💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 304
  • 853
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
gggravity, поздравления за поста!

С тази контузия май се предусещаше накъде отиват нещата. Нищо че последната игра беше мислене, мислене и пак мислене. Но все пак съзнанието е заето и с нещо допълнително. И да, за (мое) съжаление Поли и Мохамед отпаднаха. Нищо, здраве да е!
От двете оставащи двойки повече съм за Тина и Станимир.
А и на продукцията ще ѝ е много по-изгодно те да са победители Satisfied

# 286
Ами не беше честно Мохамед да стреля. И ако бяха спечелили днес, утре на финала пак ли трябваше всичко да съобразят с ръката ѝ или пак Мо щеше да мине всичко?
Мислех, че ще се откажат заради контузията ѝ, но от друга страна се радвам, че отпаднаха, защото се справиха по-зле от Тина и Миро.
А за Ханойската кула и пешките няма да коментирам.. 20 минути. И не я били чували?! Дъщеря ми е на 10 месеца и си играе с такава (не я нарежда де, но мисълта ми е, че това е играчка, която произвеждат и за малки деца).

# 287
От промото вече е ясно, че Тяна и Иво печелят.

# 288
  • Sofia
Кеффф! Най-накрая госпожа Всезнайка си тръгнА! 😊 Като "победители" естествено, че как иначе! Ейй злобата няма почивен ден.. Как не я беше срам да каже, че тази година финалът трябва да е продължителност 8 часа!? Те нали няма да участват, а на чужд гръб и 100 тояги са малко. Изключително противно същество е тази Полинка...

# 289
  • Велико Търново
Да, за ханойската кула и аз се учудих, че не я били чували. Въпреки че и аз не помня да съм я редила или пък ако съм, е било не повече от два пъти за толкова години и е било толкова отдавна, че ми се губи. А играта с цариците така и не я видях и двата пъти. Mari_Mar като качи линка, ще я прегледам.

Промотата много често са заблуждаващи.

# 290
# 291
Защо? Аз не разбрах. Видях, че Иво разцелува Тина, което ме навежда на мисълта, че Т. и С. печелят.
Иначе, аз съм за Т. и И.

# 292
Не съм играла никога шах, но Миро се усети, че ще стане, ако го направи със стъпка, нещо като вид мрежа, като десен. По тая логика ги подреди много бързо, въпреки че призна, че два пъти е играл шах. Честно казано, очаквах, че на тия игри, Поли ще ги бие като маче във дирек.

# 293
Защо? Аз не разбрах. Видях, че Иво разцелува Тина, което ме навежда на мисълта, че Т. и С. печелят.
Иначе, аз съм за Т. и И.
И аз останах с впечатление от промото, че Тина и Станимир печелят,точно заради тази целувка към Тина.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 02:19 от Lemongrass

# 294
Тяна и Иво са сдържаната двойка. Ако Тина беше спечелила, щеше да подскача, ръкомаха, мяука и не знам какво още. Но нямаше да се държи така, както ни показаха.

# 295
Значиии по-тъпи редактори няма на къде. Според мен, както по-горе писахте, но все пак слагам в спойлер,
Скрит текст:
Мяу мяу и Миро печелят, защото ако бяха Тяна и Иво децата щяха да се разбягат наляво/надясно. Все пак ги видяхме в промото.

# 296
  • Велико Търново
Тина и днес гледаше стреснато. Малко със закъснение осъзнава явно Grinning

# 297
  • На морето!
И аз мисля, че промото показа кой печели и не ми харесва.

# 298
Ех жалко за Поли и Мо, ама и аз си отдъхнах, че вече няма да слушаме как Поли всичко знае и може.
Интересно ми е само (като не твърдя, че не е станало, може да не са ни го показали просто) тя дали се замисли поне за секунда, че да стреля и двата пъти Мо, който е бил в казарма или каквото там беше и най-вероятно добре стреля, е доста нечестно спрямо Тина и Миро, които заради нея стреляха с лява ръка. Чух я само да каже "Ами ако може така", ама някак като от нея да мине.
Мен са ме редактирали предния път, че на някои хора не им е допаднало мнението ми, ама пак да си кажа - забавлявайте се, няма нужда чак да ви се повдига от финалистите, това е шоу 😉

# 299
Понеже спорим с моя мъж...
Аз казвам,че паричната сума събрана от всяка двойка до момента,се дава само на тази,която спечели 1во място
Той твърди,че 4те финални взимат парите...??

Общи условия

Активация на акаунт