💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 261
  • 853
  •   1
Отговори
# 180
Те, руските интелектуалци бягат от софрите като дявол от тамян. Особено пък ако има алкохол - въобще не припарват.

# 181
Ех, голяма мнителност тук. Да бяха излъчили 2-та часа на Яница и Момчил и по един час на всички останали и пак така за второто изпитание да видим колко забавно щеше да е, ама пък цяло и без монтаж!

# 182
Не съм изненадана, че отпаднаха Яница и Момчил. Все пак наистина стигнаха до финала на късмет, Момчил многократно го каза.

Аз лично бих предпочела на финал да бяха Стефания и Анжело, Лейля и Иван, Тяна и Иво и Полина и Мохамед. За мен това са най-силните двойки, жалко че заради кухи лейки трябваше да отпаднат първите две. Имаха страхотен потенциал.
Днес ми харесаха игрите.
Тина наистина е ужасна лигла или поне така се представя. Днес успя да ядоса Станимир и той й се скара, но набързо се събра и продължиха играта. Иначе тя беше на косъм да се откаже.

Полина и Мохамед - добре се справиха, но Полина вече тотално истерясва. Верно, финал е ама ей тая пуста пренавитост.

Тяна и Иво - мислех, че на първата игра се забавиха, а то какво се оказа, че на втората са били с най-слабо време. Играха последни и по тъмно. Мисля, че това донякъде има значение. Все пак е по-добре да играеш през деня и да виждаш какво става около теб. Дава ти чувство за контрол.

Яница и Мочил - скараха се, изнервиха се, както обикновено. Нищо ново там. Нооо, разбираш ли, много били научили един за друг и най-вече, че трябва да са заедно 😀

# 183
  • Испания
Всеки е свободен да вярва в каквото реши. На вярващите не казвам: "Ех, каква наивност!". Да бъдем толерантни към чуждото мнение, моля!

Каква любов струи!

# 184
Ако не вярваме на каквото ни показват, аз не виждам защо изобщо го гледаме предаването. Във всеки случай, изобщо не се съмнявам, че Яница и Момчил се справиха най-зле, за това нямам никакви колебания.

# 185
Всеки е свободен да вярва в каквото реши. На вярващите не казвам: "Ех, каква наивност!". Да бъдем толерантни към чуждото мнение, моля!

Каква любов струи!

Джуката пак виси, дали е навик или физическа особеност?
Опитах да приложа номера с висящата джука, не е лесно, всъщност и долната челюст трябва да виси.  Може пък да нямам достатъчно филъри и затова да не ми се отдава.
При Станимир явно минава номера, но моят мъж не беше възхитен.

# 186
  • София

Един за друг (18.05.2021)
Сезон 2 Епизод 38

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 187
  • До морето
Безумно е това. Ако е вярно, че и самите участници не виждат таймер. Във Фермата например, на финала, таймера е скрит и не се вижда, но накрая всеки участник се снима с времето си. Така хем той знае какъв му е резултата, хем публиката, която около тях не зпае и няма шанс да подсказва на следващия.

# 188
  • Sofia
Скрит текст:

Каква любов струи!

Джуката пак виси, дали е навик или физическа особеност?
Опитах да приложа номера с висящата джука, не е лесно, всъщност и долната челюст трябва да виси.  Може пък да нямам достатъчно филъри и затова да не ми се отдава.
При Станимир явно минава номера, но моят мъж не беше възхитен.
[/quote]
Навик, породен от новата физическа особеност. 😂 С тази джука надали е лесно да си затвориш устата, не че Тина полага усилия.. Голяма лигла е това момиче, вчера беше на косъм да се откаже, но днес май няма сила, която да я откаже да го направи.
За днешната игра си мисля, че Полина и Тина няма да преминат изпитанието. Първата ще опитва и ще пада до безкрай, а втората просто ще се откаже.
Ако искате вярвайте, но не искам никоя от двойките да спечели! На кого да заложа, на Тина - лиглата, на Полина - подмолната и прикрита истеричка, или на Тяна - професорката?

# 189
Права си. Най-добре наградата на нас да я дадат! Joy

# 190
Права си! Затова,че изтърпяхме безумните глупости и бисери,които родиха тези празни глави,лигавенето,и най-вече-истериите,които ми дойдоха малко (много) в повече.И за шашмите,които създаде екипа.Може и с Емо да я споделим,че само той  повдигаше настроението:)

# 191
  • До морето
Аз съм толкова разочарована от сезона, че и Емо вече ме дразни с неговата приповдигнатост на фона на всички, които въобще не си дават зор.

# 192
Лейля е изключително фотогеничнаа. Много ме радва по-малко кифлее това момиче и ми стои по-зряло от Денитата+Яница/пък мисля, че са долу горе на една и съща възраст/.
Яница е на 21
Тина е на 24
Лейля е  на 27 май
ДениСЛАВА* или 22 или 24 г.

На мен визуално Яница ми изглежда като на 30-32.

*редактирам се

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:27 от Витаминче_

# 193
  • Испания
Скрит текст:
Лейля е изключително фотогеничнаа. Много ме радва по-малко кифлее това момиче и ми стои по-зряло от Денитата+Яница/пък мисля, че са долу горе на една и съща възраст/.
Яница е на 21
Тина е на 24
Лейля е  на 27 май
Деница или 22 или 24 г.

На мен визуално Яница ми изглежда като на 30-32.

Деница?

Денислава е на 22.

# 194
Благодаря, редактирах се. Денислава нея имах предвид, да Grinning

Общи условия

Активация на акаунт