💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 324
  • 853
  •   1
Отговори
# 240
"Мило, как си?"
"Жива съм!" Ох, тази Поли разсмя ме от сърце.

# 241
  • Бургас
Никоя няма да го мине това изпитание, знаят си го и от екипа, за това има вариант предварително измислен.

# 242
  • Испания
Пародия. Добре, че първа беше Тина, та да променят правилата.

# 243
  • Велико Търново
Много ми харесва предаването. Харесвам Емо, участниците, всичко. Но то си зависи кой с какви очи гледа. Да не забравяме, че това предаване е чужд формат и собствениците има изисквания, които задължително трябва да се спазват. Дори участниците се избират според определени критерии. Всяка игра, регламент, правила са ясно посочени. Така, че не разбирам повечето реакции тук. Да не питам- от що сте толкоз недоволни?
Просто трябва да се гледа по-лежерно.

# 244
Тук са нужни яки мускули на ръцете, А никоя от жените ги няма. А на Поли и килограмите ще са й пречка. Може би само Дени би го минала, но нейният женчо я лиши от възможността.

# 245
Поли има 4 винта в рамото и е тръгнала на състезание.

# 246
Надявам се в следващият сезон да минат повече прегледи и да им прегледат обстойно медицинските картони преди да избират участниците. Когато някой има медицински проблем, някои игри стават страшно опасни. Но не е и умно от страна на участниците да крият подобни неща на кастинга (ако предположим, че са го скрили).

# 247
Съсипаха ги тези жени в този формат!Жал ми стана.

# 248
Реакциите на Поли, в игрите, които не може да вземе, ми изглеждат някак притеснителни.

# 249
  • Велико Търново
Според мен не са променили правилата заради когото и да било. Това минаване през въздушната стълба е непосилно за трите жени и едва ли не са го знаели. Били са предварително подготвени с решение. Само трябва двойката да каже "Отказваме се", може би.

# 250
Мен пък Поля много ме дрязни. Изобщо не умее да губи. Самочувствието и хвърчи до небето. Не ми харесва тонът, с който обяснява всеки път “Ние това, ние онова...” 😩

# 251
Браво на Тяна.

# 252
Не може да ѝ се отрече на Тяна, справи се най-добре от жените. Заслужават да са финалисти.

# 253
  • Велико Търново
Излъгала съм се, че и за трите е непосилно. Браво на Тяна!
Хм... нещо се замотаха с тез дъски или само така изглежда Rolling Eyes

# 254
Изненада Тяна успя!Значи все пак може.

Общи условия

Активация на акаунт