа от него.Нещо ме влече в звученето.
Йоана е името което ми хрумна още когато видях бебето си на видеозона.Някакси все беше там това име.
Много харесвам и Леа,напомня ми за принцеса Леа.
П.П какво мислите за Мариса?
Мариса е много по-добре от Марсия, четох за произхода на името в нета, едната версия е от Мария и празнува имен ден на Богородица, дръгата от латинското maris от морето, което ми звучи много поетично.
Все пак ми харесва повече Йоана, още повече след като ви е изникнало щом сте я видели на видеозона❤️

# 71
  • SF
Елинор, Елена и Хелен отпаднаха. Кои останаха?
Аз следя за "моето" Йоана. То още е в проекта.

# 72
Сега се чудя между Йоана,Марсия,Мариса и Нора.
Замислих  се за Мария Йоана като Мария ще е компромис за Марсия и Мариса.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 11:04 от Dark_Queen

# 73
  • София
Сега се чудя между Йоана,Марсия,Мариса и Нора.
Замислих  се за Мария Йоана като Мария ще е компромис за Марсия и Мариса.
Йоана-Мария ми се струва по-благозвучно.
Йоана - Мария Николова, даже много хубаво ми звучи.

# 74
Мариса ми харесва най - много в сравнение с останалите имена в темата. Мелодично, с хубаво значение и в комбинация с фамилията ми звучи добре.

Общи условия

Активация на акаунт