💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 174
  • 853
  •   1
Отговори
# 90
В това определение перфектно се вписва не само Дени, но и Яница, Тина и Тяна.

Напълно съм съгласна, просто останалите нямат претенции, че не кифлеят Simple Smile

# 91
Ами, влизам в тона на Тяна -тя все пропагандира как този или онзи е пример за хората , за младите , че е някаква кауза... и т.н.
Затова написах , че на екрана -  в Един за друг, аз не виждам хора - примери.
Нито Тяна, нито Полина, нито Тина са върховни примери, но да, състезание е и все някой трябва да спечели , благодарение на устойчивостта и качествата си.

# 92
Нямам нищо против Тина и Станимир , но не мисля, че парите трябва да отидат в Англия, за подкрепа на строителството там.  Искам си младите хора в България.

# 93
Simple Smile Като си искаш младите хора в БГ, да не кажеш сега, че Яница тр.да вземе парите и да си прави с тях лилав живота, да ги превърне в процедури и парцалки. Моля те, сакън!!!

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 18:07 от *Камея

# 94
То избора е между розовото, лилавото, черното и кафе с мляко 😂

# 95
За мен, парите трябва да отидат при този, който ги спечели, независимо дали самият той е за пример, за какво ще ги харчи или къде ще ги отнесе. Все пак, това е състезание, което се развива пред очите на всички, не мисля, че има шашми. Едва ли М и Я ще се справят, поне така си мисля заради това, което показаха досега. Това, че минаха между капките при елиминациите и стигнаха дотук, не ги прави по-конкурентноспособни. Към останалите двойки нямам претенции, който се справи най-добре, той да спечели.

# 96
Определено не виждам заплаха от страна на Я/М. Пак ще има отказали се. Тук състезанието ще е между тях самите, кой да се откаже първи 😂

# 97
Напоследък Момчил е последователен в това да се отказва и в това да не схваща. Но си признава, че играе тъпо или че мисли ограничено.

# 98
  • Испания
Скрит текст:
За мен, парите трябва да отидат при този, който ги спечели, независимо дали самият той е за пример, за какво ще ги харчи или къде ще ги отнесе. Все пак, това е състезание, което се развива пред очите на всички, не мисля, че има шашми. Едва ли М и Я ще се справят, поне така си мисля заради това, което показаха досега. Това, че
минаха между капките при елиминациите и стигнаха дотук
Скрит текст:
, не ги прави по-конкурентноспособни. Към останалите двойки нямам претенции, който се справи най-добре, той да спечели.

Същото се отнася и за Тина и Станимир. Три пъти пред телевизора, спасяване, защото били млади и добрички, неучастие практически в една игра, за да не загубят за пореден път. Точно и те минаха между капките.

А Момчил е в друг формат. Той е в

# 99
Цитат на: 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

А Момчил е в друг формат. Той е в

[img
//cdn.bg-mamma.com/K32l/b01B0.gif[/img]
😀😅😀

# 100
Тина и Станимир все пак се представиха доста добре в някои игри. Докато нямам такъв спомен за Момчил и Яница. Дори не се и стараят.

# 101
Тина и Станимир няколко игри ги спечелиха на късмет. А при Яница и Момчил и това липсва.

# 102
  • Испания
Момчил: "Чумичке моя, хайде да се събуждаш!". Интелект!!!

Как случайно и спонтанно Иво има 10 снимки на напусналите! Въх! Вдига ми се кръвната захар.

# 103
Момчил: "Човек, не знам как стигнахме дотук."
Яница: "Е, със загуби как."

Това е то да си стратег Joy

# 104
Хареса ми, че Иво е снимал всички двойки.

Доколкото схванах титана на мисълта Момчил, от много минуси става плюс...
Вие как го разбрахте?

Общи условия

Активация на акаунт