💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 323
  • 853
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
Поздравления за Тяна! Тя тренира и очаквано се справи.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:38 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 256
  • Перник
Е това ако не е бутане към финал.... Вече си затвърдих мнението, че победителите са ясни. Дано греша, но ще видим...
Логично е, че най-леката жена има най-голям шанс да се справи с това предизвикателство. За Поли и Тина е ясно, че ще бъде почти невъзможно.

# 257
Поли е точно като политиците - ако ще нито един глас да нямат, все са спечелили. Та и Поля, след като не можа да мине, гордо каза, че е силна и е спечелила. Реакциите на Тина и Миро са ми много по-симпатични.

# 258
Ако от продукцията знаят за рамото на Поли ( тя каза, че не го е коментирала, но не минават ли физически тест? ) , много подло са сложили тази игра.
Както ми се стори жестоко и грозно ,когато мъжете имаха игра да си задържат въздуха под вода, при положение, че дори ние знаехме за инсулта на Мохамед.
Продукцията не се съобразява много, много.
Ясно , че участниците са се записали доброволно ,и са подписали един куп документи да поемат отговорността,  но...жестокост не обичам .

# 259
  • Далечният изток
Аз не разбрах... Ще напусне ли днес още една двойка?

# 260
Ами кой каквото сам си направи, цяло село не може… Хем знае, че има проблем с рамото, но не спря да се напряга…

# 261
  • София
Всичко е направено така, че за Професорката и Иво да е лесно. Дано Поли не се откаже, не знам как ще продължи с това рамо. Изобщо финалистите са кой от кой по смотан.

# 262
Вече почна да ми се струва, че Перник е Париж. Гордостта на Мохамед.

# 263
  • София
Не мога да разбера разсъжденията на Станимир и Тина. Какви са им опасенията, защо да не играят?

# 264
Емо е с уникален елек!🤪🤪🤪

# 265
Надцених участниците в този сезон, търсих положителни качества ...и така подцених еснафщината на Тяна , глупавата упоритост на Поли , ограничеността на Тина.

# 266
Кулите на Ханой? Това и в Игри на Волята го обсъждахме как се реди до колкото помня.

Имам съмнения Тина да знае как се редят.

ПП: Всъщност Тина доста добре се справя в тази игра - поне не пречи.

# 267
От финансова гледна точка, предпочитам да не побеждават Тяна и Иво, а някоя от другите 3 двойки. По симпатии- на пук на общото мнение съм за Яница и Момчил. Нейното поведение не успя да ме напрегне толкова, колкото поведението на Полина, мяукането на Тина и врещенето на Станимир "бебе аре беееееееее".
това ми звучи като принципа "на всекиго според потребностите".
Въобще не знаем кой е най-богат от двойките. Тези, които работят в Англия, за бедни ли ги мислиш?
Според мен финансите не трябва да играят изобщо роля в класацията.

Това си е състезание, всички двойки са влезли да играят играта. Да дадат колкото могат от себе си, да измислят стратегия, с която да победят. Наградата не е за "който има нужда", а за двойката, която спечели състезанието. Просто е.

Всички личности от двойките си имат и положителни и отрицателни страни, това са си истински хора. Някои може по-успешно да прикриват недостатъците си, но си имат.

Чета много хейт по всяка от четирите двойки финалисти, но на мен ми харесва как Тяна и Иво играят и се забавляват, почти на шега си взимат игрите, все пак дошли са да се състезават.
Харесва ми хъса на Поли, много е амбициозна, и това не смятам, че е лошо качество, не е наранила някой друг, може би освен себе си, Мо се съобразява и очевидно я подкрепя в решенията й, има разбирателство явно. Просто не скриват амбицията си да победят в състезанието, а други двойки по-успешно скриват точно амбицията. Май имаме някакво подсъзнателно мислене, че амбицията за успех е нещо лошо, а стига тя да не наранява други хора смятам, че е даже положително качество.
Харесва ми, че Тина има положително мислене и целенасоченост, факт е че наистина ми стои доста глуповата, но при нея очевидно всички усилия са отишли за разкрасяване и визия, а не за заучаване на факти и на някаква научнопопулярна информация. Иначе изглежда като добра душа, но е млада и си личи.

А и ние като зрители виждаме само малката част, която е редактирана, обработена и излъчена в шоуто. Като през шпионка във вратата, нямаме пълната картина за тези личности.

# 268
Според мен Али Ръза е баща на Поли.   То драма, то рев...Листопад ряпа да яде

# 269
Според мен Али Ръза е баща на Поли.   То драма, то рев...Листопад ряпа да яде

😁😁😁
Даа , тя все повтаря , че е "мъжко момиче", но нищо мъжко не успя да пребори...Само носене на инструменти в дамската чанта и натякване, че си от Перник , не е достатъчно 😁

Общи условия

Активация на акаунт