💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 194
  • 853
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 721
И аз не намирам Лейля за хубава в лице. Някак не са и пропоционални чертите.
Но е въпрос на вкус. Странното е, че на играта за коя е най-красивата жена вкъщата беше определила себе си. Трябва да имаш доста погрешна преценка за себе си, за да се самоопределиш така.
А за изневярата обикновени са виновни и двамата партньори.

# 722
И аз не харесвам лицето на Лейля. Някак ми е особена, в никакъв случай не носи черти на общоприета красота. Освен това, според мен не й отива този цвят коса, нито прибрана прическа. Със свободна коса е по-добре. Има и дразнещ смях. Иначе е симпатична и сърцата, не може да й се отрече.

# 723
  • Испания

Всеки с мераците и интересите си.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 724
  • SF
Типична снимка на младо момиче. Инстаграмът ми е пълен с такива.
И аз не си поствам снимки с учебник по химия и мислейки си за скоростта на Луната и има ли лунно притегляне. Всъщност имам и такива снимки, но хората си мислят, че само позирам. Simple Smile

# 725
Виновни е много разтегливо понятие.

# 726
  • Испания
Утре вечер от 21 часа - лайв с Поли и Мохамед.

Половин час по-късно - лайв с Пламен и Елена, Тина и Станимир.

# 727
И аз не намирам Лейля за хубава в лице. Някак не са и пропоционални чертите.
Но е въпрос на вкус. Странното е, че на играта за коя е най-красивата жена вкъщата беше определила себе си. Трябва да имаш доста погрешна преценка за себе си, за да се самоопределиш така.
Възможно е в тази игра, да е посочила себе си ,с цел да имат съвпадение с Иван т.к.логично ,очаквано е,за най-красива мъжът да посочи половинката си!
А за клишето,че при изневяра вина имат и двамата партньори, не съм съгласна изобщо. Изневерята е избор,и много,много често  единият от партньорите ,няма нищо общо с решението и мераците на този,който му се кръшка.

# 728
На мен много ми харесва Лейля. Не мисля, че има погрешна представа за себе си, много си е на място даже. Ако трябва да кажа кои лица са ми най-естетични, то това са Тяна, Лейля и Стефания.

# 729
Според мене нямаше грозна жена в къщата.Всяка изглеждаше приятно добре,няма как да се каже коя е била  най-красива т.к.са на различна възраст ,някой не са и раждали все още и т.н. Но за мене всички си изглеждат добре.

Днес поразгледах профилите в инстаграм ,направими  впечатление ,че Даниел има 22 хил.последователи???за сравнение Станимир има само 11хил. !!! Не разбирам ,как и кой  намира в Даниел нещо ,заради ,което да го следва?!?Какво може да се научи от такива като него...?!? Съвсем се чувствам от друга епоха,като видя какво е на почит в наше време.

# 730
Даниел продължава да качва постове и сторита , на които е сам в колата, във фитнеса, а преди време от ресторанта на родителите... Последователи е имал и преди Един за друг, т.к. качва в Тик-ток. Кат него бол, следват си се...с татуси, мускули и показност.

# 731
Това, че Дени и Дани са разделени сигурно ли е вече?
Всъщност, от къде изтече тази информация?

# 732
  • Испания

Написано по време на лайва с Поли и Мохамед: Дени и Дани са разделени вече, очаквано ли беше за вас?

Беше зададено като въпрос. Поли и Мохамед не знаеха нищо, естествено, защото не поддържат връзка с тях.

# 733

Написано по време на лайва с Поли и Мохамед: Дени и Дани са разделени вече, очаквано ли беше за вас?

Беше зададено като въпрос. Поли и Мохамед не знаеха нищо, естествено, защото не поддържат връзка с тях.
Благодаря!
Аз помислих, че някой от темата го е казал.

# 734
  • София
И са си скрили старите снимки заедно, само общи стоят. Но по принцип това го правят много такива на техните години и акъл най-вече, при всяко скарване, така че може и да се сдобрят.

Общи условия

Активация на акаунт