💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 317
  • 853
  •   1
Отговори
# 270
Значи, снощи последните си заминаха, което е ОК. Днес Емо каза на Поли, че времето ще е сборът от времената на двете игри, но Тяна и Иво станаха финалисти, без да са играли последната игра. Вижда ми се странно.

# 271
Как ви се струва решението на продукцията едни двойки да играят по светло, други по здрач и други направо на тъмно?

# 272
Тяна и Иво минаха всички етапи на играта, за разлика от останалите две двойки. Затова са директно финалисти.

# 273
Поли май само едно не обича - да губи.

# 274
Станимир също можеше да стреля за Тина и щеше да стане бързо, логично за мъжете е по-лесно...кофти, че Поли е контузена, но тя сама си го направи, защото не може да губи и въпреки проблема си се пънеше на нея стълба.

# 275
Колкото и да е странно, Тина и Миро се справиха по-лесно от отличниците.

# 276
Аз лично намирам за доста нечестно това Мохамед да стреля вместо Поли. Можеше да я отменят тази част от играта.
Дано Тина и Миро да са първи все пак.

# 277
  • София
Най-накрая повече няма да я слушаме Поли

# 278
  • Далечният изток
Изненада Simple Smile Доволна съм...

# 279
  • До сърцето...
Ура! Доволна съм, перфектните си тръгнаха!
Постоянно сами се хвалеха, сега поне няма да ги чувам!!

# 280
Няма да ми липсват П и М.

# 281
  • Испания
Повдига ми се и от двете двойки на финала.

Достоен финал на този сезон.

# 282
Полуфинала по-тежък от финала ще се окаже…🧐

# 283
Ох, горкият Мохамед, не знам как слуша това немлъкващо чудо. Просто не ми е ясно, не й ли писва да говори. Тия ханойски кули съм ги редила като мини игри в някои компютърни игри. Има си чалъм и са много лесни. Миро се оказа много по-оправен и по-бърз, без да говори и да го изтъква на всяка дума.

# 284
Юхуууу, доволна съм! ❤

Тинчето и Миро нещо ми изглеждаха умърлушени в промото за утре. Аз ще им стискам палци 🤗

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:53 от *bear

Общи условия

Активация на акаунт